G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / BIO JE DEČKO ZA PRIMER, JOŠ JE TEŽE ŠTO GA JE USMRTIO DRUG: Obradova tragična smrt potresla selo kod Mladenovca

BIO JE DEČKO ZA PRIMER, JOŠ JE TEŽE ŠTO GA JE USMRTIO DRUG: Obradova tragična smrt potresla selo kod Mladenovca

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
03.04.2021.

Obrad Cmiljanović (16) poginuo je u selu Kovačevac kod Mladenovca kad ga je udario automobil dok je vozio rolere. Mladić je ostao na mestu mrtav, a vozač „mercedesa“ N. P. (20), inače drug stradalog dečaka, uhapšen je posle udesa. Tragedija se dogodila u Donjoškolskoj ulici u četvrtak oko 20 časova. Obrad se s drugaricama spuštao iz poprečne ulice Paunovićevog sokaka dok je „mercedes“ dolazio iz smera Donjoškolske ulice.

Selo u šoku

– Vozač „mercedesa“ pokušao je da zaobiđe Obrada, ali nije uspeo. Dečak je od siline udarca poleteo nekoliko metara i na licu mesta ostao mrtav, dok su drugarice uspele da se zaustave – kaže izvor Kurira.

mesto nesreće
MESTO NESREĆEFOTO: NIKOLA ANĐIĆ

– Bili smo kod kuće kad smo začuli da se nešto dešava napolju, prvo smo mislili da je nešto palo u dvorištu, ali videli smo kola i decu na ulici. Mladić koji je vozio „mercedes“ se držao za glavu, bio je u šoku šta se desilo – priča komšinica i dodaje: – Devojčice su odmah pozvale Hitnu pomoć. Tresemo se, još nismo svesni šta se dogodilo.

Meštani zabrinuti

Traže ležećeg policajca

Stanovnici Donjoškolske ulice u Kovačevcu kažu da se svakodnevno brzo vozi kroz ovu ulicu. – Bilo bi dobro da se postave ležeći policajci i saobraćajne oznake u ulici da se više nikad ne desi smrtni slučaj, pogotovu da strada dečak. Nekoliko puta su lopovi skidali i krali saobraćajne znake. Ovo je strašno, apelujemo da neko postavi ležeće policajce da nam deca više ne ginu – poručuju stanovnici Donjoškolske ulice.

Nekoliko meštana tvrdi da momak koji je vozio kola nije išao brzo. – Nije tačno da je divljao i da nema položen vozački. On nije mogao da izbegne mladića na rolerima – kažu meštani.

stric stradalog mladića
STRIC STRADALOG MLADIĆAFOTO: NIKOLA ANĐIĆ

Čovek ispred čijeg dvorišta je tinejdžer ležao pokušao je da mu pruži prvu pomoć, ali, nažalost, nije mu bilo spasa. – Pokušao sam da dam veštačko disanje Obradu, ali on u tom trenutku nije davao znake života. Hitna pomoć je brzo došla i mogli su samo da konstatuju smrt. Doktorka je rekla da su u pitanju teške povrede glave i da su nekoliko puta pokušavali da ga reanimiraju, ali bezuspešno – rekao nam je komšija.

Dete za primer

Na mesto nesreće stigao je i dečakov stric Žarko Cmiljanović. – Došao sam iz Sopota odmah kad su mi javili šta se desilo. Obrad je bio dete za primer, pohađao je frizersku školu u Beogradu, ma i njegovi brat i sestra su divna deca – priču počinje neutešni stric i nastavlja: – Kovačevac je malo mesto, ovde se svi znaju, idu na kafu jedni kod drugih. Taj dečko koji je vozio je dolazio kod mog brata u kuću, roditelji mu se poznaju. Tragedija, znao je i mog sinovca. Normalni momci, nikad nisu pravili ništa po selu, radili su i pohađali školu. Vozač N. P. je zadržan u policijskoj stanici u Mladenovcu.

PRATITE NAS NA DRUSTVENIOM MREZAMA

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 2

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)