G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / PA NA ŠTA TO LIČI?! OVO NISU TRAČEVI, NISU ZABAVNE VESTI! Brnabić odbrusila novinarki N1: Ako imate neku informaciju PRIJAVITE NADLEŽNIM ORGANIMA!

PA NA ŠTA TO LIČI?! OVO NISU TRAČEVI, NISU ZABAVNE VESTI! Brnabić odbrusila novinarki N1: Ako imate neku informaciju PRIJAVITE NADLEŽNIM ORGANIMA!

FELJTON.rs

26.4 2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas povodom optužbi da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice da su to „užasne i strašne stvari“ i zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o ovim, ali i svim ostalim slučajevima, da ih prijave nadležnim organima

SLEDEĆA VEST

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

Navela je da ovakve stvari ne bi trebalo svrstavati u domen politike.

– To je izuzetno važna tema za naše društvo i ne bi trebalo da se politizuje. Mislim da su to užasne i strašne optužbe, ne samo na račun Dragana Markovića, već bilo koje, a tiču se zlostavljanja žena i maloletnih lica. To nije domen politike i ne bi trebalo da ga svodimo na to – rekla je Brnabić.

Naglasila je da svi moraju da podele informacije sa nadležnim organima

– Ovo nisu tračevi, nisu zabavne vesti. Svako ko ima bilo kakvu informaciju trebalo da je podeli sa nadležnim organima, a oni moraju da je traže od tih osoba. Ako mislite da ja imam nešto da kažam, odazvaću se. Dobila sam poziv za jednu žurku. Ja ne znam da poziv na žurku govori o nekim nelegalnim radnjama, ali ako misle da bi trebalo da dam neki iskaz, daću ga – rekla je ona.

Ukazala je da je jutros u medijima videla izjavu Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta koji je rekao da svako od nas zna nekog lokalnog zvaničniku koji tako nešto radi.

– Kako mislite „svako od nas ima neku informaciju“? Ja nemam nikakvu onformaciju! Na šta to liči?! Pa, ako imate informaciju odmah dajte je nadležnim organima. Koliko je to neozbiljno, koliko je to neodgovorno… Pa na šta to liči?! Ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja tako nešto radi. Da znam, prijavila bih je odmah- rekla je Brnabić.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 7 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.