G-E0EWZBLP0V
понедељак , 24 јуна 2024
Home / DRUŠTVO / Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

FELJTON.rs
02.10.2021.

Novosađanka Nada Dabić iznenadila se kada joj je za dug za komunalije u iznosu od 26 dinara nenajavljeno, sa plate, skinuto preko 19.000 dinara, rešenjem izvršitelja Jasne Brčkalović

NOVI SAD – Novosađanka Nada Dabić iznenadila se kada joj je za dug za komunalije u iznosu od 26 dinara nenajavljeno, sa plate, skinuto preko 19.000 dinara, rešenjem izvršitelja, prenosi Radio 021.

Udarna vest…

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

Dabićeva, koja je zaposlena u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove kaže da ni iz jedne ustanove uključene u postupak nije stiglo obaveštenje o prinudnoj naplati, kao i da joj nije jasno na osnovu čega je izvršiteljka Jasna Brčkalović izračunala da njeno angažovanje košta 19.320 dinara.

„U decembru nisam platila račun za komunalije jer me je iznenadio podatak o utrošku vode. Kada sam otišla da se raspitam o ovome, utvrđeno je da taj račun nije stvarni iznos troškova, već mi je greškom uračunata akontacija. Kada su mi se potom nakupila dva računa, bila sam svesna da pre ili kasnije to moram da platim i toga sam sve vreme svesna. Kada sam konačno u junu isplatila sve dugove, stanje mojih dugovanja je bilo nula“, kaže Dobrić za novosadski Radio 021.

Kako kaže, nju užasava nebezbednost građana, jer se ispostavlja da svi koji imaju neki dug moraju svakodnevno da idu i čitaju oglasne table suda, kako ih neki izvršitelji ne bi ođednom stavili na spisak.

Kako kaže, nju užasava nebezbednost građana, jer se ispostavlja da svi koji imaju neki dug moraju svakodnevno da idu i čitaju oglasne table suda, kako ih neki izvršitelji ne bi ođednom stavili na spisak.

Tako je Aleksandar naredio! - Koreni

„Koliko znam, trebalo je da dobijem barem upozorenje, a niko me nije obavestio. Skidanjem sa plate su me ovog meseca direktno sprečili da platim nove račune, čime ću opet pasti u dugove. Tu izvršiteljku niko neće sada kazniti i nastaviće da se bogati na ovakvim stvarima“, kaže za Radio 021 Dabićeva.

Iz Komore izvršitelja za Radio 021 tvrde da su joj slali obaveštenja, ali potvrđujuju i da su upoznati sa tim da ih ona nije primila.

SLEDECA VEST…..

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

„Dana 26.5.2014. godine poverilac je podneo predlog za izvršenje radi naplate potraživanja u iznosu od 5.076 dinara. Zaključkom od 3.06.2014. godine, određeno je predloženo izvršenje i utvrđeni su troškovi izvršnog poverioca u iznosu od 10.680 dinara, a koji obuhvataju iznos od 4.680 dinara na ime predujma i iznos od 6.000 dinara na ime advokatskih troškova, kao i iznos od 1.800 dinara na ime 50 procenata nagrade za uspešnost sprovođenja izvršenja“, odgovor je izvršiteljke Jasne Brčkalović, angažovane na ovom slučaju.

Ovaj zaključak izvršni dužnik je primila 9.6.2014. godine, a 24.6. izvršila uplatu od 5.050 dinara, s tim da su troškovi postupka ostali nenamireni.

Brčkalović tvrdi da je 19. juna izračunala nove troškove izvršenja postupka, u iznosu od 6.840 dinara i odredila da se i „zaostali dug“ od 26 dinara naplati, što bi sračunato iznosilo ukupno 19.320 dinara.

„Navedeni zaključak je poslat izvršnom dužniku preko glavne pošte u Novom Sadu 20.8.2014. godine, ali ga dužnik nije primio“, objašnjenje je izvršiteljke.

„Meni nikakvo rešenje ni obaveštenje nije stiglo, a čak kad sam otišla da platim račune, niko me nije obavestio da su mi zaostali računi pod tužbom“, kaže Dabić i dodaje da joj nije jasno kako je niko nije zvao i rekao joj da se protiv nje vodi postupak za dugove koje je platila, kao ni kako je izvršiteljka došla do ove neverovatne cifre.

Dabićeva najavljuje tužbu protiv izvršiteljke.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/novosti)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

79 − 72 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)