G-E0EWZBLP0V
понедељак , 29 априла 2024
Home / SRBIJA / MIRNO ČEKAM PRESUDU, SAVEST MI JE ČISTA JER NISAM UBIO ŽENU! Progovorio Zoran Marjanović, evo šta kaže udovac EKSKLUZIVNO

MIRNO ČEKAM PRESUDU, SAVEST MI JE ČISTA JER NISAM UBIO ŽENU! Progovorio Zoran Marjanović, evo šta kaže udovac EKSKLUZIVNO

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
12.07.2022.

Sud bi za 10 dana trebalo da saopšti konačnu odluku – da li je Zoran Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki na podmukao način ubio Jelenu, kako tvrdi tužilaštvo, ili je on žrtva sudskog postupka, kako tvrdi odbrana

mondo….IZVOR: KURIR/ZORANA JEVTIĆ/YOUTUBE/ JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY /SCREENSHOT

Zoran Marjanović, kom bi Viši sud u Beogradu 22. jula trebalo da izrekne presudu za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, koje se dogodilo 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, ekskluzivno za Kurir dao je prvu izjavu pred odluku suda o tome da li je kriv ili ne.

– Mirno čekam presudu, savest mi je čista. Istina je na mojoj strani, govorim je od prvog dana, nisam ubio suprugu. Svestan sam da je nekada put do istine težak i trnovit, ali nemam sumnju da će ona i na kraju ovog sudskog postupka pobediti. Takođe se nadam i da će jednog dana onaj ko je učinio ovo mojoj supruzi i majci mog deteta biti otkriven i najstrože kažnjen – rekao je Marjanović za Kurir.

suđenje, Palata Pravde, Zoran Marjanović
kurir… FOTO: NENAD KOSTIĆ

Iskaz ćerke

Devojčica potvrdila očevu odbranu

U završnoj reči pred presudu, odbrana je ukazala i na iskaz Zoranove i Jelenine ćerke. Kako su podsetili, devojčica je potvrdila očevu odbranu da se od njega nije odvajala na nasipu i da su je zajedno tražili i dozivali. Takođe, advokat Dumnić osvrnuo se i na iskaz svedokinje, Jelenine frizerke, koja joj se navodno požalila „da bi ostavila Zorana, ali da ne sme jer bi je on ubio“.

– Saslušavani su svedoci koji uopšte nisu bili u bilo kakvom bližem odnosu sa pokojnom Jelenom. Ove, moram reći gluposti su poništene izjavom same pokojne Jelene, koja je u televizijskoj emisiji izvedenoj kao dokaz na glavnom pretresu, opisala njihov odnos kao skladan i harmoničan, a Zorana kao najveću podršku – naveo je Dumnić.

Nema dokaza po odbrani

Podsetimo, u završnim rečima pred presudu, čije je objavljivanje zakazano za devet dana, Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od suda da Zoranu izrekne maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora i da mu odredi pritvor, dok su njegovi branioci od suda zatražili da mu izrekne oslobađajuću presudu.

Zoran Marijanović, Zoran Marjanović, Palata Pravde
kurir… FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ MONDO

– Nije dokazana teza tužilaštva da je on uopšte bio na mestu zločina, u užem smislu. Na to ukazuju brojni dokazi izvedeni tokom sudskog postupka. Verujem da je Zoran Marjanović uspeo da dokaže svoju nevinosti – rekao je njegov advokat Nikola Dumnić u svojoj završnoj reči koju je u petak izneo u sudu. On se, tokom izlaganja, osvrnuo na ključne dokaze. Poseban akcenat dao je na nalaz i mišljenje sudskih veštaka, pokojnog Zorana Stankovića i Dušana Keckarevića.

– Sudski veštaci, i to profesor Stanković, a još eksplicitnije i konkretnije veštak Keckarević ispred komisije veštaka, koja je u ovom predmetu izvršila stotine veštačenja bioloških tragova i ni na jednom analiziranom uzorku nije pronašla bilo šta što bi moglo tretirati kao dokaz njegove krivice. Na glavnom pretresu veštak se izjasnio u vezi sa nalazom prema kome „na dostavljenoj garderobi Zorana Marjanovića, pantalone, patike i jakna, nije uočeno prisustvo tragova krvi poreklom Jelene Marjanović“.

Na osnovu svega toga, veštak Keckarević je naveo „brojne povrede koje su dovele do smrti, koje imaju brojna iskrvavljenja govore da je ona morala da se nalazi na garderobi. Po meni, jedino objašnjenje bilo kakvih bioloških tragova koji bi mogli ukazivati na Zorana kao učinioca, jeste to da vi pred sobom imate nevinog čoveka kome je postupanjem prema njemu naneta velika nepravda – naveo je Dumnić.

Blato i telefon

On je poseban deo izlaganja posvetio i tragovima blata na Zoranovim pantalonama, dokazu zbog kog je i bio uhapšen.

nasip, istražitelji, Jelena Marjanović
kurir… FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

– Veštaci koji su sačinili ovaj nalaz, naveli su da je hemijski i mineralni sastav zemljišta podložan promeni tokom vremena, kao i da zemljište sa različitih mesta mogu imati isti hemijski i mineralni sastav. U konkretnom tragu blata sa Zoranovih pantalona, nema nikakvih individualnih karakteristika koje bi to blato povezale sa mestom izvršenja krivičnog dela. Radi se samo o istom tipu zemljišta, koje se može sresti i na drugim mestima, o čemu se vetštak izjasnila – osporavao je i ovaj dokaz branilac.

Tužilaštvo

Ubistvo je izvršeno na lukav i prepreden način

Zamenik Višeg javnog tužioca u završnoj reči je naveo da smatra da je dokazano da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu Jelenu pored kanala i to tako što joj je zadao osam udaraca metalnim predmetom po glavi dok je bila živa, pošto je prethodno iskoristio njeno poverenje i namamio je da siđe sa nasipam dok je njihova ćerka ostala na tom mestu.

– Ubistvo je izvršeno na lukav, prepreden i prevaran način. Okrivljeni Zoran Marjanović je iskoristio poverenje, sada pokojne supruge, njenu bezazleznost i namamio je da se spuste u podnožje nasipa, ka kanalu, dok je njihovo zajedničko dete, ostalo na nasipu. Podsećamo da je pre nego što je Jelenu lišio života u kanalu, u 16:38 časova Zoran Marjanović svesno isključio svoj mobilni telefon i postao nedostupan – naveo je tužilac.

Odbrana je osporila i nalaz veštaka za telekomunikacije, koji je pred sudom tvrdio da je Marjanović u vreme ubistva Jelene isključio svoj mobilni telefon, a potom ga uključio, pozivajući se na izveštaj mobilnog operatera koji je dostavljen sudu,

– Iz izvešaja mobilnog operatera proizilazi da se svako uključenje registruje, a da u konkretnom slučaju registracije nema. Zoran nije isključio telefon – zaključak je odbrane.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE…

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 + = 10

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)