G-E0EWZBLP0V
понедељак , 15 априла 2024
Home / SRBIJA / NAPETO U KRIZNOM ŠTABU! JOŠ UVEK SE LOME KOPLJA! Oštrije mere su na stolu, 7, 10 ili 14 dana zatvaranja, SKRAĆENJE RADNOG VREMENA SKORO IZVESNO!

NAPETO U KRIZNOM ŠTABU! JOŠ UVEK SE LOME KOPLJA! Oštrije mere su na stolu, 7, 10 ili 14 dana zatvaranja, SKRAĆENJE RADNOG VREMENA SKORO IZVESNO!

Nove mere protiv kovida-19 koje bude predlagao Krizni štab ubuduće neće morati da ozvaničava Vlada Srbije, već će moći da ih formalno usvaja ministar zdravlja Zlatibor Lončar, saznaje “feljton.rs”

Najnovije mere, koje će biti saopštene sutra, do sada su najdetaljnije analizirane od svih prethodnih. Razgovor o njima počeo je još u nedelju, na sastanku na kojem su bili premijerka i medicinski deo Kriznog štaba, odnosno epidemiolozi. Ipak, nije bilo konačnog, detaljnog dogovora.

Sigurno je da na sutrašnji sastanak Krizni štab dolazi sa gotovim rešenjem. I mere će skoro sigurno biti pooštrene.

Medicinski deo Kriznog štaba na poslednjih nekoliko zasedanja zahteva neki nivo zaključavanja na 10 do 14 dana, dok su članovi Vlade, a posebno predstavnici Beograda, protiv toga.

Još nema preciznih informacija koje nas mere očekuju u narednim danima, ali je vrlo verovatno da će one biti komprimis izmeđe zahteva medicinara i stava ekonomsko-političkog dela. Drugim rečima, kompromis između nužde da se pandemija koronavirusa u Srbiji što pre zauzda, s jedne strane, i potrebe da se poslovi i ekonomija što više očuvaju, s druge strane.

Ono što se najčešće čuje kao moguće rešenje jeste da će mere biti oročene na sedam dana i da će podrazumevati skraćivanje radnog vremena.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

75 − 65 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)