G-E0EWZBLP0V
понедељак , 6 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / Prevario Šarićevu majku, pa ubijen sa pet hitaca! STIGLA GA SARICEVA RUKA!

Prevario Šarićevu majku, pa ubijen sa pet hitaca! STIGLA GA SARICEVA RUKA!

FELJTON.rs
24.12.2021.

Ubica, za kojim traga policija iz Novog Kneževca, u Aksentija Ilijina (41) ispalio je pet hitaca i pobegao u njive, gde se najverovatnije i krio dok uviđaj nije završen, saznaje FELJTON.rs

Uvidjaj je trajao celog jucerasnjeg dana
privatna arhiva

Beživotno telo nesrećnog čoveka pronašao je komšija, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Ilijin je davao znake života, ali je preminuo na putu do bolnice.

– Ubica je ušao i dvorište Ilijina, koji je pio kafu, i ispalio pet hitca iz pištolja. Ubijeni je imao vidljive rane na glavi, stomaku i ruci – kaže naš izvor.

Majka ubijenog Ilijina je za ubistvo sina čula od Aksentijevog komšije koji živi u ulici Vuka Karadžića, nedaleko od mesta gde se dogodio zločin. On je došao da pozajmi kosilicu. Žena je u šoku jedva mogla da govori.

– Nisam mogla da poverujem svojim ušima kada sam od Aksentijevog komšije čula šta se desilo. Nisam u stanju da govorim, niti bilo šta znam – rekla je utučena majka.

Njena ćerka zamolila je novinare da napuste njihovo dvorište.

– Sa Aksentijem sam bio samo na „zdravo“ i nismo se posećivali. Nisam primetio ništa sumnjivo u utorak kada sam došao sa posla iz Kelebije. U sredu oko 10 sati video sam da ispred njegove kuće stoje policijski automobili. Čuo sam da je ubijen. Nismo imali nikakvih problema. Živeo je sam i nedavno je sve renovirao. Kuću je nasledio od dede, čije ime je nosio – kaže Zvonko Petrović (24), koji je s druge strane ulice posmatrao uviđaj.

Drugi meštani Banatskog Aranđelova nisu znali da kažu čime se bavio ubijeni Aksentije. Govore da je živeo sam, da je bio povučen i da se u selu nikome nije zamerio.

Inače, Aksentije je pre šest godina uhapšen u Kraljevu zbog sumnje da je sa Milivojem Terzićem iz Pljevalja prevario majku Darka i Duška Šarića za 300.000 evra. Prema pisanju podgoričkih medija iz 2011. godine, tridesetsedmogodišnji Milivoj Terzić iz Pljevalja osumnjičen je da je prevario majku narko-bosa Darka Šarića za 300.000 evra.

Predstavljao se kao šef kabineta

Aksentije Ilijin predstavio se Ivanki kao šef kabineta predsednika Crne Gore, a Terzić je celu prevaru začinio telefonskim pozivom imitirajući Filipa Vujanovića. Tvrdio je da će lično isposlovati da Duško izađe iz zatvora. Lažni Vujanović je krajem avgusta uhapšen. U stanu u Budvi koji je koristio Milivoje Terzić pronađen je deo novca, oko 25.000 evra.

Prvobitno se mislilo da se Terzić obesio u zatvoru u Spužu, ali je obdukcija pokazala da mu je nos polomljen i da je zadavljen žicom. Mediji su tada, osim o Terziću, pisali i o Aksentiju Ilijinu, koji je navodno bio Milivojev saučesnik. Protiv njih dvojice je bila podignuta optužnica zbog krivičnog dela prevare.

Oni su se teretili da su se lažno predstavili Ivanki Šarić, majci Darka i Duška Šarića. Ivanka je prijavila policiji da je njemu i Aksentiju Ilijinom isplatila 300.000 evra. Oni su obećali da će “srediti” da njen sin Duško, uhapšen zbog sumnje da je krijumčario narkotike i vodio poslove svog brata Darka Šarića (koji je tada bio u bekstvu), izađe iz zatvora.

PROČITAJTE JOŠ:

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

U Banatskom Aranđelovu kod Novog Kneževca, hicima iz vatrenog oružja usmrćen Aksentije Ilijin (41). Milivoja Terzića, sa kojim je izveo prevaru, zadavili u zatvoru u Spužu

Преварио Шарићеву мајку, убијен 6 година касније!

AKSENTIJE Ilijin (41) iz Banatskog Aranđelova kod Novog Kneževca ubijen je na kućnom pragu hicima iz vatrenog oružja. NJega je u sredu ujutru pronašao komšija koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Ilijin je davao znake života, ali je preminuo na putu do bolnice. Kako nezvanično saznajemo, Aksentije je pre šest godina uhapšen u Kraljevu zbog sumnje da je sa Milivojem Terzićem iz Pljevalja prevario majku Darka i Duška Šarića za 300.000 evra.

Ilijin je po svemu sudeći ubijen sa tri hica, jer je imao vidljive rane na glavi, stomaku i ruci. On je živeo sam u kući u Ulici 9. januara broj 119. Majka ubijenog Bojana Ilijin je za ubistvo sina čula od Aksentijevog komšije koji živi u Ulici Vuka Karadžića, nedaleko od mesta gde se dogodio zločin. On je došao da posudi mašinu za košenje. Žena je u šoku jedva mogla da govori.

– Nisam mogla da poverujem svojim ušima kada sam od Aksentijevog komšije čula šta se desilo. Nisam u stanju da govorim, niti bilo šta znam – rekla je utučena majka.

Prema priči komšija, ubistvo se dogodilo u kući koju je Aksentije nasledio od dede i renovirao je. Meštani nisu znali da se krvavi zločin dogodio u njihovom mirnom mestu. Komšija Despot Maluckov kaže da je za ubistvo čuo od sina koji mu je preneo da je video policajce ispred kuće ubijenog.

– Ono što znam je da se doselio u Banatsko Aranđelovo pošto je više godina radio u Crnoj Gori – rekao nam je Maluckov.ISTRAGA U DOBROM PRAVCUUVIĐAJ je trajao od prepodnevnih sati do kasnog poslepodneva. Policija se o ovom nemilom događaju nije izjasnila, ali kako saznajemo, postoji pravac istrage koji vodi ka rasvetljenju ovog ubistva.

Ni stanovnik sela Zvonko Petrović, koji živi tačno prekoputa, nije znao da nam kaže više. Sa ubijenim se nije družio, ali su se pozdravljali kao komšije.

– Ne mogu da vam kažem kojim poslom se bavio. Radim u Kelebiji i ništa sumnjivo nisam primetio dok se nisu pojavili policijski automobili – izjavio je Petrović.

Prema pisanju podgoričkih medija iz 2011. godine, tridesetsedmogodišnji Milivoj Terzić iz Pljevalja osumnjičen je da je prevario majku narko-bosa Darka Šarića za 300.000 evra. Prvobitno se mislilo da se Terzić obesio u podgoričkom zatvoru u Spužu, ali je obdukcija pokazala da mu je nos polomljen i da je zadavljen žicom.

Mediji su tada osim o Terziću pisali i o Aksentiju Ilijinu, koji je bio navodno Milivojev saučesnik. Protiv njih dvojice je optužnica bila podignuta zbog krivičnog dela prevare. Oni su se teretili da su se lažno predstavili Ivanki Šarić, majci Darka i Duška Šarića.

Ivanka je prijavila policiji da je njemu i Aksentiju Ilijinom isplatila 300.000 evra. Oni su obećali da će „srediti“ da njen sin Duško, uhapšen zbog sumnje da je krijumčario narkotike i vodio poslove svog brata Darka Šarića (koji je tada bio u bekstvu), izađe iz zatvora.

Darko Šarić na suđenju za šverc narkotika Foto I. Marinković

Aksentije Ilijin predstavio se Ivanki kao šef kabineta predsednika Crne Gore, a Terzić je celu prevaru začinio telefonskim pozivom, imitirajući Filipa Vujanovića. Tvrdio je da će lično isposlovati da Duško izađe iz zatvora. Lažni Vujanović je krajem avgusta uhapšen. U stanu u Budvi koji je koristio Milivoje Terzić pronađen je deo novca, oko 25.000 evra.

NE PROPUSTITE……

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

SLEDECA VEST….

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/novosti/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

19 + = 25

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)