G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / VUČIĆ ĆE ODOLETI PRITISCIMA Ako Hrvati ostvare pretnje, Srbija će morati da se umeša vojskom!

VUČIĆ ĆE ODOLETI PRITISCIMA Ako Hrvati ostvare pretnje, Srbija će morati da se umeša vojskom!

FELJTON.rs

31.05.2021

Kako Alo saznaje iz visokih diplomatskih krugova 15. juna pred delegaciju Srbije će biti postavljen ultimatum kojim će se od predsednika Vučića tražiti bezuslovno priznanje Kosova.

VUČIĆ ĆE ODOLETI PRITISCIMA Ako Hrvati ostvare pretnje, Srbija će morati da se umeša vojskom!

U ekskluzivnom razgovoru za Alo.rs, Vojislav Šešelj je komentarisao ova saznanja, kao i situaciju u Republici Srpskoj, povodom nelegalnog imenovanja Kristijana Šmita za visokog predstavnika.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA JASNA BRCKALOVA! NAPLACUJE! HOCU 1.225.000 ZA DUG OD 70.000 DIN

– Nemam nikakve posebne informacije, ali nije nemoguće da se to desi, ali Vučić je već nekoliko puta ponovio garancije, da ne postoji šansa da potpiše nezavisnost tzv. Kosova. Ja očekujem da će on održati reč i da će ti pritisci biti uzaludni. Sve dok odoleva pritiscima, Vučić ima nepodeljenu podršku naroda. On je toga svestan i on iz toga izvlači svoju političku snagu. Ne sme da podlegne prevarama i lažima zapadnih moćnika, jer ko god je sa srpske strane poverovao takvim lažima, bio je upropašten. On sada ima nagomilano iskustvo svih ranijih garnitura i pojedinaca koji su se nalazili na čelu države, rekao je Šešelj.https://68776ce6f84bc3b3b1d2dce78780fb08.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Zapadu je sada glavna tema Republika Srpska, jer odbijaju visokog predstavnika, koji nije izabran u skladu sa Dejtonskim sporazumom.

– Visoki predstavnik nije izabran konsenzusom na Savetu za implementaciju mira. Ruski predstavnik nije glasao za njega, pa on nije mogao biti postavljen. O tome će biti priče na Savetu bezbednosti UN. Pokušavaju da zatru ulogu Rusije i Srbije u davanju garancija za očuvanje Dejtonskog sporazuma. Kada je Srbija bila pod okupatorskom vlašću, a Rusija još uvek bila slaba, oni su uspeli da nateraju rukovodstvo Republike Srpske da se odrekne nekih bitnih nadležnosti dodeljenih Dejtonskim sporazumom, tzv. prenosom ovlašćenja na centralno Sarajevo. To uključuje i prenos ovlašćenja nad vojskom. Borba će biti žestoka, ali naši neprijatelji neće uspeti u svom naumu, kaže Šešelj.

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

– Ako bi se realizovale stare hrvatske pretnje, da preseku RS na dva dela, na području Brčkog, svojom vojskom, Srbija bi morala da se umeša vojskom i uništi takav pokušaj. Zapad ne bi direktno intervenisao, već bi našli svoje poslušnike među muslimanima i Hrvatima.

– Republika Srpska treba da se ogluši i da ignoriše Šmita, novog visokog predstavnika.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs+

(feljton.rs/alo)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

77 − 69 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.