G-E0EWZBLP0V
уторак , 19 марта 2024
Home / SRBIJA / PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU:“STOP LIDL“ PREVARA..

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU:“STOP LIDL“ PREVARA..

FELJTON.rs
19.03.2022.

“Lidl” počeo da KRADE od kupaca?! Jelena (43) opisala kakav je UŽAS njena majka doživela na kasi

Ako nekom bliskom kupite poklon-karticu, rizikujete da mu priredite neprijatnost, jer vaučeri nisu u funkciji

POSLE FELJTON.rs AKCIJE PROTIV LIDLOVIH PREVARA JAVILO NAM SE DOSTA OSTECENIH GRADJANA, A TAKO NAM SE JAVIO I LIDL KOJI NIJE NISTA NEGIRAO NEGO JE REKAO DA SE DESAVAJU PROPUSTI I DA ONI IMAJU SVOJE KNJIGE ZALBI GDE BI TREBALI OSTECENI DA SE ZALE, A NE DA IZNOSE ODMAH U JAVNOST..

DRAGI LIDL NIJE BAS TAKO SVE CE BITI U JAVNOSTI DOK NE POCNETE POSTENO DA RADITE SVOJ POSAO..

U sledecem clanku ide pismo lidla i zalbe drugih gradjana, Novog Sada, Beograda, Zrenjanina, Nove Pazove itd..

JAVLJAJTE NAM SVAKU NEPRAVILNOST KOJU PRIMETITE U LIDLU SLIKAJTE I POSALJITE SLIKE NA feljton.rs@gmail.com i mi ce mo sa velikim zadovoljstvom objaviti..

Da slogan “Jednostavno, bolje, povoljnije” trgovinskog lanca “Lidl” apsolutno nije tačan, na svojoj koži uverila se Beograđanka Jelena Radović (43), koja za feljton.rs navodi da je rođenoj majci priredila neprijatnost na kasi, jer poklon-vaučer koji joj je uplatila u jednoj od radnji ovog nemačkog maloprodajnog objekta nije bio u funkciji.

Kako Radovićeva ističe, iako je mislila da će poklon-kartica nakon što je uložila reklamaciju biti aktivirana, usledio je hladan tuš, jer su je iz “Lidla” odbili pošto, kako ističe, nije imala isečak koji su joj dali umesto računa.

– Vaučer za kupovinu u “Lidlu” od 1.000 dinara uplatila sam oko Nove godine, a budući da se za njega do januara nije izdavao račun jer se njegova kupovina nije računala kao promet i nije se obračunavao PDV, dobila sam samo slip. Ko bi mogao da pretpostavi da on zapravo neće biti u funkciji, pa kada je moja majka na kasi odlučila da pazari ovom poklon karticom, kazali su joj da ona nije u redu i da ne može da kupuje. Naravno, ja sam isečak bacila jer nigde na kartici nije pisalo da treba da se čuva – navodi Radovićeva.

PRAVE SE LUDI

Jelena ističe da je potom od majka uzela poklon-karticu i odnela je u radnju u kojoj ju je i uplatila, međutim, ni tamo nisu želeli da je prime.

– Kazali su mi da se obratim putem mejla servisu za potrošače, što sam i uradila. Međutim, odgovor koji sam dobila me je razočarao! Kazali su da bez slipa, odnosno isečka ne mogu da mi pomognu iako kartica ima i kod i serijski broj, putem kojeg se može utvrditi da li je neki novac uplaćen. Siguran sam da su mogli sve da provere u sistemu, međutim prestali su da mi odgovaraju na mejlove, što me je mnogo razočaralo. Iako nisam uplatila mnogo novca, to ne umanjuje moju ogorčenost. Zamislite da poklonite vaučer u humanitarne svrhe i da se taj neko obruka na kasi. “Lidl” je definitivno pokazao da ne brine o krajnjem kupcu i dovodi u neprijatnost i one koji su uplatili vaučer, kao i one koji pokušaju da ga iskoriste – kaže Radovićeva.

Prevare u Novom Sadu se nastavljaju i Lidlovim prodavnicama..

Gradjani Srbije cuvajte se velike LIDL prevari kao sto ce te videti na slikama u daljem tekstu, na ariklu pise 176.00 dinara, kada dodjete na kasu kasirka ne prilazi bar kodom, nego rucno ukucava, i na monitoru ispada 224,00 din 50% skuplje , isto tako i sa slaninom pise jedna cena na artiklu, nije cena na rafu, nego bas na ariklu stoji cena po kg, koliko ima grama i cena za tu gramazu bar kod i sve regularno, i na kasi kuca 50% skuplje to se desilo na 4 artikla, koja su trebala da kostaju 880,00 din a ispalo na kasi 1.360,99.

FINANSIJSKA, TRZISNA I OSTALA INSPEKCIJA NADAM SE DA CE REAGOVATI, FELJTON.rs PODNOSI PRIJAVE SVIM INSPEKCIJAMA U SRBIJI I OBJAVLJIVACEMO NJIHOVE REAKCIJE.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

OVO JE BEZOBRAZLUK KOJI PRELAZI SVAKU LJUTSKOST..

Ovo je jedna velika i opasna prevara nadanm se da ce drzava brzo reagovati i inspekcije odraditi svoj posao, nije bitno sto je LIDL I STO ZAPOSLJAVA VELIKI BROJ LJUDI, ZASTO VARA KUPCE?

MNOGI KUPCI SE ZALE NA KESE KOJA KOSTA I PISE CENA 14 DIN, NA KASI KUCA 38- 44 DIN..

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

SVAKI GRADJANIN KOJI JE IMAO BILO KAKVO LOSE ISKUSTVO SA LIDLOM DA NAM JAVI U NASU REDAKCIJU feljton.rs@gmail.com I MI CE MO SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM OBJAVITI I KONTAKTIRATI INSPEKCIJU..

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

POZIVAMO SVE GRADJANE KOJI SU IMALI SLICNO ISKUSTVO SA LIDLOM DA NAM POSALJU DOKAZ NA feljton.rs@gmail.com I MI CE MO SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM OBJAVITI SVE ZA STA POSEDUJEMO I NAJMANJI DOKAZ…

OVO SE NE SME DOZVOLITI U NASOJ ZEMLJI DA SE OTIMA NA OVAKAV NACIN A DRZAVA DA CUTI, DRZAVA CE MOZDA DA CUTI, ALI MI NOVINARI NEMAMO NAMERU SA CUTANJEM, NEGO NAPROTIV RAZORICEMO SVAKI VID LOPOVLUKA I KRADJE OD SIROTOG NARODA…

OCEKUJTE USKORO OPSIRNIJE SAOPSTENJE O LIDL PREVARAMA…

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/objektiv)

About feljton

2 comments

  1. Akcije nema nikad. A to je prevara. Glupo je ćutati. Kradu bogati Nemci siromašne Srbe. A Srbi ćute. Lidl laže o sniženim proizvodima i nikad ih nema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

27 − = 17

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)