G-E0EWZBLP0V
недеља , 26 маја 2024
Home / CRNA HRONIKA / OSUĐEN OTAC MONSTRUM IZ BANATA: Silovao maloletnu ćerku i sve snimao telefonom PRIMORAVAO JE I NA PROSTITUCIJU SA MIGRANTIMA

OSUĐEN OTAC MONSTRUM IZ BANATA: Silovao maloletnu ćerku i sve snimao telefonom PRIMORAVAO JE I NA PROSTITUCIJU SA MIGRANTIMA

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
02.04.2021.

Vlajko Jović iz Banatskog Novog Sela (44) pravosnažno je osuđen na 20 godina zatvora zbog obljube maloletne ćerke koju je vrbovao i za prostituisanje.

Apelacioni sud u Beogradu je kao neosnovanu odbacio žalbu Jovićevog branioca i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Pančevu kojom je u oktobru prošle godine osuđen zbog krivičnih dela obljuba zloupotrebom položaja i trgovina ljudima.

– Oštećena je radi ostvarivanja svog imovinsko-pravnog zahteva upućena na parnični postupak – navodi se u odluci Apelacionog suda.

SLEDECA VEST

BIO JE DEČKO ZA PRIMER, JOŠ JE TEŽE ŠTO GA JE USMRTIO DRUG: Obradova tragična smrt potresla selo kod Mladenovca

Jović je osuđen jer je od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom svog položaja roditelja, dva puta u porodičnoj kući obljubio maloletnu ćerku, rođenu 2003. godine, a tokom jedne od obljuba tražio je od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu da bi zabeležio snimak seksualnog čina.

Jović je od početka 2019. godine do aprila 2020. godine, zloupotrebom poverenja i odnosa zavisnosti i teških materijalnih prilika, vrbovao ćerku da se prostituiše tražeći da na taj način zarađuje novac.

U tu svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im ćerku za prostituciju.

Film Jasmile Žbanić „Quo vadis, Aida?“ na korak do Oskara, JEDAN OD NAJGLEDANIJIH FILMOVA STARE JUGOSLAVIJE..

– Radi pribavljanja klijenata, podelio je preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnog čina između njega i ćerke kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio – navodi se u presudi.

Prema stavu Apelacionog suda, pravilno je prvostepeni sud zaključio da za Jovića nema olakšavajućih okolnosti, dok je od otežavajućih okolnosti pravilno cenio njegovu raniju osuđivanost, upornost u vršenju krivičnih dela i njegovu bezobzirnost, bezdušnost i nedostatak kajanja zbog učinjenog.

– Prvostepeni sud je pravilno postupio kad je okrivljenog osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 20 godina, nalazeći da je ista srazmerna težini izvršenih krivičnih dela, društvenoj opasnosti učinjenih dela i stepenu krivice okrivljenog i okolnostima pod kojima su krivična dela izvršena i ista je nužna za postizanje svrhe kažnjavanja – naglasio je sud.

PRATITE NAS NA DRUSTVENIOM MREZAMA

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 7 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)