G-E0EWZBLP0V
среда , 26 јануара 2022
Home / SRBIJA / Najoštrije osude za uvredljivi tvit upućen Vučićevoj kćerki; Predsednik! „SAMI SEBI SU POSLALI TVIT DA SE DIGNE TENZIJA PRED IZBORE!

Najoštrije osude za uvredljivi tvit upućen Vučićevoj kćerki; Predsednik! „SAMI SEBI SU POSLALI TVIT DA SE DIGNE TENZIJA PRED IZBORE!

FELJTON.rs
07.01.2022.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je ljudima koji vulgarno vređaju članove njegove porodice mesto u specijalizovanim ustanovama i da takve stvari neće politički da komentariše.

JEDAN CLAN SNS-a JE PRIZNAO DA SU VESTI O CERKI, UPUCENE LICNO IZ SNS PROSTORIJA, kako bi se podigla tenzija u narodu..

Na pitanje novinara Pink kako komentariše to što je bivši član rukovodstva Dveri Sibin Vukadinović vređao na društvenim mrežama njegovu ćerku, Vučić je rekao da to nije na račun njegove ćerke, i dodao:

„Mislim da je tom čoveku, kao i mnogim drugima koji te stvari na taj način rade, mesto u specijalizovanim ustanovama“.

Vučić kaže da ne želi takve stvari politički da zloupotrebljava i da je to isključivo stvar lekara, koji treba da kažu sud o tom čoveku.

Najoštrije osude za uvredljivi tvit

VUČIĆEVA ĆERKA MILICA PRVI PUT O ODNOSU SA OCEM: Ne viđam tatu koliko bih  volela

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je osudila uvredljivi tvit na račun maloletne kćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Najoštrije osuđujem bolesne i monstruozne uvrede koje je saradnik narodnog poslanika Boška Obradovića uputio kćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovakve izopačene uvrede su nedopustive, prelaze sve granice političke borbe, i svaki pristojni čovek mora da ih osudi, navodi se u saopštenju Gojkovićeve upućenom medijima. 

maja, gojkovicIzvor: Tanjug/Narodna Skupstina Srbije/Odeljenje za odnose s javnošću

„Politika izazivanja nasilja, pretnji, mržnje i gnusnih uvreda, koja ne preza ni od napada i iživljavanja nad decom, a koju promovišu saradnici i pristalice Boška Obradovića i Dragana Đilasa, uverena sam da nije politika koja može da ima podršku građana Srbije. Građani naše zemlje žele pristojnu državu koja se razvija i napreduje, društvo u kojem će svako dete biti bezbedno i zaštićeno”, poručila je Gojkovićeva. 

Todorović: Obradović je lažni borac za porodične vrednosti 

Izjava Sibina Vukadinovića, bliskog saradnika lidera Dveri Boška Obradovića, kojom na najmonstruozniji način vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu maloletnu ćerku, pokazuje kako ograničena pamet i neograničen internet, dovode do ozbiljnih poremećaja, izjavio je Milun Todorović, član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS).

UREĐIVAČKI KOLEGIJUM "STUDIO B": Gnusni komentari na račun maloletne  Vučićeve ćerke

U saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS Čačak, kaže se da je Obradović „lažni borac za porodične vrednosti“, jer, kako se navodi, „glasno ćuti na ovakve maloumne i bolesne izlive mržnje svojih stranačkih prijatelja i istomišljenika“.

Janković: Ovakve gnusne uvrede neviđene do sada 

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je danas osudila komentar na Tviteru Sibina Vukadinovića kao nedopustivo i sramotno vređanje maloletna ćerka predsednika Vučića.

„Javni prostor je preplavljen uvredljivim izjavama i diskriminatornim stavovima i u tome se sve više prednjači na društvenim mrežama, ali ovakve gnusne uvrede do sada nisu viđene“, navela je Jankovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je ocenila da postoje pojedinci koji zloupotrebljavaju nove kanale komunikacije u javnom prostoru kako bi skrenuli pažnju na sebe, što mora naići na oštru osudu javnosti.

Poverenica je podsetila da su svi dužni da poštuju ljudsko dostojanstvo svih građana i građanki, a posebno dece.

Bečić: Vukadinovića skloniti sa ulice 

NE PROPUSTITE……

BAHATI BRANKO ZIGIC Trener Proletera! Izazvao saobracajnu nesrecu i pobegao sa lica mesta

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

Predsednik Odbora Skupštine Srbije za kontrolu službi bezbednosti, poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Bečić, zatražio je danas od nadležnih organa da preduzmu odgovarajuće mere prema Sibinu Vukadinoviću.

„Imam pravo da kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i kao čovek tražim od tužilaštva, ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno informativne agencije da se skloni sa ulice osoba koja je u stanju da tako monstruozno, bolesno i šizofreno preti maloletnoj devojčici, koje je kriva samo zato što je ćerka predsednika Vučića“, istakao je Bečić u saopštenju za javnost.

On je ocenio da učestale pretnje predsedniku Srbije i njegovoj porodici govore koliko „mržnje i frustracije ima u Đilasu, Jeremiću i Obradoviću i njihovom očekivanju da se njihovi saradnici i jurišnici dokazuju iskazujući ogromnu mržnju, zlo i izopačenost“.

„Nadležni organi moraju pod hitno da procesuiraju Obradovićevog saradnika koji naoružan šalje siledžijsku poruku u ime njihovih kriminalnih i bolesnih umova“, zaključio je Bečić.

Đorđević: Sibinovića skloniti na mesto pod ključem 

Ministar za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević osudio je kao gnusnu poruku.

„U okviru resora kojim rukovodim nalaze se i ustanove za brigu o mentalno obolelim osobama, ukoliko mesto nije u zatvoru osobi koja je napisala tako strašne, gnusne i monstruozne reči, savetujem nadležnima da mu oduzmu radnu sposobnost i smeste ga u odgovarajuću ustanovu“, istakao je Đorđević u saopštenju.đorđević,, konferencija,, jaka, ženaIzvor: Tanjug(Zoran Žestić)

„Kao ministar, otac i pre svega čovek tvrdim da neko ko to napiše nije u stanju da normalno rasuđuje i da pod hitno mora da se skloni na odgovarajuće mesto pod ključem“, rekao je Đorđević.

Ministar je ocenio da je ovo „slika i prilika opozicije“, koja je okupila grupu ljudi koje treba preispitati, s obzirom na to koga podržavaju.

Pašalić: Besramne uvrede devojčici – kulminacija nasilja

Nasilno ponašanje pojedinih javnih ličnosti, doživelo je kulminaciju upućivanjem besramnih uvreda jednoj devojčici, izjavio je danas zaštitnik građana Zoran Pašalić povodom najnovijih uvreda upućenih ćerki predsednika Republike Srbije.

„Pojedinačni slučajevi vređanja i omalovažavanja dece u javnosti uzrokovani su nizom faktora na koje Zaštitnik građana godinama upozorava, ali pre svega neefikasnim reagovanjem nadležnih i inertnošću čitavog društva da im se suprotstavi“, naveo je Pašalić u izjavi za javnost.

On je naglasio da prag tolerancije prema nasilnicima, umesto da se smanjuje, svakodnevno se povećava, dok su njihove žrtve sve češće oni najranjiviji u društvu, ponajviše deca.

Zaštitnik građana podseća na činjenicu da su društvenim i pravnim normama nedopustivi i zabranjeni svi oblici nasilja i zlostavljanja dece u Republici Srbiji, kao i na obavezu efikasnog reagovanja i sankcionisanja svake vrste nasilja nad decom.

„Zaštitnik građana posebno apeluje na sve učesnike u javnom životu da u obračunima sa svojim neistomišljenicima ne koriste decu kao oruđe, što je besramno ponašanje. nedostojno tradicije i kulture na koje se svi toliko pozivamo i ponosimo i u suprotnosti sa vrednostima modernog društva za koje se zalažemo“, zaključuje se u saopštenju.

ČETVRTAK JE… Sklonite decu ispred televizora kad priča Vučić

Kurv.tina, picousti, peder, žvalavi, s.ranja, maljem u glavu nije rečnik nekog prolaznika na ulici koji „psuje kao kočijaš“, ovo je sada već ustaljeni rečnik kojim se na nacionalnim frekvencijama Srbiji obraća predsednik Aleksandar Vučić. A za danas (četvrtak) je najavio da sklonimo decu ispred televizora jer je pripremio nešto čime će se šokirati svet, kaže.

Kao da nema većeg šoka od njegovog rečnika na raznim televizijama sa nacionalnom pokrivenošću…

„Majku nazvali ku.rvetinom“

Kada mu ponestane tema za razgovor u emisiji ili treba da se izbegne neka veoma bitna tema, predsednik voli da govori o svojoj porodici i tome kako ih svi napadaju i kako je porodica Vučić jedina ugrožena u Srbiji. 

– A onda kada su mi majku od 76 godina, i to su sve tako lajkovali, nazvali kurvetinom i rekli da nisam ja njen sin – rekao je Vučić u svom nimalo jasnom izlaganju od 84 minuta. 

Iako nije poznato ko je tačno ovako gnusnu stvar izgovorio, predsednik je ovim rečnikom govorio o svojoj majci na televiziji sa milionskim auditorijumom.Laki je malo nervozan!

Đubre, peder, picousti

Predsednik često voli samog sebe da počasti nekim epitetima, a sve je čini se krenulo od čuvenog skandiranja „Vučiću, pederu“, od kog Vučić sebe stalno tako naziva u najrazličitijim prilikama. 

– Kada nestane struja na Divčibarama, iz tri sobe ustanu i kažu to je kriv ono đubre, peder i picousti – rekao je Vučić govoreći na jednoj od svojih konferencija.Vučićev TV šou od 84 minuta: „Droga, šok snimci, majka kurv….., pederi, kučići, mačići…“

Predsednik se nije libio da ovakav rečnik upotrebi ni kada je bio gost emisije u Crnoj Gori u kojoj nije mogao da kontroliše medije kao u Srbiji, ali je opet odlučio da pred publikom izgovori gadosti o sebi, poput, „picousti“ i „peder“.

„Samo vaša s.anja neću da slušam“

Ni kada je bio premijer, Vučić nije imao ništa kulturniji rečnik nego sada, te je pre nekoliko godina opsovao direktora Srbijavoda Gorana Puzovića prilikom obilaska poplavljenih područja u Čačku.

– Samo vaša sranja da ne slušam! – poručio je besno predsednik direktoru.

„Rasturiću ih maljem u glavu“

Jedna od novih omiljenih predsednikovih tema jeste organizovani kriminal i borba protiv mafije, te često ume i da zapreti na konferencijama za medije na koji način će se sa njima obračunati.“RASTURIĆU IH MALJEM U GLAVU“ Je l’ ovo rečnik jednog predsednika?

– Ko ste vi bando mafijaška da reketirate? Ko vam je dao pravo za to? To ne sme niko. Neko se suprotstavi, pa ne zna kako će da se završi. E sad ćemo da vidimo kako će da se završi i da vidimo da li ste jači od države. Trudiću se da tu bandu rasturimo direktnim udarcima u glavu. Maljem u glavu – poručio je Vučić.

„Banda fašistička“

Opoziciju naročito voli da počasti pogrdnim imenima, a jedna od omiljenih floskula, koja uvek ima poneki dodatak, jeste da su „opozicionari fašisti“ ili „tajkuni“.“Vučiću, ovo je zemlja lopova, ubistva, bratije, korupcije i mafije“

– Ja im sad kažem, ‘ajde, probajte da blokirate, pa ćete da vidite, bando fašistička! Neće početi miting u petak, a ići ćemo u svako mesto i selo gde pristalice fašiste Obradovića i tajkuna Đilasa blokiraju, dok svako to mesto ne oslobodimo – rekao je svojevremeno Vučić.

Nisu potrebna nikakva šokantna otkrića koja je predsednik najavio za četvrtak, ovakav rečnik dovoljan je povod da se deca sklanjaju dalje od televizijskih ekrana. 

NE PROPUSTITE……

….

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

SLEDECA VEST….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

SLEDECA VEST…

….

Suđenje za ubistvo u kući na Salajci: Kombijem došao do optuženog, pa „overen“ sa pet hitaca

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/rtv/direktno)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 8

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)