G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / SVAKA ČAST BRAĆO, OVO NI ZEMUNCI NISU RADILI: Ovako je Belivuk čestitao klanu posle ubistva Nikole Mitića – PLAKAO JE I MOLIO!

SVAKA ČAST BRAĆO, OVO NI ZEMUNCI NISU RADILI: Ovako je Belivuk čestitao klanu posle ubistva Nikole Mitića – PLAKAO JE I MOLIO!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
08.06.2022.

Veljko Belivuk i Marko Miljković preko skaj aplikacije za koju su verovali da policija ne može da je prati niti prisluškuje, posle otmice i ubistva Nikole Mitića, u avgustu 2020. čestitali su pripadnicima kriminalne grupe na „obavljenom poslu“. Mitić je, podsetimo 10. avgusta otet u blizini Američke ambasade, naočigled svedoka, a prvo brutalno mučen na stadinu Partizana u prostorijama koje su zvali „baza“, a potom ubijen u klanici u Ritopeku.

Foto: MUP Srbije

Prema navodima optužnice Tužialaštva za organizovani kriminal, motiv ubistva Mitića bio je to što su pripadnici klana primetili da prati Belivuka i Miljkovića. Kada su ga oteli, Belivuk je čestitao svima koji su učestvovali u „akciji“.

Novosađanin koji je ubio provalnika mogao bi da bude oslobođen! TUZILAC POKUSAVA DA NAPAKUJE DOKAZE.“SNIMAK SUDJENJA USKORO“

– Svaka čast svima – poručio je Belivuk na njihovoj grupi za dopisivanje.

– Braćo hvala. Svaka čast svima, ovo je desetka – dodao je Miljković.

Belivuk: U sred belog dana, pred ljudima, nema bezobraznije, sad ćemo da se maknemo.

Miljković: Evo tražimo karte

Vođe grupe, prema svedočenju svedoka-saradnika Nikole Spasojevića, kuma Marka Miljkovića koji je posle mučenja Mitića na stadionu Partizana bio zadužen da okreči prostorije i kauč na kom je sedeo iseče i baci, posle ovog zločina, otputovale su u Tursku na letovanje. Pre toga, Belivuk je sa ostalim pripadnicima grupe podelio zadovoljstvo, ali im dao i instrukcije kako da se ponašaju.

UDARNA VEST! OD 1 DO 8 strane OPTUZNICE.. „OPTUZNICA ZA UBISTVO PROVALNIKA“ Novosađanin koji je ubio provalnika mogao bi da bude oslobođen! TUZILAC POKUSAVA DA NAPAKUJE DOKAZE.“SNIMAK SUDJENJA USKORO“

Veljko Belivuk, Marko Miljković
FOTO: MUP SRBIJE

Belivuk: Braćo moja draga, ja još jednom da vas pozdravim sve, da se zahvalim svima, samo pametno sada, nema ukrštanja svih nas zajedno, nego malo da se pripazimo, zbog murije dok ne prođe samo vrućina, a čim bude prošla vrućina, nastavljamo gde smo stali. Ovo danas nema dalje, ovo je nešto što se ne dešava, rade nas brate šest meseci, mi jedan dan uzmemo da ih radimo i oderemo im čoveka i to uzmemo ga, ovo niko, ovo zemunci nisu radili, ova naša braća starija što se kaže, ne rade, neka, malo nam skače moral, najbitnije da ostane ovako, da ceo grad, svi živi znaju za Kratosa (Marka Miljkovića prim. aut) i mene, nek nas rade, mi smo naučili da se pazimo, imamo brate i finansije i logistiku da se pazimo, bitno je da vi ovako ostanete neutralni za javnost a da kidamo. Prvo što murija onda ne može da vas radi, nema ideju koga treba da rade a drugo dušmani vas neće čačkati.

Saradnicima je dao „savet“ da ne pričaju ništa okolo o onome što se dogodilo jer on i „Miljković ne žele nikoga od svojih da sahranjuju“.

Belivuk: Vi se krećite normalno, obilazite bazu, ljude, vodite malo taj poslić, ništa nismo uradili ako Beograd ostane na vetrometini. Kratos i ja ako malo da se maknemo samo dok ne vidimo koji su sledeći koraci i to je to. Ljubim vas sve, baš svaka čast svima ja sam oduševljen, do pre kad smo Kratos i ja izašli iz zatvora bili smo brate na vetrometiji klasičnoj, a sada imamo ekipu, niko od nas nije cinkaroš ni pandur niti milijarder, a ekipa je ono, zlo.

Detalji mučenja: Plakao je i molio, dva puta smo ga ubili

Belivuk i Miljković nisu prisustvovali mučenju Nikole Mitića u Ritopeku, ali su ih pripadnici grupe koji su bili tamo izveštavali o jezivim detaljima. U optužnici se navodi da su oni izdavali naređenja preko skaja kako da ga tuku i muče, pošto je prethodno priznao da ga je da ih prati poslao Lazar Vukićević. Kako se navodi, optuženi Srđan Lalić i Miloš Budimir su mu odsekli prst na nozi, a tokom mučenja je više puta gubio svest. Lalić i Budimir su ga potom udavili stezanjem kabla oko vrata, a potom mu nožem presekli vrat.

Hit tvit, ubijanje, Veljko Belivuk, Srđan Lalić
kurir….. FOTO: PRINTSCREEN

Srđan Lalić: Plakao je i molio, prvo je kao i svi shvatio neozbiljno. Opet smo meki bili. Mora mnogo surovije

Miloš Budimir: Čekaj bre kolega, gde surovije. Padao je pet puta u nesvest. Ja sam misio kad smo mu od starta odsekli prst da će da shvati ozbiljno

Miljković: Odrali ste ga?

Lalić: Udavili ga zajednički pa zaklali, dva puta ga ubili faktički

Miljković: hahah, ako ste, a slike?

Vandalizam u Novom sadu na klisi, batinaši tukli koga su stigli (VIDEO) POLICIJA REAGOVALA POSLE POLA SATA“SRAMOTA“

BONUS VIDEO… SUDJENJE „UZIVO“ VESTACI UNISTILI DOKAZE NA „NOZU“, SA KOJIM JE IZBODEN RADOVIC ALEKSANDAR.

…….

………

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

HIT VESTI……

Nastavak suđenja Novosađaninu jer je ubio provalnika u kući na Salajci! Tuzioc napravio kobnu gresku..

NE PROPUSTITE……

….

EKSKLUZIVNO! Ovo su originalne SMS poruke kojima je REKETAŠ ADVOKAT A.Č IZ BEOGRADA I REPORTER G.Š IZ KRALJEVA PRETIO Aleksandru Radovicu od koga su hteli da iznudi pare!

SLEDECA VEST….

KADA TRAZITE POMOC OD GRADONACELNIKA NOVOG SADA „MILOŠA VUČEVIĆA“ da vam je zivot ugrozen a da policija sporo reaguje! Njega je zao, i branite se sami!

SLEDECA VEST…

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

42 + = 44

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)