G-E0EWZBLP0V
Home / INTERVJU / MUP SAOPŠTIO: Vuletić je izneo neistine, evo o čemu je tačno reč

MUP SAOPŠTIO: Vuletić je izneo neistine, evo o čemu je tačno reč

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
23.06.2021.

Inspektori SBPOК-a, povodom izjave koju je policiji dostavio nekadašnji funkcioner Partizana Vladimir Vuletić, proverom navoda koje je izneo, utvrdili su da sportsko društvo „Partizan“ nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem „Mitona“ d.o.o. niti sa gospodinom Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se dodaje, informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom.

– O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOК-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem – dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić ispitivan je krajem maja više sati u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) o relacijama ovog kluba sa navijačkom grupom „Principi“ Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Takođe, Vuletić je u prostorijama SBPOK saslušavan i u martu ove godine, kada su se iza rešetaka našli Belivuk, Miljković i dvadesetak članova njihove kriminalne grupe. On je tada izjavljivao da ne zna ništa o njihovim poslovima, niti o stravičnim scenama mučenja koja su se odvijala u prostorijama na Partizanovom stadionu, koje su okupirali takozvani navijači iz „Principa“.

(feljton.rs/kurir)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

15 + = 24

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.