G-E0EWZBLP0V
петак , 29 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / OVU ULICU NA KARABURMI ZOVU ULICOM SMRTI?! U njoj se za 8 godina dogodila serija užasa, čak 5 zločina

OVU ULICU NA KARABURMI ZOVU ULICOM SMRTI?! U njoj se za 8 godina dogodila serija užasa, čak 5 zločina

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
23.02.2022.

BEOGRAD – Razorna eksplozija koja se juče u zoru dogodila u Ulici Patrisa Lumumbe na Karaburmi uznemirila je žitelje ovog beogradskog naselja.

Prilikom detonacije niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta i oštećeno šest parkiranih automobila. Ovo je samo jedan od ozbiljnih incidenata koji su se poslednjih godina događali baš u ovoj ulici.

Početkom maja 2013. godine u istom ulazu zgrade ispred koje je sada bačena bomba izrešetan je Uroš Đ. (34). Na njega je tada ispaljeno šest metaka, a najmanje dva su ga pogodila i to u nogu i stomak, objavio je FELJTON.rs

Nesrećni mladić je preživeo samo zahvaljujući brzoj reakciji oca koji je čuo pucnje, istrčao iz stana, oterao napadače i podvezao sinu rane. Ranjeni mladić je nekoliko trenutaka ranije izašao iz automobila i krenuo ka ulazu u zgradu. U jednom trenutku primetio je trojicu muškaraca kako repetiraju pištolje u automobilu nedaleko od njega.

Na samom kraju prošle godine, 29.12.2021. na uglu ulica Patrisa Lumumbe i vojvode Micka Krstića upucan je mladić (19) koji je zadobio teške telesne povrede. Na njega je nepoznati napadač pucao iz pištolja i pogodio ga u stomak.

Karaburma, bomba, geler, oštećene zgrade
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Prestravljen, pokušao je da otključa ulazna vrata, ali od panike nije uspeo. Potom je laktom razbio ulazno staklo na vratima i pokušao da pobegne uz stepenice, ali tada ga je stigao napadač i s leđa ispalio u njega nekoliko hitaca. Dok je Uroš ležao teško ranjen, njegov otac je istrčao iz stana, pokušavajući da mu pomogne. Podvezao je rane svom sinu, kako bi usporio krvarenje, a zatim ga kolima prevezao u Urgentni centar.

Samo nekoliko meseci nakon ove pucnjave, pedesetak metara dalje u istoj ulici pronađene su mrtve dve rođene sestre! Ljiljana (54) i Brankica Peš (45) popile su 20 kutija „bensedina“, pa legle u gumeni dečji bazen nasred sobe u iznajmljenom stanu u Ulici Patrisa Lumumbe 57 na Karaburmi i – umrle!

Međutim, njihovi leševi pronađeni su tek nakon 18 dana, a policajci koji su došli na uviđaj zatekli su tako užasan prizor da je nekoliko njih istrčalo iz zgrade i povratilo od muke. Delovi tela su od višednevnog truljenja bukvalno otpali, a po celoj sobi su gmizali crvi. U stanu je tada pronađeno i oproštajno pismo.

Patrisa Lumumbe
FOTO: PRINTSCREEN

– Pismo je naslovljeno na jednu rođaku iz Smedereva. Nesrećne žene su navele da je njihovo samoubistvo lični čin i da žele da budu sahranjene pored roditelja na groblju Lešće – rekao je tada izvor Informera iz istrage. Prema njegovim rečima obe sestre su bile obučene u pidžame i na sebi su imale bade-mantile. Kad su pronađene, bile su licem okrenute prema dnu bazena, u kojem je bilo krvi i otpalih delova tela. Da sve bude još strašnije, kad je ekipa sudske medicine pokušala da okrene leševe, sa tela su otpadali delovi lica i ruke. Policajci sa uviđaja su pričali da ništa strašnije u životu nisu videli.

saobraćajna nesreća, Karaburma
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

Početkom maja 2013. godine u Srnetičkoj ulici, u blizini rasksrnice sa ulicom Patrisa Lumumbe ubijen je Bruno Toševski (27) sin čuvenog srpskog urologa sa VMA. Telo nesrećnog mladića pronađeno je u stanu nekoliko dana nakon zločina. Kako je kasnije na sudu utvrđeno njega je iz pištolja ubio prijatelj Nikola Stanojević (32) koji je kasnije osuđen na 11 godina zatvora zbog ovog zločina. Pretpostavlja se da su ubica i žrtva bili u ljubavnoj vezi, ali to nikada nije dokazano.

Nepune dve godine nakon ovog događaja ponovo je „pala krv“ u istoj ulici! Ovoga puta tragedija se dogodila na početku ulice Patrisa Lumumbe u zgradi na broju sedam. Tada je Momčilo Pavlović (67) pucao je u glavu supruzi Slavici (64), uz njen pristanak, a zatim je i sebi presudio jer nisu mogli da se pomire sa smrću sina Aleksandra (35), koji je poginuo 2015. kao padobranac. U policiji su tada potvrdili da fizički dokazi pronađeni u stanu porodice Pavlović ukazuju da ovde nije reč o porodičnom nasilju, već da je do ubistva i samoubistva došlo nakon dogovora između muža i žene. – Tela supružnika su pronađena u dnevnoj sobi. Niko od stanara u zgradi nije čuo svađu.

Patrisa Lumumbe
FOTO: PRINTSCREEN

Aleksandar Pavlović (35), Momčilov i Slavičin sin, preminuo je 18. maja 2015. godine nakon što mu se nije otvorio padobran prilikom skoka na sportskom aerodromu Lisičiji jarak. Istraga je utvrdila da su trenutak nepažnje i pogrešna procena bili kobni po Aleksandra, koji je imao više od 200 skokova sa padobranom i posedovao je dozvolu za skakanje najvišeg nivoa.

ubistvo, Karaburma
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

U stanu Pavlovića je sve bilo na svom mestu i nije bilo nereda, koji je skoro uvek prisutan na licu mesta kada dođe do svađe i fizičkog obračuna između supružnika – rekao je tada naš sagovornik. Dodao je da ne postoje ni tragovi samoodbrane na Slavičinom telu. – Momčilo joj je pucao u glavu skoro iz prislona, a ona nije ni pokušala da se odbrani. Nakon što je upucao suprugu, Momčilo je i sebi pucao u glavu. Sve to govori da su Pavlovići uz prethodni dogovor odlučili da dignu ruku na sebe. Njihova tela pronašla je komšinica koja je odmah pozvala policiju – objasnio je on.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 32 = 37

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)