G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / TUKAO SAM JE SVE DOK ME PEVAČ SLOBA RADANOVIĆ NIJE ODVOJIO OD NJE! Šokantan iskaz siledžije iz teretane koji je premlatio radnicu!

TUKAO SAM JE SVE DOK ME PEVAČ SLOBA RADANOVIĆ NIJE ODVOJIO OD NJE! Šokantan iskaz siledžije iz teretane koji je premlatio radnicu!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
10.07.2021.

Uroš R. umislio da je postao novi menadžer u teretani „Ahilej“, a kada mu je radnica zabranila da uđe iza pulta i „zavede red“, brutalni je pretukao

Uroš R. (19) iz Beograda, koji je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je u teretani „Ahilej“ napao radnicu, priznao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je „tukao devojku sve dok ga od nje nije razdvojio pevač Sloba Radanović“.

JEZIVA SCENA U TERETANI U NBG: Siledžija pesnicama u glavu tukao radnicu koja mu je rekla da ne sme da sedi za pultom VIDEO

01:00

JEZIVA SCENA U TERETANI U NBG: Siledžija pesnicama u glavu tukao radnicu koja mu je rekla da ne sme da sedi za pultom VIDEO

Podsetimo, poznati pevač je slučajno, baš u vreme incidenta vežbao u teretani i među prvima je pritekao u pomoć prestravljenoj devojci, koju je tukao Uroš R.

– Opsovala mi je majku i nije mi se izvinila, zbog toga sma je pretukao. Udarao sam je podlakticama u leđa, udarao sam je jako, bar pet ili šest puta, kako bih drugačije – rekao je, kako saznajemo, Uroš R. kom je posle iskaza koji je dao, određen pritvor do 30 dana.

Ahilej, teretana, nasilnik
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On je, prema nezvaničnim informacijama, pokušao da okrivi devojku da ga nije ispoštovala kao novog menadžera koji je tu došao da „zavede red“, kao i da mu je „pukao film“ kada mu je opsovala majku.

Međutim, kako saznajemo, Uroš R., nije bio postavljen za novog menadžera, a pre incidenta koji je napravio dva puta u toku jednog dana u istoj teretani, pominjao je navodno zaposlenima da stižu novi vlasnici objekta, marsovci i da će on biti glavni.

Sloba Radanović
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Svi su me se plašili, Sloba me smirio

Uroš R., kako saznajemo, na saslušanju je detaljno ispričao i da su se svi vezbači uplašili kada je napao i počeo da udara radnicu. – Dok sam tukao Draganu cela teretana je gledala u mene i svi su se uplašili da ni oni ne budu na njenom mestu. Kada sam izlazio iz teretane zamolio sam tog pevača Slobu Radanovića da penese Dragani da mi više ne pravi probleme, a obećao sam mu da ni ja više neću praviti problem Dragani niti bilo kome drugom.

– Uroš R. je povremeno dolazio da vežba, a toga dana, pre prvog incidenta spominjao je marsovce, da oni oni dolaze kao novi vlasnici i da je on tu sada glavni. Kada ga devojke koje tu rade nisu pustile da uđe iza pulta i preuzme njihov posao, počeo je da ih vređa, psuje, ali je najgore od svega što im je pretio ubistvom a onda šutnu stolicu.

Izgovarao je da će da hodaju sa gvozdenim čizmama po Dunavo, i da će da pošalje ljude da ih ubiju i zakopaju ispred teretane. Devojke su odmah primetile da sa njim nešto nije u redu – priča izvor Kurira. Prema njegovim rečima, mislile su da se sve smirilo kada se okrenuo i izašao, međutim, haos je nastao kada se nekoliko sati kasnije ponovo vratio, napao i pretukao radnicu.

teretana, nasilje, Ahilej
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako saznajemo, posle hapšenja Uroš R. je ispričao da se vratio jer je u međuvremenu „Dragana poslala ubice na njega, ali je uspeo da im pobegne“.

– Uleteo sam u Ahilej i odmah pitao Draganu da li njen dečko pokušava da mi namesti ubistvo. Pretukao sam je, udarao sam dok me od nje nisu razdvojili jedan čovek sa plavim očima i pevač Sloba Radanović – navodno je rekao.

Uroš R., koji je priznao i da je posle prvog incidenta i na svom instagram nalogu pretio devojkama iz teretane ubistvom, ali je navodno dodao i da mu je „žao i da nikada ništa više slično neće da uradi“.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

15 + = 22

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)