G-E0EWZBLP0V
среда , 24 јула 2024
Home / HOROSKOP / Veliki nedeljni horoskop: Bikove očekuju veliki troškovi, a Blizanci će konačno živnuti

Veliki nedeljni horoskop: Bikove očekuju veliki troškovi, a Blizanci će konačno živnuti

FELJTON.rs

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 05.04. do 11.04.2021. godine,

OVAN

Hrana

Od ulaska u ovu sedmicu, Ovnovi će osetiti dodatni podsticaj i želju za pokretom. iako su vaši apetiti još uvek pojačani, brzo ćete trošiti kalorije jer se nećete smirivati ni na trenutak. Koliko god uživali u hrani (a hoćete), to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Na dve stavke se partnerov i vaš odnos može saplesti tokom ove nedelje. Prva je impulsivnost u komunikaciji, da kažete ono što ne mislite u trenutku besa, pa da posle morate da « vadite fleke » kod voljene osobe. Druga je bilo kakva forma neiskrenosti, nejasnoća ili skrivanja od partnera. A ove dve stavke mogu biti i povezane – možete izreći i neku “belu laž” u kojoj će vas partner provaliti, pa posle izbesneti zato što ste otkriveni. Dakle – probajte sa onim – iskrenost, otvorenost i mnogo strasti i ne berite brigu – sve će biti kako treba. Slobodni – vi sve možete i sve vam je otvoreno. Birajte gde ćete.

Posao

Što je kočilo, kočilo je – sad će da se pokreće znatno brže. Merkur kao reč, misao, ugovor, dogovor, sporazum, pokret i komunikacija – u vašem je znaku. Da ćete imati štošta da kažete – imaćete. Gledajte samo da ne preterate, a znate da povremeno umete biti nestrpljivi i impulsivni. Da će se sve vezano za simboliku Merkura (gore navedenu) pokrenuti – hoće. Spremite se za jednu aktivnu sedmicu, samo gledajte da kada se dogovarate ne trčite pred rudu – dobro proverite svaku stavku i ne jurcajte.

Novac

Hajde što vam troškovi izvlače novac, ne razbacujte ga na kojekakve “proverene” šeme i investicije.

Zdravlje

Posebna opreznost je potrebna u saobraćaju. Takođe – ne jurite i ne žurite, možete se povrediti.

BIK

Hrana

U ovom periodu toliko slatko jedete, da prosto otvarate apetit svima koji su oko vas. Jedina vam je mana što klopate kao da se takmičite u brzini, pa češće nego inače možete imati problem sa radom creva i želuca.

Ljubav

Biće povremeno nejasnoća i nedoumica u partnerskim odnosima. Možete povremeno da pomislite da je partner čudan, da se ne ponaša kao inače – možda ćete ga čak u nekom trenutku podozrivo gledati ispod oka i pitati se šta li mu se dešava u glavi – ali ćete vrlo brzo shvatiti da nemate razloga za brigu. Nedoumice ćete razrešiti razgovorom i kroz komunikaciju koja se poboljšava iz dana u dan. Slobodni Bikovi – neko koga doživljavate kao prijatelja šalje vam pomešane signale i više niste sigurni u namere ove osobe. Takođe, postoji šansa za kontakte preko poslovnog segmenta. Mogućnost tajnih veza.

Posao

Razmišljate brzo, imate dobre ideje i šansu da neke od njih sprovedete u delo. Kontakti sa šefovima, saradnicima i kolegama će uglavnom u ovoj nedelji biti solidni i stabilni. Mnogo toga što je ostalo nerešeno ili na čekanju iz prethodnog perioda sada može doći na dnevni red. Neki od vas sada intenzivno razmišljaju o pokretanju novog posla ili o prelasku na drugo radno mesto. idete u dobrom smeru, ali nemojte žuriti i sagledajte objektivno sve okolnosti u kojima ste trenutno.

Novac

Nešto pojačani troškovi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Nedovoljno sna i odmora. Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Hrana

Za vas je ovo sedmica u kojoj ćete se nauživati u nekim slasnim zalogajima. imate osećaj kao da ste se probudili i sada vam treba “gorivo” da biste mogli da jurnete. O zdravim navikama nećete baš mnogo razmišljati – samo će vam biti važno da se slatko naklopate.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Ovna, probudiće Blizance u potpunosti. Živnućete, početi ponovo da gledate na svet sa vedrije i optimističnije strane i nije ni čudo što će i odnos sa voljenom osobom krenuti da se popravlja i da u njemu bude više pozitivne energije. Još uvek će vam posao unositi nervozu, pa gledajte da istu ne prenesete u odnos sa partnerom, pogotovo da ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Slobodni Blizanci – još intenzivnije se nastavlja period vaših aktivnosti sa suprotnim polom. i ova nedelja donosi pregršt dobrih šansi, ako ni za šta drugo, a onda makar za flertovanje.

Posao

S jedne strane ova sedmica donosi da ste aktivniji, brži i intenzivniji u poslovnim dešavanjima.S druge – baš ta brzina i ubeđenost da ama sve znate najbolje vam može povremeno zasmetati jer ćete biti skloni da ne čujete šta vam druga osoba kaže već da radite na svoju ruku. A to može dovesti do grešaka. Ne tovarite sebi previše tokom ovog perioda kada su obaveze u pitanju, jer koliko god da ste hitri – možete se pogubiti u organizaciji i propustiti da uradite baš ono što vam je najbitnije ili što šefovi traže.

Novac

impulsivnost u trošenju.

Zdravlje

Sitne povrede, prehlada, sinusi.

RAK

Hrana

Pomozite svojoj probavi tako što ćete u ovoj sedmici akcenat baciti na sveže povrće i sveže i sušeno voće. Jedite u pravilnim razmacima i obavezno uzimajte više tečnosti, ne gaziranih napitaka, već vode i sveže ceđenih sokova.

Ljubav

Dokle god se Mars ne pomakne iz vašeg polja strahova, podsvesti, tajni – u manjoj ili u većoj meri imaćete nesigurnosti i nedoumice i po pitanju emotivne priče u kojoj ste, ali i toga šta zaista želite od ovog odnosa. Ono što se na prvi pogled vidi – korektna situacija sa partnerom. Ono što se ne vidi – mnogo sumnji, preispitivanja, unutrašnjih razgovora koji bar za sada – ne daju rešenje. Slobodni Rakovi – i vas Mars koči na više načina – ako postoji osoba koja vam se dopada, niste sigurni da li da joj verujete. ili – bojite se sopstvene zanesenosti. ili – nudi vam se tajna priča, želje vas vuku ali razum govori drugo.

Posao

Ulazak i planete Merkur u polje koje se vezuje za poslovnu tematiku, dodatno će pokrenuti Rakove i usmeriti ih na ovu stranu. Neke dobre informacije će početi da dolaze do vas. Vi ćete u ovoj sedmici lakše pronalaziti dobre ideje, ili puteve i rešenja za problematiku koju imate – jer razmišljate na drugačiji način, praktičnije i realnije. Samo nemojte biti impulsivni u nekim odlukama i izbegavajte da se upetljavate u dogovore koji su nedefinisani ili sa osobama kojima baš i nije verovati.

Novac

Stabilnija situacija.

Zdravlje

Moguće su alergije. Takođe – manji problemi sa spavanjem.

LAV

Hrana

izraženi problemi sa probavom tokom ove nedelje. Trebali bi da izbegavate premasnu hranu, mesne prerađevine i slatkiše. Pokušajte i da smanjite unos testa, pekarskih proizvoda i belog hleba. Ono što vam se preporučuje su sve vrste svežeg povrća i voća.

Ljubav

Sve okolnosti su na vašoj strani. Ovo može biti jedan od lepših i stabilnijih perioda za partnera i vas, momenat kada se možete odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim trenucima a usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni. A ako jeste – onda nije problem ni u partneru ni u okolnostima, već u vama. Slobodni Lavovi – prijatelji, druženje, društvene mreže i aktivnosti – mnogo mesta za zabavu i mnogo šansi da se baš onako lepo skontate sa nekim.

Posao

Vrlo jaka nedelja i za svaku vrstu poslovnih aktivnosti. Merkur dolazi u protočan aspekt prema vašem znaku, pa ćete se bolje dogovarati, lakše kopčati i efikasnije sporazumevati sa drugima a pokrenuće se i sve vrste ugovora i papiroloških pitanja. Vi lično ćete lako prepoznavati prave prilike i umeti da se aktivirate prema njima. Ono što će vam malo praviti problem je nestrpljivost i impulsivni potezi – pre bitnih odluka ipak je možda najbolje posavetovati se sa nekim kome verujete.

Novac

Korektnija finansijska situacija. Samo su troškovi i dalje neobuzdani….ili ste vi neobuzdani u trošenju ?

Zdravlje

Glavobolje, alergije, sklonost prehladama.

DEVICA

Hrana

Potrebno vam je više povrća i to najpre u svežoj formi – kroz salate. izbegavajte da ga kuvate ili barite, za vas je bolja varijanta grilovano ili kuvano na pari. Takođe – žitarice, ali i orašasti plodovi, u kombinaciji sa suvim voćem. Mlečni proizvodi i riba.

Ljubav

Ušli ste u fazu kada će mnogo toga postajati jasnije što se vašeg partnerstva tiče. Osetićete potrebu da kažete šta imate, a ako kažete prave reči – odnos može itekako krenuti ka popravljanju. Još ako budete inicijator i povučete neke poteze koji dodatno spajaju partnera i vas – to će biti još bolje. Samo znajte, ništa ne može da se na brzinu reši, zato nemojte biti nestrpljivi i detinjasti i tražiti sve sad i odmah. Slobodne Device – ili ćete se sa nekim tek upoznati, ili ćete pojačati komunikaciju sa osobom koja vam je već neko vreme intrigantna. Nemojte žuriti nigde, neka sve ide svojim tokom, a ide kuda treba.

Posao

Osetićete priliv nove energije i jaču potrebu da menjate nešto, ali i da menjate sebe i svoje dosadašnje postupke i način funkcionisanja u poslovnom okruženju. Mnogo toga od ove nedelje počinje da dolazi na svoje mesto, ali ako osetite potrebu da požurite i da sve rešite jednim potezom – nemojte. Koliko god da su stvari krenule napred i na bolje, još uvek postoje neke situacije koje ne vidite jasno ili vam pak saradnici ne daju potpune informacije. Potrudite se da se bolje razumete sa saradnicima i šefovima.

Novac

Nije savršeno, ne po pitanju priliva već po pitanju i dalje pojačanih troškova.

Zdravlje

Moguće su češće glavobolje. Meteoropatske reakcije kod starijih Devica.

VAGA

Hrana

Svesni ste da morate da menjate nešto u načinu ishrane, ali jednostavno nemate volje i non stop odlažete početak za sutra, prekosutra….i tako dalje…Proleće je stiglo, treba pokazati svoje atribute, a vi trenutno baš ne možete da se pohvalite njima….

Ljubav

Sve ono što se vezuje za spavaću sobu (ili za neke druge prostorije, sve po nahođenju) partnera i vas će spajati. Dakle, strasti funkcionišu i dalje i to vrlo lepo. No, u svemu ostalom umeće u ovoj nedelji da bude pomalo burno. Vi želite da isterate svoje, voljena osoba da istera svoje. Pa će često funkcionisati ona varijanta “udario tuk na luk”. Neće valjati ako se neke sumnje ili lažuckanja dodatno uvuku u vašu priču. E tad će se taj luk i taj tuk češće raspravljati. Slobodne Vage – vrlo dobro vi znate i šta i koga želite. Udvarača će u ovoj nedelji biti više ali vaš je pogled okrenut samo na jednu stranu. Osvojite kog srce želi.

Posao

U prilično ste borbenom i aktivnom raspoloženju ali ne očekujte da će pregovori i dogovori koji će se pokrenuti u ovoj nedelji (ili su već neko vreme aktuelni) biti lako ostvarivi. Vi ćete želeti da požurite, ali druga strana će odugovlačiti, čas zna šta hoće čas ne zna, te danas može ovako te sutra ne može i tako dalje….Savet – ne pristajte ni na šta što vam stopostotno ne odgovara, ne uklapajte se tako što ćete smanjivati ili menjati svoje uslove. Recite iskreno i otvoreno – pa ko hoće, hoće. Ko neće – ne mora.

Novac

i vama su troškovi i troškarenja izuzetno slaba tačka (ne samo) u ovoj nedelji.

Zdravlje

Alergije, glavobolje, sinusi, prehlade – sve na sitno, ali nervira.

ŠKORPIJA

Hrana

Možda nećete uspeti da kontrolišete apetit, ali ste krenuli ozbiljno sa nekom rekreacijom, pa će vaš organizam sada na drugačiji način procesuirati namirnice koje konzumirate. Pomozite mu, unosom svežeg voća i povrća i izbegavanjem slatkiša (aha, biće to, biće…)…

Ljubav

U glavi vam se lepo razbistrilo i pokrenulo po pitanju posla, ali po pitanju emocija – i ova nedelja vam donosi jaka vrludanja, mnogo korak napred korak nazad situacija, previše razmišljanja, mnogo unutrašnjih borbi i naravno – to da je odnos sa partnerom čas dobar i ispunjen dubokim emocijama, a čas se vi jedva uzdržavate da ne prasnete. Usput – strasti bukte. Neće doći ni do kakvog većeg problema sa voljenom osobom u ovoj sedmici, ali ćete bar vi lično proći kroz nju sa puno napora. Slobodni – polomiše se neki oko vas a vi uporno gledate na drugu stranu. Šta tražite i čekate – samo vi znate.

Posao

Pa, eto i Merkura u vašem polju poslovne svakodnevice i komotno opšta žurka može da počne. Da će obaveza biti, ma hoće – to vas neće mimoići. No, ono što je dobro i novo jeste da od ove nedelje intenzivnije ulazite u fazu nekih promena. Prilike se ukazuju, pokreću se lagano dogovori, ulazite u neke pregovore, rešavate papirološka pitanja. Sve je ovo dobro, ali neka ide kako ide – ne požurujte ništa i ne budite nestrpljivi jer vas nestrpljivost može koštati. Sada samo bistra i hladna glava pravi pravi dogovor.

Novac

Para ima, ali ne onoliko koliko biste vi hteli. A vi biste hteli puno. E pa teško da će to ići tako.

Zdravlje

U suštini, ništa vam nije ali vas sve po malkice bolucka, grebucka, žulja, smeta. i fizički i mentalno.

STRELAC

Hrana

Mlečni proizvodi će vam prijati, a naročito sve vrste sireva. Neka na vašem stolu tokom ove sedmice bude više zastupljena riba, piletina, ćuretina, a svinjsko meso i mesne prerađevine izbegavajte. Neka ni jedan obrok ne prođe bez salate od više vrsta sezonskog povrća.

Ljubav

Što je više otvorene i iskrene komunikacije, što je manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica – bilo sa vaše bilo sa partnerove strane – bolje će vam biti. imate sve preduslove da prođete kroz jednu lepu, ujedno opuštajuću ali i finim aktivnostima nabijenu nedelju – ali bi za to ipak bilo potrebno da ispoštujete gore navedenu stavku. U suprotnom – dobićete polovičnu situaciju – čas dobro raspoloženje, čas sumnja, nepoverenje. Slobodni Strelčevi – još jedna jako fina za ljubavna dešavanja nedelja je pred vama. Flertovanja i novih poznanstava će biti, a vi ćete zaista uživati u kontaktima sa suprotnim polom.

Posao

Koliko god vama izgledalo da se dobro razumete i sporazumevate sa saradnicima, itekako je moguće da u ovoj sedmici bude problema i nejasnoća u komunikaciji. To što vi razmišljate (ili pričate) brzo – ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Dakle, treba se kloniti zaključaka donetih na brzinu, ali isto tako – i brzinskih odluka. Potrebno je da ozbiljnije i dublje razmislite o svemu što vam se eventualno nudi u ovoj sedmici. Kreativnosti, ideja i volje za uspehom imate.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Stabilno, ali se treba čuvati prehlada – grlo je osetljivo.

JARAC

Hrana

Dosta se trošite, što mentalno što fizički, pa je neophodno da pojačate ishranu i obogatite je vitaminima i mineralima. Preporuka za vas je riba, bilo rečna bilo morska, med sa dodatkom polena ili propolisa, mnogo svežeg povrća. izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Ljubav

Koliko komunikacija u vašem odnosu može biti kamen spoticanja u ovoj sedmici, isto toliko može biti “sredstvo” da mnoge situacije rešite i stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Sad je samo pitanje koliko ćete vi imati snage da tu istu komunikaciju usmerite na jednu ili na drugu stranu. Partner će u ovoj nedelji menjati raspoloženja na dnevnoj bazi, na vama je da pokušate da to svojim unutrašnjim mirom i pojačanim razumevanjem “kontrolišete”. Slobodni Jarčevi – ovaj period je više za neke površne flertove ili povremenu komunikaciju. Ako želite više od toga, moraćete da budete strpljivi i uporni.

Posao

Neke komplikacije vas očekuju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Teško se sporazumevate sa nekima od njih, pogotovo sa onim osobama koje nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju i koje samo žele da tvrdoglavo rade stvari na svoj način. Nemojte i vi biti nestrpljivi, na taj način biće maltene pa nemoguće da dođete do nekog rešenja. No, isto tako – možete shvatiti da ste u prethodnom periodu napravili grešku ili propust u radu i sada će biti potrebno da to ispravite i regulišete.

Novac

Dosta stabilno.

Zdravlje

Alergije, povrede, više opreza u saobraćaju.

VODOLIJA

Hrana

iz svoje ishrane trebali biste da izbacite mesne prerađevine, proizvode od belog brašna, grickalice, slatkiše. Započnite dan sa sokom od pomorandže, grejpfruta, limuna, koristite maslinovo ulje, đumbir, mlečne proizvode, med i naravno – dosta svežeg povrća.

Ljubav

Ulaskom Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi i zabave u Ovna, slobodne Vodolije dodatno dobijaju podsticaj da se pokrenu, ali isto tako – dobijaju još veću pozornost od strane suprotnog pola. Ovo je odličan period za nova poznanstva, za interesantnu komunikaciju i za mnogo flertovanja – nešto u čemu vi uživate. Baš u ovoj sedmici kockice se jako lepo mogu složiti između vas i jedne osobe i pokrenuti dešavanja u pravom smeru. Zauzeti – pravu priču sa partnerom imate, bolje ćete se razumeti i lakše slagati. isto tako – podsticaćete i davati vetar u leđa jedno drugom. Biće sitnih napetosti, ništa strašno.

Posao

i po pitanju posla sledi vam period velikih dešavanja. Rešavajte papirološka pitanja, rešavajte dogovore i pripremajte se da lagano finiširate neke poslove koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Dobar je momenat i za nove poslovne aktivnosti i nove priče – samo vodite računa da kada dogovarate finansijski momenat posla – lepo razumete jedni druge. Pod dejstvom ste velike i aktivne energije i ovo jeste vreme da se pokrenete na svaki mogući način. Naradićete se, ali ćete biti više nego zadovoljni.

Novac

Troškovi vam bukvalno jedu novac.

Zdravlje

Sitne tegobe, ali dovoljne da vas nerviraju – alergije, prehlade, manje povrede.

RIBE

Hrana

Pojačajte unos sezonskog povrća i voća, naročito blitve, zelene salate, zelja, mladog kupusa, ali i krušaka, jabuka, crvenog grejpfruta. Konzumirajte hleb i peciva od integralnog brašna, smanjite unos mesa, ali pojačajte mlečne proizvode.

Ljubav

Sa vašeg ljubavnog neba polako se sklanjaju bar oni najtamniji oblaci. Ne mogu reći da će vam sve biti savršeno sa voljenom osobom, jer ste vi više nego sposobni da u trenutku iskomplikujete i sebi život ali i odnos sa partnerom – ali ipak se vide neki pomaci na bolje. Ako ništa drugo – makar ćete početi da razgovarate otvorenije i iskrenije i vi ćete brzo shvatiti da ste se zbog nekih situacija bez ikakvog razloga nervirali i opterećivali. idite dalje zajedno, polako. Slobodne Ribe – ma dešavanja ima puno sa suprotnim polom, ali suviše je mutna i zapetljana situacija da bi trebalo donositi konkretnije odluke. Sačekajte.

Posao

Od ulaska u ovu nedelju uspevate da na lakši način pohvatate končiće poslovnih dešavanja i da se bolje organizujete, a samim tim – i budete efikasniji ali i smanjite nivo stresa kod vas. Napravili ste u proteklom periodu jednu dobru osnovu, i čak iako sada bude brzih dešavanja u poslovnom segmentu – mirnije ćete funkcionisati. Neke odluke sazrevaju u vašoj glavi i sada jeste trenutak da povučete odgovarajuće poteze. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima je korektniji u ovoj sedmici.

Novac

Olakšane finansijske okolnosti. Još uvek je dosta troškova za kuću i ukućane, ali snalazite se.

Zdravlje


Čuvajte grlo. Moguće su glavobolje.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/b92)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)