G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / SRBIJA / ŠOKANTNA OTKRIĆA O MONSTRUOZNIM ZLODELIMA KLANA VELJKA BELIVUKA Mafijaški zločini šokiraće celu Srbiju

ŠOKANTNA OTKRIĆA O MONSTRUOZNIM ZLODELIMA KLANA VELJKA BELIVUKA Mafijaški zločini šokiraće celu Srbiju

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj bi trebalo da se odluči o daljem toku borbe protiv kriminala, zakazana za sutra. Posle ove sednice biće objavljeni jezivi snimci zločina

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o daljem nastavku borbe protiv organizovanog kriminala zakazana je za sutra u 18 časova.

Ova sednica, prvobitno planirana za juče, odložena je jer su nadležni organi došli do novih, šokantnih saznanja o delovanju kriminalne grupe Veljka Belivuka – Velje Nevolje. Na sutrašnjoj sednici, tvrde upućeni, biće doneta odluka o daljem toku borbe protiv kriminala u Srbiji, ali i o terminu i načinu objavljivanja snimaka brutalnih zločina Belivukovog klana. Jedna od tema, takođe, biće i saznanja o tome ko je iz državnih i policijskih struktura davao podršku mafiji i ko je nalogodavac prisluškivanja i praćenja predsednika Vučića i njegove porodice.

Šok

Država će se obračunati s onima koji su mislili da je odsecanje glava rešavanje problema. Kada budemo sve činjenice stavili na sto, narod u Srbiji biće šokiran
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije

Nema povlačenja

Nadležni istražni organi došli su, kako nam je potvrđeno, do potpuno novih saznanja u istrazi, o kojima treba da se raspravi na najvišem nivou, i to je razlog odlaganja sednice.
– U subotu bi trebalo i da se donese odluka o daljoj akciji protiv organizovanog kriminala u Srbiji, ali i tome kako u javnosti treba objaviti snimke i fotografije strašnih zločina kriminalne grupe Veljka Belivuka koja je mučila, kasapila svoje žrtve i sve to snimala… –prenosi naš izvor.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala pojedine odluke budu odložene za nekoliko dana.
– Dobio sam određene informacije, pa je moguće da pomerimo sve za neki dan. Velike su teme i važno je da ne napravimo formalno-pravne greške. U svakom slučaju, borba protiv mafije biće nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati s onima koji su mislili da je odsecanje glava onih koji im se ne dopadaju način rešavanja problema. Sve što mogu da kažem jeste da kad nam formalno-pravne pretpostavke budu dozvolile i kad budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbiji će biti šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome dogodi… – rekao je Vučić.


Marko Matić, izvršni direktor Centra za odgovorne medije, komentarišući ove navode kaže da država ima posla sa veoma ozbiljnom mafijom čiji se poslovi ne svode na puki kriminal.
– Moramo da se podsetimo i afere prisluškivanja predsednika. Tragovi jedne i druge priče vode ka istim ljudima. Poverovali su da mogu da bace Srbiju na kolena tako što će da naude predsedniku Vučiću i njegovim bliskim saradnicima, kao i porodici. Kada vršite tu vrstu pritiska na najviše državne funkcionere, onda šaljete poruku da ste jači od države. Srbija je, međutim, pokazala da je jaka i stabilna i da može da se izbori s ovakvim pojavama. Najbitnije je istražiti ko im je dao političku zaštitu – naglašava Matić.

Da se ja pitam

VOJISLAV ŠEŠELJ
LIDER SRS

Ministar odbrane Nebojša Stefanović je čovek u SNS koji želi da sruši predsednika Vučića i da preuzme vlast. Stefanović je taj koji je išao u Ameriku i otud se vratio sa drugačijim mišljenjem. Mora da ide u zatvor.

Umešani i stranci

Prof. dr Ilija Kajtez sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost ocenjuje da je i ‘strani faktor’, koji ima za cilj da oslabi Srbiju i učini je pokornom i poslušnom, verovatno upleten u celu priču.
– Obaveštajne službe rade 24 sata 365 dana u godini. Pokušali su najpre aferama i mitinzima da postignu nešto, ali nije im uspelo. Sada su prešli na drugu strategiju, sada su krenuli ka okruženju predsednika kako bi ga rušili iz sopstvene kuće. Oni nepogrešivo biraju ljude koji su ambiciozni, koji precenjuju sebe, koji su došli i projektovali sebe kao ljude koji bi mogli da budu šefovi podzemlja i države –

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + 2 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)