G-E0EWZBLP0V
среда , 17 јула 2024
Home / Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

FOTOGRAFIJE

FELJTON.rs omogućava posetiocima da pošalju svoje fotografije koje će konkurisati za postavljanje foto-galerije portala FELJTON.rs. To ne znači da se objavljuju sve fotografije koje posetioci pošalju, već samo one koje redakcija portala FELJTON.rs odabere. Redakcija ima pravo da ne objavi fotografije ili da objavi, bez bilo kakvog dodatnog objašnjenja razloga neobjavljivanja ili objavljivanja.

Molimo vas zato da nam ne šaljete mejlove i poruke u kojima tražite takvo objašnjenje.

Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani imenom i prezimenom, ali neće nužno biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, portal FELJTON.rs, kao ni izdavač, ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije, kao ni zbog bilo kakvog eventualnog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali mailom, porukom, viberom, lično dostavili i slično.

FELJTON.rs fotografije postavlja s dobrom namerom i s pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu feljton.rs@gmail.com kako bismo preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Portal FELJTON.rs, ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim izdanjima.

PORTAL FELJTON.rs
Portal FELJTON.rs sastoji se od sopstvenih sadržaja, sadržaja partnera, saradnika i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koji su kreirali posetioci i linkova na spoljne stranice.
FELJTON.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri.
Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i portal FELJTON.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem bilo kog sadržaja sa portala FELJTON.rs i objave video-fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com, instagram, facebook, TikTok i ostalim društvenim mrežama, Video-fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu YouTube softvera i ostalih društvenih mreža.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)