G-E0EWZBLP0V
петак , 19 априла 2024
Home / DIJASPORA / ŠIROKO: Krivokapićeva ćerka obilazi prestoničke kafane u autu crnogorske vlade! A KUKALA DA NIJE BEZBEDNA U BEOGRADU

ŠIROKO: Krivokapićeva ćerka obilazi prestoničke kafane u autu crnogorske vlade! A KUKALA DA NIJE BEZBEDNA U BEOGRADU

FELJTON.rs
09.07.2021.

Iako su tvrdile da se u Srbiji ne osećaju bezbedno, naslednice premijera Crne Gore opušteno švrćkaju po prestoničkim kafićima i ulicama

Milena Krivokapić, ćerka crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića – koja tvrdi da je navodno uplašena za svoju bezbednost nakon što je Kurir objavio da i te kako lepo živi i zarađuje u Srbiji, koju njen otac konstantno podriva – opušteno jezdi po Beogradu ni manje ni više nego službenim automobilom vlade Crne Gore!

Milena Krivokapić
FOTO:

Ona je, naime, ovih dana fotografisana kako službenim „mercedesom“ crnogorske vlade jezdi beogradskim ulicama, pa je tako najpre otišla do salona lepote, u kom radi, a koji drži njena rođena sestra, gde ju je auto,naravno, sve vreme čekao, a potom se odatle uputila u jedan prestonički restoran i tu uživala u društvu drugarica.

Zdravko Krivokapić
FOTO

– Iako je ćerka premijera Crne Gore, zaista je čudno da kao osoba koja ne obavlja nikakvu državnu funkciju koristi službeni automobil vlade. Ona nije, bar dosad, označena kao ličnost kojoj je potrebna zaštita, niti je utvrđeno da joj je ugrožena bezbednost, pa je pitanje ko joj je uopšte i po kom osnovu dao da koristi službeni automobil – navodi sagovornik Kurira.

Nije poznato da li joj je državna kola ustupio otac ili možda verenik Milojko Spajić, koji je ministar finansija u vladi Crne Gore.

Milena Krivokapić
FOTO

Podsetimo, Kurir je nedavno objavio da Krivokapićeve ćerke Jelena Šmigić i Milena Krivokapić žive i rade u Beogradu, gde imaju razvijen biznis, te zarađuju novac od istih onih Srba na koje udara vlada njihovog oca.

Miodrag Lekić

Nije demontiran mafijaško-korupcionaški režim

Lider Demosa Miodrag Lekić, kojeg najuticajniji Demokratski front vidi kao premijera nove crnogorske vlade, kaže da vladi Zdravka Krivokapića najviše zamera to što nije demontirala mafijaško-korupcionaški režim Mila Đukanovića i da su je sastavljale crkva i, kako je rekao, lažne službe.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

36 + = 44

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)