G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / BOSANSKI MAFIJAŠKI BOS PROPEVAO! NOVI ŠOK DETALJI ELEZOVE NAGODBE: Darko ubijao i po Beogradu, otkrio gde je LEŠ PLAĆENOG UBICE

BOSANSKI MAFIJAŠKI BOS PROPEVAO! NOVI ŠOK DETALJI ELEZOVE NAGODBE: Darko ubijao i po Beogradu, otkrio gde je LEŠ PLAĆENOG UBICE

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
19.11.2021.

Slaviša Bilinac Bili, kriminalac sa Sokoca, nestao je 2007. godine. U intervjuu za 60 minuta Federalne televizije, datom pre 14 godina, Darko Elez je tvrdio da je Bilinac ubijen i zakopan na Trebeviću, ali tačnu lokaciju nije otkrio sve do sada. Nakon sklapanja sporazuma sa Tužilaštvom, Elez je odlučio da detaljno opiše nadležnima na kom mestu je zakopan Bilinac, a dalji koraci Tužilaštva u ovom slučaju se tek očekuju.

Prema informacijama Istraga.ba, u narednim danima bi trebalo da budu izdate naredbe za ekshumaciju, ukoliko se, prethodno, ispostavi da su tačne informacije koje je istražiteljima dao Darko Elez. Slaviša Bilinac Bili bio je poznat kao plaćeni ubica i upravo je on bio taj koji je obavestio Ždrala da mu Darko Elez sprema likvidaciju.

„Bilinac je došao kod mene i uključio telefon na spiker i pozvao Eleza upitavši ga da mu pojasni razgovor od malopre. Tada mu je on rekao da je dato zeleno svetlo i da moram biti u najkraćem roku likvidiran. Bio sam veoma iznenađen jer za tako nešto nije bilo nikakvog razloga, a Elez je u međuvremenu sa celom porodicom iz Lukavice otišao u Srbiju i više ga nisam viđao“, svedočio je 2014. godine pred Sudom BiH Đorđe Ždrale.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

….

Slučaj „MANIJAK ZA VOLANOM“ još uvek u fioci Tužilaštva! MAMA POKUSAVA DA ZASTITI SINOVE DIVLJAKE!

….

PAZNJA lanac LIDLOVIH PREVARA SE PROSIRIO PO CELOJ SRBIJI! FELJTON.rs je pokrenuo OZBIZLJNU AKCIJU;STOP LIDL! PREVARA..

hapšenje, D.E., Darko Elez
FOTO: MUP SRBIJE

Bilincu se u odsustvu sudi i za učešće u likvidaciji predsednika Fudbalskog kluba Bežanija Gorana Mijatovića Mite. On je, u oktobru 2006. godine, ubijen na parkingu ispred zgrade u kojoj je živeo u Beogradu. Pored njegovog automobila bio je parkiran auto sa eksplozivom. Kada je Mijatović seo u svoje vozilo, automobil parkiran pored je eksplodirao. Bilinac je u ovom slučaju optužen da je montirao na automobil i kasnije aktivirao eksplozivnu napravu i njegovi DNK tragovi su nađeni na ostacima te „bombe“. Međutim, on je godinu kasnije misteriozno nestao i to svega nekoliko dana nakon što je sahranjen Boris Govedarica, kriminalac iz Istočnog Sarajeva koji je 24. avgusta 2007. godine ubijen u sačekuši u Istočnoj Ilidži.

Kako su mediji već pisali, Elez, koji je trenutno u pritvoru u BiH, pristao je da sarađuje i sa istražiteljima u Srbiji i da ispriča sve što zna o zločinima svog prijatelja Veljka Belivuka.

NE PROPUSTITE……

NOVI DOKAZI ISPLIVALI-DRAGAN DJURIC „ZA 4 GODINA NA SLOBODI“! NA PONOVNOM SUDJENJU KAZNA CE BITI 10 GODINA!

….

Izvršiteljka iz Novog Sada Jasna Brčkalović uzela 19 hiljada dinara na dug od 26 dinara! DRZAVO REAGUJ IZVUKLA SE!

Darko Elez
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Elez je na osnovu nagodbe sa sudom u BiH osuđen na samo 15 godina zatvora zbog više mafijaških ubistava i milionskih pljački u toj zemlji od 2005. do 2009, ali se obavezao da sarađuje sa istražiteljima i u mnogim drugim slučajevima teških krivičnih dela koja su se proteklih godina dogodila u Bosni i u Srbiji!

Inače, jedan od najopasnijih balkanskih bosova, Darko Elez uhapšen je u Srbiji prošle godine, a u BiH je izručen 3. marta 2021. zbog sumnje da je bio na čelu kriminalne grupe koja se dovodi u vezu sa ubistvima Siniše Milićevića Tigra 2018. i Miloša Ostojića 2019. godine u Istočnom Sarajevu. Osim toga, teretio se i za planiranje likvidacija Zlatana Ćuka i Miloša Božovića u BiH, kao i za tri iznude. Međutim, Elez je sada u bosanskom sudu osuđen na 15 godina samo u predmetu „Lutka“, za organizaciju bande koja je od 2005. do 2009. ubijala, pljačkala i trgovala drogom.

Elez je inače blisko sarađivao sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, koji su 4. februara uhapšeni u Srbiji zbog najmanje pet monstruoznih ubistava i drugih najtežih krivičnih dela.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 3 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)