G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / KAKO SE HRKALOVIĆKA OSVETILA JOVIČIĆU JER SE OŽENIO: Mislio je da je mukama došao kraj, a onda mu je stigao OVAJ SVADBENI POKLON

KAKO SE HRKALOVIĆKA OSVETILA JOVIČIĆU JER SE OŽENIO: Mislio je da je mukama došao kraj, a onda mu je stigao OVAJ SVADBENI POKLON

POLITIKA FELJTON.rs
16.06.2021.

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP-u, navodno je toliko bila besna što se njen bivši dečko Aleksandar Jovičić, nedavno uhapšeni predsednik Opštine Palilula, oženio da mu je kao poklon poslala pripadnike SBPOK, prenose beogradski mediji.

Jovičić se 2014. godine oženio i Hrkalovićka je to prihvatila. Međutim, kada je pomislio je da je njegovim mukama konačno došao kraj, Hrkalovićeva je navodno tek počinjala svođenje računa sa bivšim dragim, navodi izvor lista.

– Dijana je napredovala na lestvici i jačala svoje veze u policiji. Brzo je njeno ime postalo ono koje se izgovara šapatom jer su je sve svi plašili. Imenovana je 2017. za državnu sekretarku u MUP i rešila je da je došao trenutak da bivšem dečku servira osvetu koju neće zaboraviti – navode izvori i dodaju da je tada Jovičiću poslala pripadnike SBPOK-a u Opštinu Palilula.

Dijana Hrkalović, Aleksandar Jovičić
FOTO: BETA/DRAGAN GOJIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Oni su u opštini bili par meseci, pregledali su papire. Jovičić je znao da joj ne može ništa jer je previše jaka – zaključuje sagovornik lista.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

Hrkalovićeva, koja se u više navrata dovodila u vezu sa mafijom, otpuštena je iz policije.

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

74 + = 81

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.