G-E0EWZBLP0V
петак , 26 априла 2024
Home / SRBIJA / Kapetan Dragan se pokajao što je rekao da mu je Danilo Vučić dao 30.000 dolara! POVUKAO SVOJU IZJAVU, NIJE MU PRVI PUT DA PLJUNE U ONO STO JE REKAO!

Kapetan Dragan se pokajao što je rekao da mu je Danilo Vučić dao 30.000 dolara! POVUKAO SVOJU IZJAVU, NIJE MU PRVI PUT DA PLJUNE U ONO STO JE REKAO!

,

FELJTON.rs
22.10.2021.

Osnivač Fondacije „Kapetan Dragan“ i osuđeni ratni zločinac Dragan Vasiljković nedavno je javno, gostujući u emisji BalkanInfo, izjavio da je od Danila Vučića i navijača Crvene Zvezde dobio 30.000 evra. U vreći para. Samo nekoliko dana kasnije, sazvao je konferenciju na kojoj je negirao sopstvenu izjavu. I to mu nije prvi put da negira svoju izjavu, kapetan Dragan je poznat po tome sto svoje izjave cesto preokrene, zavisi kome to odgovara u tom trenutku..Potsetimo se kada je svedocio u Hagu i u zadnjem satu se napravio lud, kao to nije moja izjava, tuzioci u soku sta Kapetan Prica i tada su ga osudili da je od Marka Milosevica dobio Milion dolara da promeni svoju izjavu, i za to mu se sudilo u Australiji i izgubio proces..

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell, EPA/EFE, Starsport

On je kako prenosi Beta rekao da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić jedini član te porodice koga je „ikada igde“ upoznao i to na dočeku posle izlaska iz hrvatskog zatvora.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

On je kako je objasnio bio deo delegacije koja ga je sačekala po izlasku iz zatvora.

„U ime nekoliko hiljada Srba, dobrim delom navijača Crvene zvezde, hteli su da naprave veliki doček kakav dolikuje njihovom heroju jer ja sam za mnoge Srbe ipak heroj a mogu biti ratni zločinac samo za srbomrsce i izdajnike“, kazao je Vasiljković na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je zatim prokomentarisao vest koja je objavljena na osnovu njegove izjave da je od sina predsednika Aleksandra Vučića i navijača Zvezde dobio veliku sumu novca rekao: „To je toliko tipično za izdajnike“.

Vasiljković je međutim sasvim drugačije taj doček opisao u emisiji BalkanInfo.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Naime, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac i pokretač sramne peticije da se oslobodi Zvezdan Jovanović, ubica Zorana Đinđića, priznao je da od navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Danilo Vučić, sin Aleksandra Vučića, dobio tridesetak hiljada dolara, kao i ključeve od automobila, odnosno ključ za stan od 45 kvadrata.

„Okupili su se neki Srbi koje ne poznajem, skupili su vreću para, koju su mi dali na granici. Dali su mi 30-ak hiljada dolara, ključeve od automobila i ključeve od stana od 45 kvadrata. To nije bilo iz budžeta, da se razumemo. Tu su učestvovali sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zvezdini navijači… To su stvarno patriote. Svakog od njih koji su tamo bili možete da pogledate pravo u oči i u njima vidite pravog rodoljuba. Hvala im puno za to“, rekao je Vasiljković, pa dodao:

„Rekli su mi: „Ovo ti je, kapetane, da imaš da kupiš novo odelo„. Stvarno me to dirnulo, nisam to očekivao“.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/nova)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 19 = 23

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)