G-E0EWZBLP0V
Home / SPORT / MIHA I IBRA ODUŠEVILI SVET NASTUPOM NA SAN REMU! Muzička scena plače što su odabrali da se bave fudbalom! VIDEO

MIHA I IBRA ODUŠEVILI SVET NASTUPOM NA SAN REMU! Muzička scena plače što su odabrali da se bave fudbalom! VIDEO

FUDBAL
05.03.2021.

Čuveni festival u Italiji priredio dosada neviđeni spektakl u vidu dueta Siniše i Zlatana, legendarni asovi razvali na bini


 

Čuveni festival koji traje ravno 70 godina priredio je jedan od najvećih spektakla u istoriji! Večerašnje zvezde na San Remu bili su Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović!

Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović
FOTO: PRINTSCREEN

Tandem legendarnih asova u duetu je otpevao pesmu „Vagabudno“ benda Nomadi. Svi su sa nestrpljenjem čekali da čuveni voditelj Amadeus najavi izlazak na scenu Mihe i Ibre. To je bio centralni dogođaj večeras na festivalu. Nema lopte, ajde da vidimo šta majstori fudbala znaju sa mikrofonom! Posle viđenog, možemo da kažemo samo jedno:

– Muzička scena je mnogo izgubila zbog odluke Siniše i Zlatana da se bave loptanjem!

Kakav je to bio spektakl od nastupa! Pa, uživanje je bilo slušati i gledati asove u ovoj životnoj ulozi. Toliko osmeh, pozitive, toliko moćna i jaka poruka koju su poslali. Odzvanja je Italija. Odzvanjao je svet.

Samo pevanje? Sjajno. Glas šampiona. Pa, ono čega se god dohvate u životu rade to sjajno. Evo im i ideje za budućnost – kada im dosadi fudbal, mogli bi da osnuju bend! Ibra&Miha.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 62 = 68

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.