G-E0EWZBLP0V
среда , 24 априла 2024
Home / REGION / Godišnjica ubistva: Četiri godine bez odgovora „POZADINA UBISTVA IDE IZ BEOGRADA“ – ko je ubio Olivera Ivanovića(VIDEO)

Godišnjica ubistva: Četiri godine bez odgovora „POZADINA UBISTVA IDE IZ BEOGRADA“ – ko je ubio Olivera Ivanovića(VIDEO)

FELJTON.rs
19.01.2022.

Četiri godine od ubistva lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića, ne zna se ko je to ubistvo počinio niti ko ga je naručio. Specijalno tužilaštvo Kosova do sada je podiglo tri optužnice. One obuhvataju šest osoba, a u vezu sa ubistvom Ivanovića dovode se i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, kao i biznismen sa Kosova Zvonko Veselinović. U Kosovskoj Mitrovici cveće su na mesto ubistva položili članovi porodice, prijatelji, saradnici Ivanovića, dok su opozicione stranke u Beogradu organizovale i šetnju za Olivera.

Sprega politike i kriminala koštala je Olivera Ivanovića života, duboko je uveren njegov bratanac Aleksandar. Siguran je i da se u Beogradu više ne vodi istraga, već se samo stvara konfuzija. U tome, misli Ivanovićeva porodica, učestvuje i predsednik države izjavama da je Oliver ubijen oružjem kalibra 5,56 milimetara.

„Uprkos činjenici da je moj otac, Oliverov rođeni brat bio u bolnici gde je obavljena obdukcija i bio jedan od prvih ljudi sa kojim su lekari obavili razgovor i jedan od prvih koji je dobio informaciju da je korišćen devet milimetara kalibar“, rekao je Oliverov bratanac Aleksandar Ivanović.

Pometnju, dodaje on, stvaraju i izjave o tome da su u danima pre ubistva kamere sa aerodroma u Tirani snimile „bezbednosno interesantne osobe“.

OVO JE ALBANAC KOJI JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA? Plaćeni ubica, podmetao  BOMBE, ubijao po Prištini, juri

„Čak i da se u Tirani pojavio neko ko na grudima nosi natpis “ja sam pošao da ubijem nekoga” to ne znači ništa dok ga ne dovedete u vezu sa događajem u Mitrovic i to je ključno pitanje“, kaže Ivanović.

Odnosno, ključni bi mogli biti snimci sa kamera u Severnoj Mitrovici, sa ulica kojima se Oliver kretao, kao i oni koji su planirali ubistvo. Tih snimaka, kaže Ivanović, nema. A otkrivanja počinilca nema jer to ne odgovara ni Beogradu ni Prištini, utisak je pojedinih opozicionih političara, koji su posle podnevne šetnje za Olivera zapalili sveće u Crkvi svetog Marka.

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

„Ti meci jesu ispaljeni u Kosovskoj Mitrovici, ali je gotovo nesumnjivo da su oni naručeni u Beogradu. Hajka na Olivera Ivanovića je započeta u Beogradu, počevši od ćutanja Aleksandra Vučiča u poslednjem razgovoru sa Ivanovićem nakon što su mu palili automobil, nakon što su ga napadali i nakon što su mu pretili“, kaže predsednik PSG Pavle Grbović.

Četiri godine od ubistva Olivera Ivanovića: Ni nalogodavca ni ubice

„Onaj ko je zaštitio i obogatio ljude za koje je Oliver Ivanović više puta govorio da mu prete i da mu ugrožavaju život i za koje postoje vrlo osnovane sumnje da su umešani u ovaj gnusni zločin, on snosi najveću krivicu“, kaže predsednik SSP Dragan Đilas.

O krivcima, za sada, ćuti i predsednik države. On, predsednica Vlade, šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju, kao i Ivanovićeva udovica, nešto su ranije i u Hramu Svetog Save zapalili sveće za Olivera. U Kosovskoj Mitrovici, na mestu ubistva vence su ostavljali Ivanovićevi prijatelji, stranačke kolege, opozicioni političari, porodica.

„Vaše prisustvo na svim skupovima i obeležavanjima predstavlja podršku našoj porodici i još jednom vam na tome veliko hvala“, rekao je Oliverov sin Janko Ivanović.

Ruski mediji o ubistvu Olivera Ivanovića

„Insistirajući na rešavanju njegovog ubistva mi u stvari se borimo za to da živimo u društvu u kojem se vlada zakonima i u kojem ovako nešto nije moguće“, kaže Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd.

„Mi nismo došli ovde zbog sećanja na Olivera Ivanovića, niti zbog sećanja na zločin, nego da još jednom urliknemo potrebu za istinom o njegovom ubistvu“, kaže Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta.

Najveća stranka na Kosovu, Srpska lista, ona u čijim je redovima i Milan Radoičić koji se dovodi u vezu sa ubistvom, imala je potrebu, izgleda, da o godišnjici ćuti. Sve dok nije bila pitana.

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/danas)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

87 − 79 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)