G-E0EWZBLP0V
субота , 27 априла 2024
Home / SRBIJA / FOTO: Velike pukotine na tek saniranom bazenu na Spensu, NOVI RADOVI NAPLACUJU SE DUPLO! KO JE UZEO NOVAC!

FOTO: Velike pukotine na tek saniranom bazenu na Spensu, NOVI RADOVI NAPLACUJU SE DUPLO! KO JE UZEO NOVAC!

FELJTON.rs
03.09.2021.

Firma „Dehidra 021“, jedna od tri koje su kao deo grupe ponuđača dobile posao sanacije bazena na Spensu, a koja je prošla katastrofalno, ogradila se od propusta i poručila da nije ni učestvovala u izvođenju radova. Za nove radove ponuda je stigla gradu Novog Sada koja je duplo veca od prvih neuspelih radova, Grad je prihvatio ponudu sa molbom nije bitna cena bitno je da se izvucemo i da se brzo zavrse radovi i to bez greske,

FOTO: Velike pukotine na tek saniranom bazenu na Spensu, još jedna firma se ograđuje od propustaFoto:

POTSETIMO DA JE GRADONACELNIK NOVOG SADA VUCEVIC SVECANO OTVORIO BAZEN I NAKON NEKOLIKO DANA NAKON OTVARANJA, NA BAZENU SE DESILA KATASTROFA, POCELE SU PLOCICE DA ISPADAJU PUKOTINE PO CELOM BAZENU SE SIRILE KAO DA SE ZEMLJA OTVARA, PUKOTINE SU BILE PO NEKOLIKO DESETINA CENTIMETARA SIRINE A DUZINE PREKO CELOG BAZENA. sVI DIZU RUKE OD ODGOVORNOSTI A NOVAC NIKO NE VRACA, NEGO SE JOS DUPLO NAPLACUJE ZA NOVE RADOVE..

FELJTON.rsDo sada su se dve od tri firme ogradile od skandala koji je otkrio FELJTON.rs, a koji uključuje pukotine

 na dnu bazena, neplanirani nagib, curenje instalacija, loše keramičke radove i sve što isplivava na površinu nakon što je zvanično poručeno da je sanacija bazena završena u novembru. Portal FELJTON.rs došao je u posed novih fotografija koje dokazuju loše urađen posao, ali otkrivaju i neke nove probleme. Kako za FELJTON.rs navode u firmi „Dehidra 021“, ograđuju se od svih propusta. „‘Dehidra 021’ doo Novi Sad jeste svoju dokumentaciju ustupila za pravljenje konzorcijuma za izvođenje navedenih radova.

Nažalost nosilac konzorcijuma ‘MAX COR’ doo nas nakon dobijanja posla nikada više nije kontaktirao niti za dobijanje ispravnog tehničkog rešenja, a najmanje za izvođenje radova na navedenom poslu“, poručuju u ovoj firmi, koja na kraju nije ni bila plaćena, iako je formalno bila angažovana. 

To bi značilo da dva od tri izvođača nisu radili posao za koji je trebalo da budu plaćeni. Pitali smo nosioca ovog upitnog posla, firmu „Max Cor“ zbog čega nisu sarađivali sa saradnicima na zajedničkom poslu koji su dobili na tenderu Gradske uprave za imovinu, ali odgovor do objavljivanja teksta nismo dobili. Podsetimo da je treća uključena firma –

 „Bulevar company“, takođe za 021.rs navela kako nema njihove odgovornosti na ovom projektu. U ovoj kompaniji su naveli kako su bili zaduženi samo za „grube građevinske radove, utovar i odvoz šuta na deponiju“. I dok se čeka zvanična reč stručnjaka sa Fakulteta tehničkih nauka o uzrocima loše sanacije bazena i pratećih objekata na Spensu, donosimo vam fotografije ogromne pukotine u bazenu, kao i novootkrivenu štetu – pukotine duž tribina. 

1 / 10 

Opozicione Demokratska stranka i Partija radikalne levice poručili su u vezi sa ovim saznanjem FELJTON.rs da je javni novac bačen, kao i da su nadležni bili spremni i da okrive zemljotrese u Petrinji za loše odrađen, višemilionski posao koji će, čini se, morati da prođe kroz nove, detaljne i skupe sanacije.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

83 − 82 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)