G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / DRUŠTVO / MRKONJIĆ ISPRAĆEN UZ TUŽNE ZVUKE ČUBURE, DAČIĆ PORUČIO: Putuj u večnost, dragi naš ćale! Na groblje došla i supruga Daša KURIR TV

MRKONJIĆ ISPRAĆEN UZ TUŽNE ZVUKE ČUBURE, DAČIĆ PORUČIO: Putuj u večnost, dragi naš ćale! Na groblje došla i supruga Daša KURIR TV

POLITIKA FELJTON.rs
02.12.2021.

Kovčeg na odru, ispred brojni venci i ordenje, Titovo i Slobodana Miloševića, na koje je Mrkonjić bio izuzetno ponosan i sa kojim je želeo da ga sahrane. Najneutešnija Slavica Đukić Dejanović, koja ne prestaje da plače. Tu su bivši predsednici Tadić i Nikolić, Ceca, JK, brojni sportisti, politički vrh Srbije

BEOGRAD – Nepregledna reka ljudi u dugoj povorci ispratila je na večni počinak počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg ministra Milutina Mrkonjića Mrku, koji je preminuo u subotu u 80. godini.

On je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju uz tužne zvuke harmonike i pesmu „Čubura“ koju je otpevao Beki Bekić a uz koju je Mrkonjić umeo da zaplače jer ga je podsećala na majku i detinjstvo na Čuburi.

Sahranjen Milutin Mrkonjić uz pesmu o Čuburi koju je posvetio svojoj pokojnoj majci

00:44

Sahranjen Milutin Mrkonjić uz pesmu o Čuburi koju je posvetio svojoj pokojnoj majci

Govor počasnom predsedniku SPS održao je aktuelni predsednik stranke Ivica Dačić koji ga je ispratio rečima: Putuj u večnost, dragi naš ćale.

Ivica Dačić održao govor

02:27

Ivica Dačić održao govor

Na groblje je došla i Mrkonjićeva supruga Dragana Daša Mrkonjić. Dovela ju je porodica da se oprosti od supruga.

Ona je rekla da je tužna što nije mogla da dođe na komemoraciju.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Na večni počinak u suzama ga je ispratila dugogodišnja partnerka, pevačica Ana Bekuta, kojoj je podršku pružala njena porodica.

Duga povorka uz tužne zvuke harmonike i pesmu Čubura koja ga je podsećala na majku i mesto gde je odrastao stigla pred večnu kuću

Povorka stigla na večni počinak Milutina Mrkonjića

00:16

Povorka stigla na večni počinak Milutina Mrkonjića

Rodbina, prijatelji, partijski drugovi, poštovaoci lika i dela pokojnog Milutina Mrkonjića nešto pre 14 sati počeli su da pristižu na Novo groblje, u centru Beograda, kako bi odali poslednju poštu.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Ispred kovčega na odru stajali su brojni venci i ordenje, Titovo i Slobodana Miloševića, na koje je Mrkonjić bio izuzetno ponosan i sa kojim je želeo da ga sahrane.

NE PROPUSTITE

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Ceca, Karleuša, Tadić, Nikolić…

Najviše pažnje privukao je dolazak na sahranu pevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, te nekadašnjih predsednika Srbije Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, koji se ređe pojavljuju u javnosti.

Saučešće primaju i viđeniji socijalisti, saborci pokojnog Mrkonjića. Najneutešnija je Slavica Đukić Dejanović, koja ne prestaje da plače.

Poštovaoci čekaju u koloni kako bi odali poštu pokojnom Mrkonjiću i izjavili saučešće porodici

TUŽNA SCENA NA NOVOM GROBLJU: NEPREGLEDNA KOLONA ČEKA DA IZJAVI SAUŠEŠĆE PORODICI MILUTINA MRKONJIĆA

00:13

TUŽNA SCENA NA NOVOM GROBLJU: NEPREGLEDNA KOLONA ČEKA DA IZJAVI SAUŠEŠĆE PORODICI MILUTINA MRKONJIĆA

Pevačica Ana Bekuta među prvima je stigla na Novo groblje u Beogradu, gde je danas sahranjen njen partner, političar Milutin Mrkonjić. Ana Bekuta je stigla sa porodicom – sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki venac. Uplakana je primala saučešće.

Milutin Mrkonjić, sahrana
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Milutin Mrkonjić je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a prethodno je u Skupštini Srbije održana komemoracija.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je 27. novembra u 80. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

68 − = 66

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)