G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / SRBIJA / POČINJE RASVETLJAVANJE AFERE O KOJOJ PRIČA SRBIJA! DANAS JE DAN D ZA MARINIKU I PALMU! Ona će danas u policiji ili dati dokaze za optužbe ili morati da prizna da nema ništa!

POČINJE RASVETLJAVANJE AFERE O KOJOJ PRIČA SRBIJA! DANAS JE DAN D ZA MARINIKU I PALMU! Ona će danas u policiji ili dati dokaze za optužbe ili morati da prizna da nema ništa!

FELJTON.rs

Potpredsednica SSP Marinika Tepić danas će morati da objasni na osnovu čega je Markovića optužila za podvođenje i seksualno zlostavljanje. Posle ovog saslušanja mnogo toga će biti jasnije

PALMA, IZVINI! Mića Megatrend okrenuo priču o privatnim žurkama u Jagodini: BIO SAM LJUT, ISPROVOCIRAN, na tim žurkama nije bilo ničeg lascivnog ni podvođenja!ZBOG OVOG PAPIRA NAPADAJU ME DA SAM PEDOFIL! Palma u Hit tvitu pokazao dokument o jezivom nasilju!

PALMA: KADA MARINIKA PROPADNE U POLITICI IMAM ZA NJU SIGURAN POSAO..

SLEDEĆA VEST

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP), danas će u policiji dati iskaz u vezi sa optužbama za podvođenje i seksualno zlostavljanje koje je u javnosti iznela protiv predsednika Jedinstvene Srbije i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme.
Istragu u ovom slučaju preuzelo je tužilaštvo u Kraljevu, a najbliža saradnica Dragana Đilasa svoj prvi iskaz daće danas u 13 časova u policiji u Jagodini.

Selidba u Jagodinu

Bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da će posle današnjeg saslušanja Tepićeve biti mnogo jasnije da li ona ima dokaze protiv Palme ili ga sve vreme lažno optužuje.

– Marinika Tepić na saslušanju u policiji mora da ispriča na koji način je saznala ono što je javno iznela, ona treba da otkrije identitet „zaštićenog svedoka“, kako ga je predstavila, a mora da objasni i sve okolnosti pod kojima je došla u kontakt sa njim. Nakon tog njenog iskaza tužilac će tražiti dokaze za sve što je rekla. Njoj će se za to dati određeni rok, a ona može da predloži, ili će tužilac to sam da zatraži, da se i ‘zaštićeni svedok’ sasluša – objašnjava za Informer Božidar Spasić.

PALMA: Đilas platio Mići Jovanoviću da da lažnu izjavu protiv mene!JEDINSTVENA SRBIJA: Sve laži Miće Jovanovića, ovo nije prvi put!

On napominje da to što je Marinika Tepić u najbržem mogućem zakonskom roku pozvana na saslušanje jeste veoma važno, budući da su brojne njene prethodne optužbe, kao što su one za „Jovanjicu“, „Morović“ i „Krušik“, ostale do kraja nerazjašnjene.

– Imam utisak da sada u Marinikinom „štabu“ nije nimalo prijatna situacija, jer ovo sigurno nisu očekivali. Palma je preuzeo pametan korak jer nije dozvolio da sve ostane na pričama i to što je sam otišao u tužilaštvo i pozvao Mariniku da kaže šta ima, da priloži dokaze meni govori da on nema šta da krije… Ali ja Mariniki predlažem da iznajmi stan u Jagodini, budući da će morati i da se izjašnjava o svakoj od skoro 400 tužbi žena koje su je prijavile jer ih je optužila da su preko kreveta došle do posla! Više joj se isplati da joj Đilas zakupi kuću ili stan u Jagodini, s obzirom na to da će ona praktično svakog dana morati da ide na sud i da se izjašnjava po tužbama, jer su sve te tužbe pojedinačne! – kaže Spasić.

Palma u Hit tvitu otkrio dokument zbog kojeg misli da je pokrenuta cela afera


I predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će policija u slučaju „Palma“ saslušati sve – od Markovića do Tepićeve – kako bi se utvrdile apsolutno sve činjenice.

– Protiv Markovića su iznesene suviše teške optužbe i lider JS je u pravu kada kaže da će ili on ili onaj ko je te optužbe izneo morati da završi u zatvoru. Vrlo je pametno to što je predmet izmešten iz Jagodine u Kraljevo kako bi se obezbedilo da ne bude nikakvog pritiska. Sve ovo više nije politika, jer ako se pokaže da je istina, biće jezivo, ali ako se pokaže da nije istina, biće još jezivije – poručio je predsednik Vučić.

Na drugoj strani, opozicija je od ovog slučaja uspela da napravi „politički rijaliti“, pa je tako Demokratska stranka smenila predsednika Gradskog odbora DS u Jagodini Dragana Alempijevića jer u ovom slučaju zastupa Dragana Markovića Palmu!

– Moja advokatska dužnost bila je da prihvatim da budem Palmin branilac jer je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Kada odete kod doktora, ne pitate ga kojoj stranci pripada – rekao je advokat Alempijević, koji inače zastupa i funkcionere Dveri, ali to DS-u do sada nikada nije bio problem.

Pravo na odbranu

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbije Milan Antonijević kaže da odavno nije video tako besmislenu i skandaloznu partijsku odluku, kao ovu Demokratske stranke.

„Pravo na odbranu ima svako, pa i Palma, a kažnjavati advokata jer je uzeo da ga zastupa jeste, u najmanju ruku, skandal! Vrlo rado ću otići u Jagodinu da sa vašim članstvom razgovaram malo o vladavini prava i o tome šta je pravo na odbranu, koja su prava advokata, kao i o fer i poštenom suđenju“, poručio je Antonijević demokratama na Tviteru.
 

Dačić: Opozicija vodi hajku

Opozicija svakodnevno vrši pritisak na pravosuđe i vodi organizovanu hajku protiv Dragana Markovića Palme, kaže predsednik Skupštine i lider SPS-a Ivica Dačić.

– Opozicija najstrašnije politizuje slučajeve iz nadležnosti pravosuđa. Pa oni sad najavljuju demonstracije podrške u Jagodini kada Marinika Tepić bude davala izjavu povodom optužbi koje je sama iznela!?! Pre nekoliko dana na zajedničkom sastanku predstavnika zakonodavne, izvršne i sudske vlasti kao glavni princip dogovoreno je da nema mešanja ni komentarisanja procesa i odluka pravosuđa. Taj princip ne treba da važi samo za vlast nego i za opoziciju – poručio je Dačić i još jednom pozvao nadležne državne organe da rade svoj posao.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 74 = 78

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)