G-E0EWZBLP0V
уторак , 18 јуна 2024
Home / HOROSKOP / Mesečni horoskop za april: Otkriće se mnoge tajne, pravite oprezne korake

Mesečni horoskop za april: Otkriće se mnoge tajne, pravite oprezne korake

FELJTON.rs

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period mart 2021. godine

Proleće se lagano zahuktava, a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo da li će se to promeniti tokom aprila…

Na ulasku u april u znaku Ovna se nalaze Sunce i Venera, u znaku Bika je Uran, a u Blizancima Mars. Pluton se nalazi u znaku Jarca, Saturn i Jupiter u Vodoliji dok su u Ribama Neptun i Merkur. Sve planete su direktne i smer kretanja će promeniti u retrogradni jedino Pluton pred kraj meseca.

Dobar međusobni odnos Saturna i Jupitera sa Suncem i Venerom (a od 4. aprila i Merkurom koji tada prelazi u znak Ovna) kao i Marsom iz Blizanaca imaće vrlo podsticajan efekat u prvoj polovini meseca. Donosiće više inicijative, bolju organizovanost, dovoljno snage i elana za pokretanje nama bitnih pitanja – od onih koji se vezuju za poslovno finansijski segment, do onih koji se vezuju za emocije. Ovo je period za pokretanje poslova, projekata i odnosa koji mogu od samog početka krenuti vrlo pozitivno i imati dugoročnost i stabilnost.

Drugi deo meseca kada prvo Venera, a onda i Sunce i Merkur pređu u znak Bika – biće nešto usporeniji i stegnutiji i možemo češće nailaziti na kočnice u onome što radimo ili planiramo da pokrenemo.

No, idemo redom… 4. aprila Merkur prelazi u znak Ovna. Njegova prethodna pozicija u znaku Riba u kojem ova planeta ima loše dostojanstvo, donela je mnogo nedoumica, laži, manipulacija, tajni, probleme u dogovorima i nesporazume. U znaku Ovna Merkur je brzoplet, ishitren i impulsivan – ali pošto ima podršku od strane Saturna i dobar odnos sa Marsom i Jupiterom – doneće nam otkrivanje mnogih istina, a pošto u ovakvim pozicijama Merkur predstavlja i snalažljivost – doneće dobre poteze u pravo vreme, na pravom mestu i na pravi način.

12. aprila imamo mlad Mesec u znaku Ovna. Izuzetno dobar period za nove početke bilo koje vrste.

14. aprila Venera prelazi u znak Bika, gde je i njeno sedište i vladarstvo. Povoljan period za ljubav, uživanje i naravno – finansije. Pogotovo za ovo poslednje.

19. aprila Sunce prelazi u znak Bika i kreće vladavina ovog znaka. Zajedno sa njim u znak Bika prelazi i planeta Merkur. Naša razmišljanja, planovi i dejstva pojačaće se u poslovno finansijskom sektoru.

23-eg aprila Mars prelazi u znak Raka. Ne baš povoljna pozicija za planetu inicijative, volje, snage ali i agresije. Vatrena planeta Mars se « davi » u znaku Raka pa u ovom periodu može biti dosta pasivne agresije ili pak problema i loših situacija u porodičnom okruženju. U zavisnosti od toga u koje vam polje « pada » ovaj Mars – to je segment u kojem ćete nailaziti na teškoće i probleme.

27-og aprila imamo pun Mesec u znaku Škorpije. U danima punog Meseca uvek imamo teškoću sa osećanjima i sa promenama raspoloženja, ali pošto je u znaku Škorpije Mesec u dosta lošoj poziciji – sve ovo će biti naglašenije nego inače. Emotivno, mentalno i fizički naporni dani.

Dakle, april nam je šaren. Otprilike je prva polovina protočnija, druga nešto zahtevnija i komplikovanija. No, ipak i pored te zahtevnosti i napora – čini mi se da će april ipak doneti veću dozu optimizma i više pozitivnih dešavanja za sve nas. Srećno!

OVAN

Ljubav

Problema u vašoj emotivnoj ili bračnoj vezi može biti ukoliko ih vi budete pravili, slučajno ili namerno. Jedan od načina da napravite problem jeste da zanemarujete partnera i gurate ga na poslednje mesto, a druga strana će možda takvo vaše ponašanje i trpeti u prvoj polovini meseca, ali u drugoj već ne. Ukoliko se iole potrudite, baš ta prva polovina aprila bi mogla biti fenomenalna za vas dvoje – sa puno strasti, dešavanja i zajedničkih akcija. U svakom slučaju, u drugom delu meseca će se situacija nešto utišati a partner može biti napet, nervozan i težak. Potrudite se da vaša komunikacija u ovom periodu bude što kvalitetnija. Slobodnim Ovnovima se smeši jedan prilično zanimljiv za ljubavna dešavanja mesec. Očekujte strasti, mnogo flertovanja, zabavne aktivnosti sa suprotnim polom, nova ljubavna iskustva i ljubavne preokrete i dešavanja. Ne očekujte ulazak u stabilnu i trajnu emotivnu priču. Mesec zabave.

Posao

Vrlo dobar i uspešan poslovni mesec je pred vama. Vaš znak i vi ste u prvom planu, sa velikom pokretačkom energijom, probuđenom ambicijom, novim idejama i projektima i dobrom realizacijom svega što pokrenete. Ništa od ovoga nećete dobiti bez nervoze, bez snalaženja i rešavanja raznoraznih situacija u hodu i bez kratkih rokova koje ćete ispunjavati u poslednjem trenutku. Finansije su bolje nego u martu, ali i troškovi su u porastu. Ne upuštajte se u mutne poslove i dogovore zarad brze zarade.

Zdravlje

Imate dovoljno snage i energije i imunitet vam je prilično dobar. Ipak, u drugom delu aprila više povedite računa o ishrani i o odmoru.

BIK

Ljubav

Sa malo truda i strpljenja u partnerskim odnosima, pred vama bi mogao biti lep ljubavni mesec. Biće par momenata kada će komunikacija štucati, trenutaka u kojima ćete se razmimoilaziti u mišljenjima, biće i situacija u kojima nećete imati baš dovoljno vremena jedno za drugo, ali sve su to stvari koje možete zajednički prevazići. Jer, biće i onih drugih dešavanja – strasnih, lepih, zanimljivih, onih u kojima ćete biti inspirisani i motivisani, onih u kojima ćete želeti da zajednički uživate ali i onih u kojima ćete biti podrška jedno drugom. isplatiće vam se trud jer ćete se dodatno povezati i ostvariti jaču bliskost. Slobodni Bikovi – kod vas je šarenolika situacija. Od kontakata sa bivšima, mogućnosti za ulazak u tajnu vezu, brzinskih ulazaka u emotivnu priču, mnoštva kontakata preko društvenih mreža….Udvarača i ljubavnih mogućnosti će biti više, na vama je samo da se odlučite na koju ćete stranu i kojim tempom.

Posao

Prva polovina meseca donosi povećane troškove ili finansijske štete i u ovom periodu je potrebno biti nešto oprezniji po pitanjima novca. Vaši prilivi nisu problem, ali troškovi jesu. Generalno gledano – u prvoj polovini meseca ste nešto povučeniji, ali dosta mirni po pitanju dešavanja u poslovnom segmentu. Drugi deo aprila donosi više aktivnosti, ali i obaveza i nešto komplikovaniji odnos sa zahtevnim šefovima. U ovom periodu možete biti preokupirani i novim poslovnim projektima koji zahtevaju vašu pažnju.

Zdravlje

Pomalo ste istrošeni energetski, potrebno vam je više odmora i kvalitetnog sna. Budite i fizički aktivniji i povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Ljubav

U prvoj dekadi aprila komunikacija sa partnerom može biti obojena nervozom i nekom čudnom energijom, a vaši postupci i reči mogli bi čak probuditi i sumnju kod voljene osobe. Ovo se može izbeći ukoliko više obratite pažnju na potrebe voljene osobe a pomoglo bi i više zajedničkih aktivnosti, druženja i zabave. U drugom delu meseca ulazite u pomalo opasnu zonu, pogotovo ako ste skloni flertovanju ili vam padne na pamet ulazak u neku tajnu priču. Jer,sada jeste moguće da vas neko na blic zainteresuje – od toga neće biti operisani ni zauzeti, a pogotovo ne slobodni Blizanci. Baš slobodnima ovo može biti vrlo interesantan mesec jer će biti više u pokretu, sa mnogo dešavanja i akcije sa suprotnim polom. Ceo april je pogodan za ulazak u ljubavnu priču, bila ona javna, tajna, dugotrajna ili samo ljubavna afera. Najbitnije je da ćete se vi dobro osećati vrlo brzo nakon ulaska u ovaj mesec. Leptirići u stomaku se pokreću.

Posao

Budite nešto oprezniji u prvih desetak dana meseca – može dolaziti do nesporazuma, problema u komunikaciji sa saradnicima a i vi možete biti nefokusirani i neorganizovani što će proizvoditi greške i propuste kod vas. Jedan deo problema može doći i zbog vaše brzine i želje da što pre završite započeto. No, ta ista brzina će vam donositi i povoljne momente jer ćete imati više inicijative, snalažljivosti i mozak će vam raditi sto na sat. Iako će prilivi biti dosta dobri, još uvek vam troškovi kvare stabilnost.

Zdravlje

Podložni ste i dalje problemima sa respiratornim organima, a u prvom delu meseca moguće su i alergije. Drugi deo aprila donosi pojačan umor i stres.

RAK

Ljubav

Tenziju koja postoji unutar vas a ne mora se striktno vezivati za emotivne odnose uspevaćete lakše da prevaziđete i kanališete tokom ovog perioda. Partner i vi možete ostvariti bolju komunikaciju, otvoriti se jedno prema drugom u nekim pitanjima koja su najpre vama do sada predstavljala veliki problem. Budite maksimalno iskreni, čak i ako ta vaša iskrenost u nekom momentu proizvede partnerovu ljutnju ili ljubomoru. Jer, dosta toga sada možete srediti, ispraviti, pokrenuti na bolje. Dokle god stvari gurate pod tepih samo lično sebi tovarite tenziju, a to se odražava na vezu u kojoj ste. Slobodni Rakovi – emotivnih prilika će biti – i kontakata sa bivšim partnerima i novih osoba koje pokušavaju da zagolicaju vašu pažnju. Kada su nove osobe u pitanju, budite malo obazrivi jer postoje pokazatelji da stvari nisu onakve kao što izgledaju a i vi to negde možete osećati, bez obzira na to što vas te osobe jako privlače.

Posao

Poslovno je ovo dosta povoljniji period od proteklih meseci i kreni stani varijante koja je preovladavala u njima. Ovo je već period za pozitivne promene, za uspehe i u postojećim saradnjama ali i za pokretanje novih poslovnih priča. Tokom prve dekade aprila ipak budite oprezni što se obećanja tiče – pitanje je da li su i koliko ponude u tom periodu realne i ostvarive. U poslednjoj dekadi meseca Mars prelazi u vaš znak – ulazite u period gde ćete imati potrebu da se intenzivno borite za svoje pozicije.

Zdravlje

Nervoza, stres i problemi sa spavanjem mogu biti prisutni tokom većeg dela meseca. Takođe, osetljivi su vam disajni putevi.

LAV

Ljubav

Prva polovina meseca je jako povoljna za emotivnu priču u kojoj ste. Mnogo dobre energije, mnogo lepih momenata i zadovoljstva sa osobom koju volite. Uglavnom ćete vi biti inicijator za sva dešavanja a partner će uživati u pažnji i vremenu koje mu posvećujete. No,i pored sve ove lepote jedan savet za vas – ukoliko postoje bilo kakvi problemi, pitanja ili nerešene stavke – rešavajte ih baš u ovim danima – ne koristite ih samo za provod. Jer – doći će i druga polovina meseca, a u njoj će problemi krenuti da izlaze sami i sve ono što ste preskakali ili se pravili da ne primećujete počeće da dolazi na dnevni red i može dovesti do ozbiljnih problema između vas dvoje. Slobodni Lavovi – ljubavne šanse koje vam dođu u prvoj polovini meseca doneće lagane i lepršave emotivne priče, obojene velikim strastima. Sve ono što vam dođe u drugom delu aprila – iako može trajati i doneti ozbiljne ljubavi, biće i puno problema i stresa.

Posao

Poslovno je celokupan april izuzetno snažan i podsticajan period za vas. U prvoj polovini meseca uglavnom će sve proticati bez veće problematike, lako ćete dolaziti i do rešenja ali i do realizacije planova, projekata, novih poslova i saradnji. i drugi deo meseca je izuzetno plodonosan po vas, ali će ovaj period ipak biti skopčan sa otežanjima u poslovnim saradnjama, a moguće je i da će doći do prekida nekih dugogodišnjih poslovnih partnerstava. Finansijski je april znatno bolji od proteklog perioda.

Zdravlje

Zdravstveni segment je uglavnom prilično stabilan, s tim što ćete tokom drugog dela meseca više trošiti energiju i biće vam potreban odmor, opuštanje i kvalitetan san.

DEVICA

Ljubav

Za vas je prvi deo aprila prilika da nešto promenite na bolje u odnosu sa osobom koju volite. Dozvolite sebi da budete drugačiji nego do sada, opušteniji, impulsivniji, ležerniji – nemojte uvek funkcionisati sa raciom uključenim na maksimum, jer tako konstantno sebe kočite. Možda vam se i dopadne malo ludosti i mnogo strasti koje će ovakav način funkcionisanja pojačavati. U drugom delu meseca vi ste više okrenuti poslovnom segmentu, pa će se odnos uglavnom vratiti u kolotečinu. Šta više – može da se dogodi da u tom periodu nemate baš puno vremena za osobu koju volite. Zato se makar potrudite da vam komunikacija funkcioniše. Slobodne Device – ovaj april vas tako lepo može aktivirati, probuditi – u toj meri da osobu koja je već neko vreme u vašoj blizini ili koju poznajete od ranije – počnete da gledate na drugačiji način. Ovo bi mogla biti vrlo interesantna i dosta trajna i stabilna ljubavna priča.

Posao

Od 4-og aprila i prelaska vašeg vladara Merkura u znak Ovna – mnogo intenzivnije ćete se pokrenuti po svim pitanjima vezanim za posao. Prilično povoljan period je pred vama i jedino na šta bih vam skrenula pažnju jesu dani od sedmog do jedanaestog aprila kada postoje mogućnosti za nesporazume sa saradnicima ili nadređenima i kada ne biste trebali da žurite u dogovorima bez striktne provere svake stavke. Za vas je ovo mesec promena i napredovanja, a finansije se poboljšavaju u drugom delu aprila.

Zdravlje

Sa malim promenama u navikama i sa više truda u očuvanju imuniteta – uglavnom ćete pred sobom imati stabilan zdravstveni period.

VAGA

Ljubav

Pred Vagama je prilično neobičan i šaren ljubavni mesec. Strasti, uživanja više provoda i zabava kao i poboljšana komunikacija sa partnerom će se smenjivati sa nepoverenjem, ljubomorom, obostranom tvrdoglavošću i potrebom da jedno drugom nametnete svoje “uslove” i volju. i ovo lepo i ono loše će se tokom celog aprila smenjivati, s tim što bismo otprilike mogli da kažemo da je prva polovina meseca donekle jednostavnija po vaš odnos, a druga donekle zahtevnija i komplikovanija. Odnosi koji su u suštini stabilni će jednostavnije proći kroz april, dok će kod drugih postojati čak par situacija u kojima može doći do prekida. Slobodne Vage – dobar period za ljubav, mada bismo pre mogli reći – dobar period za jake strasti i za vašu potrebu da osvojite osobu koja vam se dopada. Aktuelni su i bivši partneri i stara poznanstva, kontakti preko društvenih mreža, a kod nekih od vas – čak su i burne avanture na pomolu.

Posao

iako je kod vas poslovno već krenula užurbanost, od 4-og aprila očekujte da se situacija dodatno pojača. U periodu ste kada ste ili u prvom planu ili se borite za svoje mesto pod suncem, kada se bude ambicije i kada želite da na svaki način dođete do svojih ciljeva. U periodu od 7-og do 11-og više povedite računa u dogovorima i u odnosu sa kolegama – ovo su dani konfuzija i problema. Sve ono što uradite u prvoj polovini aprila počeće da donosi svoje finansijske rezultate u drugom delu meseca.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca moguće su češće glavobolje, problemi sa sinusima, alergije. Drugi deo aprila – povedite računa o načinu ishrane i krećite se više.

ŠKORPIJA

Ljubav

i kod vas će biti ljubavna tarapana gde se partner i vi čas strasno volite, čas se isto tako strasno trudite da zagorčate jedno drugom dan. Jake strasti, jaka tvrdoglavost, jaka impulsivnost, dva jaka ega i dve osobe kojima je stalo jedno do drugog, ali se uporno trude da nametnu svoju volju i svoje viđenje situacije. Kada na sve ovo dodamo po zrnce ili dva ljubomore, malo posesivnosti, zeru neiskrenosti i sumnje – dobijemo kompletnu sliku aprila koji će za vas kao par biti sve, samo ne miran. U drugom delu meseca čuvajte se impulsivnih reči i odluka – komunikacija će vam tada biti otežana i posebno obojena tvrdoglavošću. Neki parovi će biti na korak do raskida. Slobodne Škorpije – to što želite, to ćete i dobiti ali da li ćete dobiti na način koji vama odgovara – to je već pitanje. Avantura može, veza može. Ali – avantura kratka i burna. Veza – komplikovana, teška, sa jakim strastima i turbulentna.

Posao

i vaš poslovni segment je već uzavreo, a tek se spremite da sve zacvrči od posla i obaveza. Ono što je sigurno je da ćete se naraditi. Takođe, sigurno je da vam u ovom mesecu slede i obnove starih poslovnih saradnji ali i novi projekti i dogovori. Posebno je po vas zahtevna druga polovina meseca koja vam donosi napornu klijentelu i specifične saradnike – one koji su spremni dobro da plate za vaš rad, ali će vas iscediti do maksimuma. Jurićete rokove ceo mesec, ali ćete uglavnom uspevati da ih stignete.

Zdravlje

Što ste više u pokretu i aktivni, to ćete se osećati bolje. Obratite pažnju do polovine meseca jer ste tada osetljiviji na sve vidove respiratornih infekcija, a mogući su problemi i sa hormonima i alergijama.

STRELAC

Ljubav

Problem u vašem odnosu mogu napraviti nepoverenje, komunikacija koja nije iskrena i otvorena, obostrana ljubomora i pokušaji manipulacije. Emocija vam nije problem, strast vam nije problem – ali ako ne rešite ono što jeste i ne pokušate da raščistite šta je to što vam smeta i što vas boli, možda ćete i moći na neko vreme da ovo gurnete pod tepih, ali će pre ili kasnije ponovo izaći na dnevni red. A sada, pogotovo u prvom delu aprila – zaista imate vanredno dobre mogućnosti da stavite tačku na opterećujuće situacije. Zato nemojte ovaj period koristiti samo na uživanje, već i na to da stabilizujete i sredite odnos sa osobom koju volite. Slobodni Strelčevi – vaše polje ljubavi,uživanja i zabave je pod vrlo pozitivnim aspektima od strane planeta i nema sumnje daće vam april dati više prilika da se pokrenete. Moguće su i avanture i flertovanja ali su isto tako mogući i stabilni ljubavni počeci.

Posao

Koliko će u prvom delu meseca (sem malih izuzetaka u periodu od 7-og do 11-og) biti olakšanih i protočnih situcija kada je posao u pitanju, toliko vas u drugom delu očekuje puno obaveza i dosta truda na svakodnevnom nivou. U ovom prvom delu kada ste skloni da pokrećete nove projekte i dogovore – nemojte ostavljati obaveze “za neki drugi put” ili zanemarivati saradnike sa kojima imate dugogodišnju saradnju – jer ćete u drugom delu meseca imati problem sa nagomilavanjem ili lošim odnosima.

Zdravlje

Drugi deo meseca može biti zdravstveno pomalo naporan za vas. Kontrolišite ishranu, više se krećite i menjajte nešto po pitanju loših navika.

JARAC

Ljubav

Od 7-og do 11-og aprila povedite računa u komunikaciji sa partnerom. Mogući su nesporazumi, nejasnoće, sumnje. Kroz ovo će se lakše proći ukoliko vi budete spremni da balansirate i ukoliko ne dozvolite da partnerova nervoza pređe i na vas. Neka slična situacija postoji i u poslednjoj nedelji aprila – ne gurajte probleme pod tepih već raščistite ono što imate, da se sve ne bi prenelo i u naredni mesec. Ostatak ovog meseca je vrlo korektan u vašem odnosu, pogotovo ako imate na umu zajedničke planove, dogovore ili aktivnosti koje se mogu vezivati i za porodicu ili uređenje porodičnog doma. Slobodni Jarčevi – drugi deo meseca je, bar za stabilnije emotivne početke, mnogo interesantniji od prvog. Tada je vaše polje ljubavi krcato planetama, što znači da će se vaš fokus sa poslovnog preneti na ljubavni život i na uživanje. Možete vas privući osoba koja je u potpunosti drugačija od vas, ali će vam to prijati.

Posao

Najjače aktivnosti tokom aprila imaće privatnici ili oni koji tek pokreću svoj posao. Za ove druge – povoljan je period za nove početke. Samo preskočite period od 7-og do 11-og aprila. Generalno gledano – prvi deo meseca je suviše impulsivan i brz za vaš ukus, ali će vam on doneti povoljne finansijske prilike. Drugi deo aprila već donosi energiju koja vam više odgovara, stabilnije poslove i saradnje, ali sa druge strane donosi i vašu veću okupiranost obavezama i manje probleme u nekim saradnjama.

Zdravlje

Prvi deo aprila nije najpovoljniji za vas jer ste osetljiviji, a naročito možete biti skloni alergijama, respiratornim infekcijama, glavoboljama. Ostatak meseca je dobar.

VODOLIJA

Ljubav

U prvom delu aprila više je dobre energije između partnera i vas, više strasti, više zajedničkih aktivnosti i dešavanja. Partner može s vremena na vreme biti impulsivan i tvrdoglav ali ćete vi uspevati da nametnete svoju volju i način funkcionisanja. No, u drugom delu meseca stvari već neće izgledati tako slatko – vi ste nervozni, partner je težak kao crna zemlja i ovaj period može iznedriti više momenata u kojima se sukobljavate oko svake sitnice, kao da je najvažnija stvar na ovom svetu. Ovi dani su posebno zahtevni onima koji žive zajedno sa voljenom osobom ili koji su u braku. Oni u vezama će prosto zaćutati i jedno i drugo na neko vreme i povući se svako u svoj ćošak dok se strasti ne smire. Slobodne Vodolije – ovo je za vas period pokreta, dešavanja, zabave, ali i ljubavnih prilika i novih i starih. Prvi deo meseca može pokrenuti jednu (ili više) zanimljivih priča koje bi, ako se sve složi na mesto – čak mogle i potrajati.

Posao

Ako je vaš posao da pričate, pišete, prodajete, trgujete, sklapate dogovore, putujete, krećete se – onda budite sigurni da ćete se u aprilu svojski naraditi. Dobar je period da se osnaže stare saradnje, da se ostvari kontakt sa nekim bitnim poslovnim subjektima, ali i da se pokreću nove poslovne priče i dogovori. Oni koji rade kao privatnici imaju povećan nivo poslovanja i obaveza u drugom delu meseca. Obratite pažnju na svoje finansije i na poslove koje ugovarate u periodu od 7-og do 11-og aprila.

Zdravlje

Drugi deo aprila je energetski zahtevniji i naporniji za vas i potrebno je da više vodite računa o sebi i odmarate se. Prvi deo aprila – povremene glavobolje, problemi sa sinusima i disajnim organima.

RIBE

Ljubav

Partneri koji žive zajedno ili oni koji su u braku neka obrate pažnju na period od 7-og do 11-og aprila, kada mogu biti pojačani nesporazumi, kada ste vi preosetljivi i lako možete posumnjati da partner nije iskren prema vama. i obrnuto. Generalno gledano – april vam daje šansu da kroz otvoreniju i iskreniju komunikaciju sa osobom koju volite umirite neke svoje strahove. Posebno će vam prijati prvi deo meseca jer ćete imati osećaj da se partner trudi oko vas i da je spremniji da pokazuje svoju naklonost i bliskost. Ni drugi deo meseca nije loš po vaš odnos, ali biste tada ipak trebali da izbegavate neke teške teme, pogotovo one koje se ponavljaju a ne pronalazi se rešenje, jer neće ni sada. Slobodne Ribe – nisam sigurna da ćete ući u konkretnu ljubavnu priču, ali bar što se poznanstava i flertovanja tiče ništa vam nije zatvoreno. Posebno je drugi deo meseca dobar za neke osvežavajuće i zanimljive nove kontakte.

Posao

Finansijski segment je u fokusu većim delom ovog meseca i sigurno je da ćete u ovom periodu povući par dobrih poteza koji će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku stabilnost. U drugom delu meseca, kada je aktivirano vaše polje dogovora, trgovine, pokreta i komunikacije – imaćete mogućnosti da počnete sa realizacijom nekih svojih ideja i da pokrenete pregovore sa novim poslovnim saradnicima. To jeste pomalo zahtevan i naporan period za vas, sa puno obaveza – ali itekako može biti plodonosan.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija u ovom periodu. Nešto više povedite računa o grlu i disajnim putevima i budite obazriviji u saobraćaju.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/b92)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

90 − = 87

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)