G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / DRUŠTVO / SKANDAL U DOMU ZDRAVLJA U KRUPNJU: Doktorka je odbila da pregleda moju BEBU OD 9 DANA s temperaturom! IZGOVOR JE ZAPANJUJUĆI!(VIDEO)

SKANDAL U DOMU ZDRAVLJA U KRUPNJU: Doktorka je odbila da pregleda moju BEBU OD 9 DANA s temperaturom! IZGOVOR JE ZAPANJUJUĆI!(VIDEO)

DRUŠTVO FELJTON.rs
19.02.2022.

Otac Denis Vasilić tvrdi za FELJTON.rs da lekarka iz Doma zdravlja u Krupnju nije htela da primi novorođenče, govoreći: „Ja ne moram da primim dete druge doktorke“

Odveo sam bebu od devet dana kod doktora u Dom zdravlja u Krupnju jer je imala temperaturu preko 37 i zelenu stolicu. U čekaonici nije bilo nikog, ali sestra mi je rekla da moram da pitam doktorku da li želi da primi bebu, što me je šokiralo. U vreme pandemije koronavirusa, kad nam se i bebe i deca masovno zaražavaju, pa i umiru, ja moram da pitam lekara da li želi da primi bebu. Nadmena doktorka nije htela ni da nas pogleda, sasluša, a kamoli da nas primi. Samo je rekla: „Ja ne moram da primim dete druge doktorke“, tvrdi za FELJTON.rs otac Denis Vasilić (33).

Denis Vasilić
DENIS VASILIĆFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Dodaje da to desilo pre dva dana, oko 11 sati pre podne.

– Dečaku, kad je otpao pupak, ostala je krastica, što supruga i ja nismo smeli da diramo, pa smo hteli da i to pogleda doktorka. U čekaonici je bio samo jedan čovek sa detetom, koji je brzo završio, i onda smo mi bili na redu. Dete od devet dana nije imalo izabranog lekara! Pomislio sam – izabraćemo doktora koji bude u smeni. Doktorka je tad izašla iz kabineta i, samo što sam krenuo da kažem zašto smo došli, zalupila mi je vrata ispred nosa i rekla da čekamo svog lekara – kaže zabrinuti Vasilić i dodaje:

Doktorka ne želi da priča sa ocem
DOKTORKA NE ŽELI DA PRIČA SA OCEMFOTO: PRINTSCREEN

– Otvorio sam vrata i pitao zašto ne želi da primi dete sa temperaturom, bar da mu pogleda pupak. Odgovorila mi je da sestre mogu da mu daju lek, a da ona ne mora da primi dete sa temperaturom druge doktorke.

Doktorka daje telefon medicinskoj sestri da zove policiju
DOKTORKA DAJE TELEFON MEDICINSKOJ SESTRI DA ZOVE POLICIJUFOTO: PRINTSCREEN

On navodi i da je bio izrevoltiran njenim rečima, te je izvadio telefon da snima šta se dešava, a da je ona počela da viče: „Ovo je bezobrazluk!“

Doktorka ljutita odlazi
DOKTORKA LJUTITA ODLAZIFOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Tada je došla do šaltera gde su bile sestre, izašla je i pokušala da mi oduzme telefon. Naredila je sestri da zove policiju, što ona nije uradila. Onda je besna krenula da trči hodnikom i doziva obezbeđenje, a zatim ušla u svoju ordinaciju i zalupila vrata. Kada je došlo obezbeđenje i dežurna sestra, pitao sam gde mogu da se žalim. Otišao sam do direktora, zamenika direktora Doma zdravlja, ali nije bilo nikoga.

Lekari se čudili

Ostala trudna devet dana posle porođaja

Denis Vasilić i Dragana Perić
DENIS VASILIĆ I DRAGANA PERIĆFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Denis Vasilić, muzičar i tekstopisac, kaže za FELJTON.rs da on i njegova supruga Dragana Perić (26) imaju tri sina.

– Najstariji sin ima dve i po godine, srednji jedanaest meseci, a bebica ima sada 11 dana. Supruga je samo devet dana nakon drugog porođaja ostala trudna sa trećim sinom. I lekari su bili iznenađeni – kaže Vasilić.

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk vidi se doktorka, koja zabranjuje bebinom ocu da snima, doziva obezbeđenje, okreće se i ulazi u ordinaciju.

Prema njegovim rečima, ovo je drugi put da je ova doktorka odbila da pregleda dete.

Bez odgovora

Doktorka ne želi da priča, direktorka se ne javlja

Kurir je juče kontaktirao s Domom zdravlja u Krupnju i zatražili smo da razgovaramo s doktorkom. Na broj pedijatrijskog odeljenja javile su se sestre, koje su rekle da pozovemo kasnije jer doktorka ima dosta pregleda. Kada samo pozvali drugi put, rečeno nam je da doktorka ne želi da priča. Na broj naveden na sajtu Doma zdravlja, a na koji bi trebalo da dobijemo direktorku, niko se nije javljao ceo dan. Pitanja smo poslali i na mejl Doma zdravlja, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovore. Pitanja smo poslali i Ministarstvu zdravlja.

– Kada sam starijeg sina, od 11 meseci, odveo pre mesec i po dana kod doktora sa temperaturom 39, ista doktorka je bila u smeni i odbila je da ga primi sa istim izgovorom, pa je dete sa tom temperaturom moralo da čeka četiri sata da se promeni smena i dođe njegov izabrani lekar – tvrdi Vasilić i objašnjava:

Doktorka nije želela da govori za Kurir
DOKTORKA NIJE ŽELELA DA GOVORI ZA KURIRFOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Ovaj video iz bolnice smo ja i supruga objavili na Fejsbuku i mnogo roditelja koji su imali slična iskustva sa ovom doktorkom javilo nam se. Jedna majka mi je napisala da je pomenuta doktorka odbila da primi njeno dete, koje je imalo fras. Nije htela da mu ukaže pomoć sve dok nije palo na pod.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 7 = 3

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)