G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / ZABAVA / POSLEDNJI VIDEO INTERVJU KSENIJE VUČIĆ O upoznavanju sa Vučićem, deci, detinjstvu, zabranama

POSLEDNJI VIDEO INTERVJU KSENIJE VUČIĆ O upoznavanju sa Vučićem, deci, detinjstvu, zabranama

FELJTON.rs
30.01.2022.

Ksenija Vučić dala je za Informer predivan intervju o svom životu, karijeri, odrastanju ali i prvim danima ljubavi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem


Ona se u opuštenom razgovoru sa našom novinarkom Dejanom Kljajić dotakla najlepših životnih tema. 

POGLEDAJTE POSLEDNJI VIDEO INTERVJU KOJI JE KSENIJA VUČIĆ :

Ksenija je za Informer pričala o životu, detinjstvu, porodici, deci, ali i upoznavanju sa predsenikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– Predivno je bilo celo moje detinjstvo. Ako imaš neke posebne događaje, znači da je ostatak bio prosek, a da su ostali iskakali. Moje je celo bilo predivno. Imala sam predivne roditelje, majka mi je još živa, koji su me vaspitali na najbolji mogući način za te godine. Vaspitali su me na moderniji način za te godine, nego moje vršnjake i beskrajno sam im zahvalna na tome. Naučili su me kako ja sa svojom decom da to primenjujem – kazala je Ksenija.

Mala Ksenija Vučić

Ona je otkrila i kako je odlučila da postane novinarka, iako se nije školovala za ovo zanimanje.
– Ljubav prema novinarstvu se javila kada sam kao istoričar umesnoti zaključila da u struci nikada neću raditi pošto su sva mesta bila popunjena sa prilično mladim ljudima koji nisu planirali skoro da idu u penziju. Otvarati privatnu galeriju u tim godinama bilo je ravno samoubistvu i onda sam usput čula posredstvom neke prijateljice da radio Index pravi neku audiciju. Znala sam da nemam neprijatan glas, jer pevam u horu, pevala sam i solo. Poželela sam da probam da odem da čitam vesti. Umem pravilo da govorim, zapravo mislila sam tada da umem pravilo da govorim, a govorila onako beogradski najstrašnije. Zatekla sam pokojnu Dragu Jonaš, koja je bila legenda spikerske profesije na onom starom Radio Beogradu. Ona je sedela u komisiji na audiciji i od nas sedamdesesetak, prošlo nas je troje. Mi smo prošli njenu školu tehnike disanja, pravilnog govora, akcentovanja i svega ostalog.

Mala Ksenija Vučić

Dva šlepera cigareta su prošla kroz moje grlo

Do poslednjeg dana, Ksenija Vučić je bila strastveni pušač. Uz dobru muziku se oslobađala stresa, a zbog mnogo popušenih cigareta više nije pevala tako lepo kao u mladosti.
– Muzikom se opuštam. Volim i dobru narodnu, mislim na period Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić. Volim specifične ritmnove, latino, arapske uz koje ogu i da zaigram. Volim i da zapevam, ali od kada je kroz moje grlo prošlo dva šlepera cigareta tako da sada zvučim kao Bajaga, što i nije loše. Ali ja sam ipak žensko, nisam Bajaga.

Ksenija je istakla da je na svoje profesionalne početke gledala kao da sjajan period, iako nije primala platu redovno.

– Moji počeci su bili predivni, to je bilo početkom devedesetih kada nije bilo honorara. Dobijali smo u radio Indeksu holandske šunke umesto honorara. Radilo se sa mnogo više entuzijazma nego sada kada se zna da će sigurno stići plata, honorar. Ono je bilo više iz ljubavi, nego ovo danas.

Pokojna novinarka se prisetila i perioda kada joj je bilo zabranjeno da se bavi svojim poslom zato što je profesionalno izveštavala o političkim temama.

– Jedini loš period koga se sećam, kada mi nije bilo ni dozvoljeno da previše radim. Tada sam sam ostavila radnu knjižicu u Pinku i otišla na radio Fokus. Tamo mi je bilo dozvoljeno da radim, jer na Pinku nije. Što nije imalo veze sa Željkom Mitrovićem, već sa tadašnjom urednicom. Od 2008. do 2012. ću pamtiti kao najcrnji period prave cenzure, pravih zabrana, novouspostavljene ekonomske cenzure. Upravo na tom radiju koji je bio jedan od tri opoziciona medija u celoj Srbiji, tom radiju je bilo onemogućeno da se na njemu reklamiraju velike firme, iako je bio najslušaniji radio tad. Živeli smo od lokalnih picerija, perionica automobila i nikada nije bilo para, ali smo opet radili punim plućima i borili se za promene koje su, Bogu hvala, došle 2012. 

Ksenija Vučić


U emotivnom intervjuu za Informer Ksenija je istakla da joj se mušarci nikada nisu udvarali, a ni ona njima jer je uvek bila žena koja je sa njima uspostavljala prijateljski odnos.

Nikada nisam želela u politiku

Ksenija je u intervjuu rekla da nikada nije želela da se bavi politikom.
– Nikada sebe ne bih mogla da zamislim u politici. Mogu da budem posmatrač sa strane, ali nikada ne bih mogla da budem aktivna. Nikada nisam ni osetila takvu ambiciju. 

 Nisam ja nikada bila tip kojem se muškarci udvaraju. Uvek je to bilo kroz druženje i neko upoznavanje, pa ili je to prelazilo na viši nivo, ili je ostalo na prijateljstvu, što je takođe prelepo. Ja se nikada nisam nikom udvarala. Ne znam kako bih to radila. Aleksandar i ja smo se upoznali veoma davno, 1995. godine. Tada sam radila u radio Indeksu i on je bio jedan od gostiju. Krenulo je prvo jedno lepo druženje, puno razgovora kroz koji smo se upoznavali. Shvatila sam da se radi o osobi koja je predivna, pametna, natprosečno obrazovana, inteligenta i tako me i zainteresovao. Nije mi se udvarao. Pričali smo o svim mogućim temama, ako je to bio njegov način udvaranja – onda se tako udvarao. 

Bez obzira na to što je izgradila zavidnu karijeru, nikada joj posao nije bio ispred porodice.

– Jedno vreme je trpeo posao zbog porodičnih obaveza. Kada je Danilo bio mali, kada se Milica rodila. Taj period sam se ja svesno povukla. Nisam insistriala na građenu karijere kao moje koleginice, nego sam odrađivala samo one redovne obaveze. Kada bih završila sa poslom, trčala sam kući jer mi je uvek porodica bila na prvom mestu pa tek onda karijera. Danas mi je dozvoljeno sve, jer su mi deca velika.

Aleksandar, Ksenija, Danilo i Milica Vučić


Ksenija nikada nije težila glamuru i luksuzu, te tako nije imala dadilje i kućne pomoćnice.

– Nemam kućna pomoćnica, ne znam šta to znači. Imam divnu majku koja mi pomaže, ona mi i skuva. Barem tri puta nedeljno ja imam gotov ručak od nje. Često dolazi kod mene i ako slučajno vidi da je jedna čaša u sudoperi, ona će prvo otići da to opere, pa će onda doći da priča sa mnom, što mene malo i nervira. Takva je, tako je i mene naučila. Ja ne umem da kuvam i ne volim da pravim ništa slatko, jer niko od nas troje ni ne voli da jede. Milica voli, ali se ona zadovolji čokoladom. To je sve što je njoj potrebno, ali Danilo i ja smo potpuno operisani. Ali zato ponudi nam roštilj ili biftek i nećemo odbiti ni on ni ja. Uglavnom volimo slane stvari. Kuvane, sarmu, pasulj, gulaš, musaku, sarmica od zemlja, punjene paprike. Nešto što nije fensi, ali što je najzdravije što može da se ponudi deci.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 46 = 47

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)