G-E0EWZBLP0V
Home / REGION / Krivokapiću BUDI DOBAR SPREMAJU SE TRAKTORI U BEOGRADU: U Beograd samo po pozivu dolazim porucio je KRIVOKAPIC

Krivokapiću BUDI DOBAR SPREMAJU SE TRAKTORI U BEOGRADU: U Beograd samo po pozivu dolazim porucio je KRIVOKAPIC

FELJTON.rs

U Beograd ću doći čim dobijem poziv, rekao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić za RTS, dodajući da dve zemlje treba da sarađuju na prinicipima nezavisnosti.

14. aprila 2021. 21.01

Krivokapić: U Beograd samo po pozivu 1

Mi treba da sarađujemo na principima nezavisnosti i mislim da će se to vrlo brzo dogoditi i ja sam verujem umolio premijerku Brnabić i predsednika Vučića da nam pomognu po pitanju vakcina, a to može da bude i dobar povod za viđenja i dijalog, jer bez njega se ne može, rekao Krivokapić za Oko magazin.

Neke nedoumice, a možda i razlike u pogledima su potpuno prirodne, ali ova dva naroda koji su opredeljeni i usmereni jedan ka drugom treba da sarađuju, rekao je Krivokapić.

I mi ćemo za tu saradnju vrlo brzo doći do rešenja koje će biti na zadovoljstvo i jedne i druge države, i jedog i drugog naroda i rešiti sve do sada nagomilane probleme, dodao je Krivokapić.

Mnogi priželjkuju destabilizaciju Crne Gore, ali Krivokapić obećava da se neće dogoditi „crnogorsko proleće“, već crnogorsko leto kada će prvi put posle 2019. godine turisti moći da dođu u većem broju i uživaju u crnogorskom gostoprimstvu.

Ovim protestima samo se šalje pogrešna slika, u trenutku kada pripremamo predstojeću turističku sezonu, naveo je on.

Krivokapić je naglasio da su kraj njegove vlade mnogi priželjkivali još od datuma izbora i promena, ali ona traje i trajaće bar do predsedničkih izbora u u toj zemlji.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/danas)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 + 5 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.