G-E0EWZBLP0V
среда , 8 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / GORAN DŽONIĆ SLEDIO TUŽIOCE! Nisam jeo 6 dana, bolestan sam! Ovim svedočenjem ZBUNIO SVE ISTRAŽITELJE!

GORAN DŽONIĆ SLEDIO TUŽIOCE! Nisam jeo 6 dana, bolestan sam! Ovim svedočenjem ZBUNIO SVE ISTRAŽITELJE!

CRNA HRONIKA
24.10.2021.

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić promenio ploču, pred tužiocem nije govorio o trostrukoj likvidaciji, ali je spomenuo da se ne oseća najbolje

Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji iz sela Moravac, osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac ubio hicima iz pištolja, pa spalio, svog brata od strica Gorana Đokića (57) i njegove ženu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), prekjuče je u niškom Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, ali je rekao „da nije ništa jeo šest dana i da je bolestan“, otkiva Kurirov izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, Džonić je u tužilaštvu proveo gotovo ceo dan, doveden je iz pritvora ujutru oko devet sat, a izašao je nešto posle 22 sata i sproveden je u pritvor, jer mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

Dezorijentisan

– Njegovo saslušanje u tužilaštvu se zakomplikovalo, jer mu je advokat u poslednjem trenutku otkazao punomoćje. Kako mu je u ovom slučaju neophodan advokat, on mu je dodeljen po službenoj dužnosti i kada su te proceduralne stvari završene, saslušanje je počelo. Međutim, Džonić, koji je u policiji svašta pričao, sada je odlučio da ne iznosi odbranu – objašnjava naš izvor. On kaže da je Goran Džonić izgledao isrcpljeno i da je bio vidno uznemiren i dezorijentisan.

ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA UHAPŠENI MILOŠEVIĆI! Momci iz okoline Niša imaju debeo  policijski dosije, skrivajući lošu reputaciju MENJALI SU IMENA!/VIDEO/ -  Informer

– Nisam jeo ništa šest dana, bolestan sam čovek, imam dijabetes. Pre tri dana sam nešto progutao od hrane, ali zbog čitave situacije nisam mogao da jedem – navodo se požalio on. Izvor kaže i da je Goran Džonić imao neke povrede kod levog uveta i obraza.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

– Vrlo je moguće da se opirao hapšenju – kaže sagovornik.

hapšenje braće milošević
HAPŠENJE BRAĆE MILOŠEVIĆFOTO: SCREENSHOT OBJEKTIV TV

Prema njegovim rečima, jako je čudno to što je Goran Džonić prilikom saslušanja, a saslušavan je više puta od strane policije, često menjao iskaz i u priču uplitao svoje sinove, ali i druge ljude, između ostalih i braću Konstantina i Kostadina Miloševića iz Moravca. Podsetimo, prekjuče su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu saslušani i Džonićevi sinovi, Milan i Stefan, i obojici je određen pritvor do 30 dana, takođe zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

braća džonić osumnjičena za teško ubistvo
BRAĆA DŽONIĆ OSUMNJIČENA ZA TEŠKO UBISTVOFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Goran Džonić nema krivični dosije. Zbog čega se ovako konfuzno, da ne kažem nebulozno, ponaša nije nam jasno. Prvo je uperio prst u svije sinove i dvojicu kriminalaca, a kada je trebalo to da ponovi u tužilaštvu, promeio je ploču. Da li se radi o strahu, o nemoći ili možda želi nekoga da zaštiti tek treba da se vidi. Uglavnom, Džonić je u tužilaštvu izgledao kao čovek koji ne veruje šta mu se dešava, on jednostavno ne zna šta priča, ni kao se ponaša. Čudno zaista – objašnjava sagovornik.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Džonićeva advokatica po službenoj dužnosti juče je za Kurir rekla da je istraga u toku i da ne želi da daje izjave za medije.

Pare zakopane kod sina

Ono što je mnoge iznenadilo jeste to što su sada i Džonićevi sinovi osumnjičeni za trostruko ubistvo svojih rođaka.

mesto gde su zakopane pare
MESTO GDE SU ZAKOPANE PAREFOTO: MARKO SMILJKOVIĆ

– Milan radi kao vatrogasac, Stefan u Vojsci Srbije. Milan je na saslušanju odavao utisak osobe koja ne zna ništa o zločinu, dok je Stefan bio malo bahatiji, ali to opet ne znači da je ubica. Obojica valjda imaju alibi, u vreme zločina su bili svaki na svom poslu. Činjenica je da je novac, 43.000 evra, otet od ubijenih Đokića zakopan u dvorištu Stefana Džonića, a da li je on znao nešto o tome utvrdiće se daljom istragom. Takođe, njihove alibije svakako trebao potkrepiti dokazima – objašnjava sagovornik.

Saslušana i braća Jojke

Ne bi prljali ruke ubistvom žena

Nakon što je Goran Džonić u policiji označio braću Konstantina i Kostadina Miloševića kao svoje pomagače i kao osobe koje su ga naterale da počini zločin, preteći mu i ucenjujući ga, policija je uhapsila Miloševiće, poznate po nadimku Jojke. Oni su juče saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Još petorica iza rešetaka u vezi sa UBISTVOM PORODICE ĐOKIĆ: Među  uhapšenima i sin Gorana Džonića (VIDEO) - Srpskainfo

– Braća su od, recimo, 1. septembra bili u Austriji. Kada su se dogodile ove strahote u Moravcu, policija ih je pozvala da se vrate i dobrovoljno su se vratili. Saslušani su i navodno su prošli poligraf. U petak su ponovo uhapšeni – kaže nam jedan Moravčanin koji je upoznat sa slučajem. I drugi žitelji Moravca smatraju da ova braća, iako imaju kriminalni dosije, nemaju veze sa ubistvom Đokića.

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita  akcija policije pošto je Džonić propevao! VIDEO

– Ti momci godinama žive u inostranstvu, imaju oni tamo svoje poslove, imaju i dosta para i ne verujem da bi prljali ruke ubijajući žene i porodice. Uostalom, da imaju veze sa zločinom, oni ne bi ni dolazili iz inostranstva na poziv policije – kaže izvor.

OD MOJEGA SINA PARE DA UZME, PA DA TROŠI, A JA KOSKE DA IM LJUBIM! Baka  Stojanka o rođaku osumnjičenom da je UBIO ĐOKIĆE! VIDEO

Advokat Oliver Injac

Preti im doživotna robija

Oliver Injac, advokat
FOTO: KURIR.RS

Oliver Injac, advokat i autor knjige „Velike advokatske odbrane“, kaže da su oni osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 godina zatvora, pa do doživotne.

– To je kazna koja njima može da preti, ako se prilikom dokaznog postupka dokaže postojanje njihove krivice. Moguće da je delo izvršeno na svirep i podmukao način, da je izvršeno iz koristoljublja i to su verovatno modaliteti na koje će se pozvati istraga i kasnije optužnica, ukoliko do nje dođe. Pošto je više izvršilaca krivičnog dela ovde će se sigurno raditi i o saučesništvu gde postoje tri vartijante. Imamo saizvršilaštvo i tu svako može po istom modelu biti kažnjen, imamo podstrekavanje na krivično delo, gde je neko nagovaran da to učini. Radnja koja se zove pomaganje, tu se može izreći i blaža kazna. Normalo, ja polazim od pretpostavke nevinosti, jer dok se ne dokaže nečija krivica, on ili ona se smatraju nevinim – pojasnio je advokat.

Policija u Moravcu

Dežuraju ispred kuće osumnjičenih

Ispred kuće Gorana Džonića i juče je dežurala policija.

– Nismo viđali Goranove oca, majku, niti ženu, kao ni žene Milana i Stefana, jer obojica su oženjeni. Šta će ljudi, ne znaju šta ih je snašlo. Policija je danima kod njih, valjda još vrše neke pretrese, a možda ih i čuvaju da im naro ne dosađuje ili da neko slučajno ne dđe da ih maltretira – kaže komšija.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 4 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)