G-E0EWZBLP0V
среда , 17 јула 2024
Home / SRBIJA / MALI U JUTARNJEM PROGRAMU;Obezbeđen je novac, uslediće nova pomoć građanima Srbije

MALI U JUTARNJEM PROGRAMU;Obezbeđen je novac, uslediće nova pomoć građanima Srbije

FELJTON.rs

26.04.2021.

Ministar Mali u Jutarnjem programu na Hepi televiziji

Siniša Mali

Siniša Mali, Foto: Printscreen

Ovog jutra u Jutranjem programu Hepi televizije, ministar finansija je govorio o detaljima trećeg paketa mera i o dinamici isplate za sve punoletne građane, zatim nezaposlene, penzionere, za Srbe sa KIM, ali i za zaposlene u privrednim subjektima.

Prema rečima Sinše Malog, do kraja godine se kreće sa početkom gradnje metroa u glavnom gradu.

„Mi smo uvek pobeđivali u tenisu, košarci, ostalim sportovima, 2014. godine smo bili na ivici bankrota, a danas smo jedna od najuspešnijih zemalja u regionu. U procesu vakcinacije smo lideri. Evropska privreda je zatvoren, pod raznim vrstama ograničenja, a mi imamo slobode koje drugi nemaju, jako je važan drugi kvartal, vraćamo se na one visoke stope rasta iz 2019. godine, država je pokazala da je tu kad treba, pokazali smo da smo drugačije društvo. Vraćamo novac privredi, vraćamo novac građanima, borimo se 25 sati dnevno, ako tako možemo da kažemo“, ističe ministar Mali.

Siniša Mali

Siniša Mali, Foto: Printscreen

Najvažnija tema u Jutarnjem je bila i investicioni projekat koji je najavio predsednik Vučić juče.

„Želim predsedniku svu sreću, znam da će se izboriti najbolje za građane Srbije, ne smem ništa da pričam, ali definitivno je da će nam se svima promeniti život iz korena“, kaže Mali.

„Imamo i još jednu važnu stvar, pogledajte strane investitore koji dolaze u Srbiju, veoma je bio važan način na koji smo reagovali na ovu krizu tokom pandemije korona virusa, tako smo svaki dinar svojih obaveza plaćali u dan, to je veoma važna poruka svima. Veoma je važan rebalans budžeta za 2021. godinu, imamo nikad više para za investicione planove“, istakao je Siniša Mali u Jutarnjem na Hepi televiziji.

Siniša Mali

Siniša Mali, Foto: Printscreen

„Ovo je treći paket pomoći građanima, obezbedili smo novac. Treće nedelje maja isplatićemo pomoć svim građanima na Kosovu i Metohiju, a na predlog predsednika Vučića, za nezaposlene 200 evra, a za sve ostale po 100 evra. Ne moraju da se prijavljuju, već su svi u našoj evidenciji“, rekao je Mali.

Ministar je saopštio i važne informacije o načinu prijavljivanja za sve one koji ne žive na prostoru Kosova i Metohije.

„Prijava počinje 28. aprila i traje do 15. maja za sve građane Srbije, otvara se portal trezora, tri su neophodne informacije koje treba popuniti. Jednom se prijavljujete za obe pomoći, penzioneri i korisnici socijalne pomoći se ne prijavljuju“, istakao je Mali.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 6 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)