G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / SKANDALOZAN POSTUPAK IGORA JURIĆA: Bitnije mu slikanje sa ministrom od zaštite dece od pedofila?!

SKANDALOZAN POSTUPAK IGORA JURIĆA: Bitnije mu slikanje sa ministrom od zaštite dece od pedofila?!

DRUŠTVO FELJTON.rs
13.05.2021.

Da li je Igoru Juriću zaista važna zaštita naše dece od ubica i pedofila ili mu je bitnije fotografisanje sa ministrom, zapitala se javnost nakon što je u sredu osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ napustio sastanak na kojem je sa profesionalcima iz MUP trebalo da razgovara o modalitetima uvođenja Amber alert sistema u Srbiji.

– Jurić je sebe uzdigao do nivoa ministra i uslovljava da neće da vodi razgovore ako nema ministra. Da li se on zalaže za uvođenje sistema ili za slikanje sa ministrom?! – uptao je ogorčeno jedan od Tviteraša, dok su drugi komentarisali da je Jurić umislio da je bog i da je žalosno što mu je medijska pažnja postala važnija od zaštite dece.

NE PROPUSTITE

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Ovim povodom oglasio se i MUP koji je u saopštenju istakao da su na sastanku, koji je naložio ministar Aleksandar Vulin, bili prisutni predstavnici svih linija rada ministarstva koji su uključeni u problematiku.

Aleksandar Vulin, Karl Nehamer
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Verujemo da Jurić ovom problemu pristupa ozbiljno i da mu je namera da sistem bude uveden za dobrobit sve naše dece, ali ne možemo da ne primetimo da je njegovo ponašanje u najmanju ruku iznenađujuće. Od nekoga ko se zalaže, barem deklarativno, reklo bi se za profesionalizam, očekujemo da mu mišljenje i znanje profesionalaca koji se godinama unazad bave ovim poslom bude važnije od prisustva ministra na sastanku – poručili su u MUP:

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

SLEDECA VEST

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC “ZA 4 GODINA NA SLOBODI”! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

– Čudno je odbijanje razgovora sa ljudima iz struke, a insistiranje na prisustvu isključivo ministra, moglo bi da dovede u sumnju motive gospodina Jurića, koji zbog ovakvih istupa, mogu delovati politički motivisani. Opaska da prisustvo ministra navodno treba da pokaže kako država pristupa ovom problemu, neodrživo je, s obzirom da MUP sarađuje sa Fondacijom Amber alert Evrope sa kojom vodi intenzivne razgovore o modalitetima uvođenja tog sistema u Srbiju.

Božidar Spasić
FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Ovo nije prvi put da Jurić u javnost unosi potpunu konfuziju, kaže za Kurir bivši operativac DB Božidar Spasić. Jurić je, kako navodi, još pre nekoliko meseci davao neodgovorne izjave o političarima pedofilima, odbijajući pri tom da otkrije njihov navodni identitet, što navodi na sumnju da je zaista uplovio u političke vode.

– Zaista nema potrebe da jednom takvom operativnom sastanku, na kojem se izlažu činjenice o prednostima i mogućnostima rada sistema, prisustvuje ministar. No, deluje kao da to njega manje zanima i da je njegovo napuštanje sastanka bilo planirano. Ovim potezom, kao i sa svim aferama koje je pokretao a nije rešio, on se kompromitovao u javnosti i na ivici je žileta da izgubi poverenje nas građana.

Jurić kaže za Kurir da sa sastanka nije izašao zbog nekompetentnosti ljudi koji su mu prisustvovali već zato što želi da država „napokon pokaže da li joj je stalo da se uvede takav sistem“, koji, kako kaže, traže od 2015.

– Ako posle šest godina ništa nije urađeno, onda je jako bitno da sam ministar dođe i kaže čoveku, koji je inicijator ovog i koji je izgubio dete, da će se neke stvari promeniti – rekao je Jurić.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

80 + = 85

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.