G-E0EWZBLP0V
субота , 25 марта 2023
Home / HOROSKOP / Veliki nedeljni horoskop: Nekim znacima slede bitne promene, nekim pojačane emocije

Veliki nedeljni horoskop: Nekim znacima slede bitne promene, nekim pojačane emocije

FELJTON.rs

24.05 2021

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 24.05. do 30.05.2021. 

OVAN

Hrana

Dani puni aktivnosti su pred Ovnovima. Nikako vam neće prijati da opteretite stomak, pa zato izbegavajte tešku hranu. Uživajte u svemu, ali budite umereni – lagani obroci, sa više povrća i malo mesa će najviše odgovarati vašem nervoznom stomaku.

Ljubav

Bilo bi divno kada biste u ovoj nedelji sa partnerom mogli da funkcionišete samo na konto osećanja – onih lepih, toplih i dubokih, na konto pripadanja i čuvanja jedno drugog. A reči, a komunikacija? Pa, te reči će umeti da žacnu, da se kažu brzopleto, da se ne razumete, čak i da se pomisli da se nešto krije. Ova vam nedelja energetski nije lagana, pa olakšajte sebi – volite se i ćutite. Slobodni Ovnovi – ko sedi na tri stolice obično u nekom trenutku ostane sa zadnjim trapom u prašini, gledajući kako stolice odlaze svojim putem. A još ako je jedna od tih „stolica“ iz prošlosti….Potrudite se oko JEDNE osobe, one koja vredi.

Posao

Ova nedelja jako talasa i vas i dešavanja, ali i vaše mučene živce koji su poprilično istanjeni. Sve se pokreće i odjednom vas poslovna dešavanja koja zahtevaju vašu punu pažnju mogu sa svih strana „napasti“ ali u isto vreme – ništa ne ide iz prvog puta, ništa ne ide bez kašnjenja ili grešaka, ništa ne ide bez nervoze u komunikaciji sa saradnicima. U ovoj nedelji možete dobiti ponudu koja se vezuje za inostranstvo ili za državne i javne u stanove. No, i ta ponuda ide uz stres ili neko prolongiranje.

Novac

Gde vam više novac odlazi ni vi sami ne znate…

Zdravlje

Stres može uticati na varenje i doneti vam stomačne probleme. Krećite se, opuštajte se što više.

BIK

Hrana

Vama je ponekad teško da se izborite sa hedonističkim porivima koji su utkani u vašu srž, ali to i neće biti toliko komplikovano ove sedmice. Promene sa kojima ste krenuli u ishrani daju odlične rezultate i bićete izuzetno motivisani da ih praktikujete i dalje. Poneki „slatki ili slani greh“ je dozvoljen…

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom iole stabilan – pred vama su dani koji će vas jako povezati i usmeriti jedno na drugo. Kroz ovu sedmicu prolazite nekako nežno, na vrhovima prstiju i obojeni celom paletom ljubavnih boja. Ukoliko vaš temelj kao para nije naročito dobar – od početka njenog će krenuti neka tenzijica i oboje ćete biti razdražljivi i nervozni. Ili ćete pak kažnjavati jedno drugo ćutanjem. Slobodni Bikovi – na prošlosti je sada fokus. To konkretno može biti osoba koju znate od ranije ili bivši partner, ali i neko ko vas jako podseća na emotivnu priču iz koje ste izašli.

Posao

Posebno obratite pažnju na sve papirološke, birokratske i administrativne zavrzlame. Ne preskačite ni jedan detalj, koliko god vam se činio nebitan. Jer, u ovoj sedmici problem dolazi kroz sitnice – a kao što znate – sitnice lako prelaze u krupnice i donose nervozu sa sobom. Ono što je dobro jeste da svaku zavrzlamu ili propust možete rešiti, ali zašto sebi praviti dupli posao ukoliko će više fokusiranosti to sprečiti. Svakodnevica će vam biti nakrcana dešavanjima, dosta obaveza ali i dobra energija kod vas.

Novac

Kao što se troškovi mogu pojačati,isto tako novac koji ste ranije zaradili ili pozajmili nekom dolazi do vas.

Zdravlje

Mogući sitniji problemi sa alergijama.

BLIZANCI

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DINHrana

Ove sedmice ste u potpunosti u svom „fazonu“, čak i kada je ishrana u pitanju. Lagani obroci, da vas zasite ali da ne opterećuju vaš stomak – uglavnom će biti na vašem meniju. Samo povedite računa o roku trajanja I ispravnosti namirnica.

Ljubav

Pomračenje i pun Mesec se dešavaju u vašem polju emotivnih partnerstava. Ovo može biti prilično neudobna i ustalasana energija pa je u ovom periodu najbitnije da sa voljenom osobom ne izbegavate komunikaciju – ni onu po bitnim pitanjima, ali ni onu koja vas povezuje i raduje. Ne donosite nikakve zaključke na prečac – razgovarajte sa partnerom! Slobodni Blizanci – ovo pomračenje ukazuje na početak vrlo ozbiljne emotivne priče i odnosa. To može biti „nov početak“ sa nekim iz prošlosti, ali i nešto vrlo sveže i friško što je od skora u vašem životu. Ova nedelja donosi stare i nove puteve ljubavi.

Posao

Čini mi se da će se ovo pomračenje još jače osetiti u vašem poslovnom sektoru. Ako bismo gledali za ovu sedmicu – vrlo intenzivan porast obaveza, kontakata, dešavanja koja će vas u potpunosti okupirati i zahtevati puno angažovanje od vas. Generalno – ušli ste u period velikih promena kada je posao u pitanju. Početna faza može biti skopčana sa mnogobrojnim problemima i preokretima, ali suština je da vas sve ovo uvodi u mnogo ozbiljnija poslovna dešavanja i vaše napredovanje i stabilnost u poslu.

Novac Troškovi su dosta pojačani, naročito oni koji se vezuju za kuću i ukućane.

Zdravlje Veliko energetsko trošenje. Svaki slobodan minut iskoristite za odmor i opuštanje.

RAK

Hrana

Da biste u ovoj sedmici, ali i u narednom periodu predupredili probleme sa varenjem ili stvaranje nekih čudnih krofnastih zaliha oko stomaka – ili se više krećite, ili se potrudite da na vašem meniju češće budu riba i povrće. Voće u neograničenim količinama…

Ljubav

Vi ćete dosta intenzivno osetiti pun Mesec i pomračenje, jer ipak je Mesec vladar vašeg znaka. Sva nerešena pitanja sa partnerom, sve ono što odavno skupljate u sebi toliko će se nagomilati i krenuti da vam pritiska podsvest, tražeći da konačno počnete da rešavate situacije koje vas muče umesto što zatvarate oči pred njima. Samo da znate – sve se može i da rešiti, ukoliko sa voljenom osobom odaberete put iskrenosti. Slobodni Rakovi – zanos koji osećate prema nekome je veliki, iako se vidi da postoje prepreke da bi se ovaj odnos realizovao. Vaš je izbor da li ćete pustiti ili se boriti za ljubav.

Posao

Pomračenje se dešava u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza. Postoje dva različita tumačenja, sve u zavisnosti od vaše trenutne situacije. Ukoliko ste u stabilnom poslovnom periodu – ovo će pokrenuti talas velikih obaveza i rasipanje na više strana. Štedite svoju energiju i ne preuzimajte previše na sebe. Ukoliko ste u poslovnom periodu koji je već duže vreme nestabilan i donosi zabrinutost – još neko vreme se možete osećati statično i zarobljeno, ali promene koje dolaze vas brzo pokreću na bolje.

Novac Kakvo god da je stanje vaših finansija – brinete se.

Zdravlje Nivo stresa je pojačan u ovoj sedmici. Budite što više u prirodi i opuštajte se.

LAV

Hrana

Jedino što biste zaista trebali da zaobilazite u širokom luku ove nedelje jesu slatkiši. Napravili ste do sada neke promene u svom načinu ishrane, primećujete i pojačanu energiju, ali i poboljšanje u fizičkom izgledu. Umesto šećera, koristite med, jedite više voća…

Ljubav Ušli ste u period kada se partner i vi vraćate jedno drugom. Polako to ide, ali sigurnim korakom. Sve češće će se pronaći lepa reč, sve češće će smeh i dobra energija biti prisutni između vas dvoje. Retrogradni Saturn u vašem polju partnerstava traži od vas da rešite sva ona pitanja iz prošlosti koja su do sada predstavljala tačku spoticanja. Možete i jeste vreme za to. Slobodni Lavovi – polako se opuštate i sve više vremena imate i za prijatelje i za izlaske i za neka fina zabavna dešavanja koja vam miluju dušu. Neke od vas će prošlost pozvati – da li ćete joj odgovoriti ili ne to zavisi samo od vas.

Posao Prilike koje su izgledale kao da su propuštene se vraćaju. Vraća se i komunikacija sa nekim osobama koje su vam poslovno bile od značaja i koje bi mogle imati dosta jak uticaj na vašu budućnost. Oni koji vas podržavaju od ove nedelje će biti sve glasniji i glasniji – pokušavaće sa najboljom namerom da vas usmere na onu stranu za koju znaju da je dobra po vas. I vi ćete u poslu biti više lepršavi, sa boljom energijom i privlačiti nove mogućnosti i nove klijente. Koristite ovaj period jer je pozitivan po vas.

Novac Posle zastoja koji je postojao u prethodnom periodu, finansije se ponovo pokreću na bolji način.

Zdravlje Vaša psiha vam je sada najveći neprijatelj. Problemi sa spavanjem.

DEVICA

Hrana

Prijaće vam promene u načinu ishrane – bez mnogo mesa i mesnih prerađevina, a ako ne možete da zamislite obrok bez ovih namirnica, onda koristite pileće ili ćureće meso. Takođe – odgovaraju vam sve vrste variva, čorbi, supa…Pojačajte unos zelenog lisnatog povrća.

Ljubav U emotivnom životu zauzetih Devica stoji nešto neizrečeno između partnera i vas. A sve što se ćuti, pogotovo ako postoji sumnja – osnov je za nemire i nesigurnosti. To ne znači da će razgovor automatski obrisati sve ono što ne valja, ali ćete makar krenuti pravim putem. U ovoj vas nedelji ponašanja partnera neprijatno podsećaju na nešto od ranije – razgovarajte, otvorite se jedno prema drugom. Ne ćutite, jer ćutanje potkopava mir i odnos. Slobodne Device – postoji više osoba koje pokušavaju da skrenu vašu pažnju na sebe. Družite se, izlazite, dajte šansu da pokažu da li su dobar materijal za ljubav i vezu.

Posao Koliko je emotivno ovo zahtevan period za vas, toliko vam sa druge strane poslovni segment donosi odlične prilike. Čak i neke od onih za koje ste mislili da ste ih propustili. U ovoj nedelji i vi menjate neki svoj model funkcionisanja, bolje se prilagođavate drugima ili im prilazite na drugačiji način, onaj koji garantuje dogovor i realizaciju. Mnogo toga je na vašoj strani u ovom periodu – prilike koje vam se ukazuju, bile one nove ili stare – treba dobro razmotriti i doneti pravu odluku.

Novac Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje Malo ste „mutni“ i energetski nestabilni. Opuštajte se i više vremena provodite u prirodi.

VAGA

SLEDECA VEST

UBIŠE BOGA U NJEMU: OSUMNJICEN JE DA JE POKUSAO DA PRODA STOMATOLOSKU OPREMU UKRADENU U NOVOM SADU pogledajte(video)

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKAHrana

Apetit je i dalje vrlo šaren, sa oscilacijama I jedino što je konstantno jeste vaša iskrena ljubav prema slatkišima koje nećete moći da preskočite….No, ono što je dobro jeste da ste trenutno fizički dosta aktivniji, pa će se sve to nekako izbalansirati samo od sebe…

Ljubav Vrlo lepo ste se vi naučili na prethodnim iskustvima kada je odnos sa partnerom u pitanju i u ovoj nedelji tako fino umete da malo osmehom i šarmom, malo lepom rečju i dobrom energijom, a malo i manipulacijom – dobijete sve ono što poželite. Dokle god vam je mozak uključen –za vas nema prepreka. Partner je osetljiv u ovom periodu – umećete vi da iskoristite ovo samo ako se malo potrudite. Slobodne Vage – i novo i staro trče ka vama. E sad, novo vam je simpatično i slatko, ali staro vas žiga direkt u srdašce. U ovoj sedmici mislim da ćete pre onom što je bilo dati još jednu šansu.

Posao Funkcionisaćete sa oscilacijama. U jednom trenutku će vas jako smarati sve obaveze i gledaćete samo da što pre pobegnete od njih, da ih otaljate. U drugom trenutku ćete biti u potpunosti fokusirani, briljirati i realizovati sve što ste zamislili bez ikakvog problema. Interesantno je da se u ovom periodu i neki poslovni kontakti i saradnje obnavljaju. Ovo jeste finansijski dobro po vas, samo razmislite da li će vam oduzimati previše vremena i da li ćete moći sve da postignete onako kako ste isplanirali.

Novac Troškovi će u ovoj nedelji biti pojačani. Lako rasipate novac.

Zdravlje Alergije, prehlade.

ŠKORPIJA

Hrana

Vama je uvek slatko da sednete i da se naklopate, ali tokom ove sedmice uspevaćete da održavate kontrolu nad svojim apetitom (osim kada su slatkiši u pitanju) i više se okrenuti zdravom načinu ishrane. Dodatno smanjite meso i mesne proizvode.

Ljubav Imamo sličnu situaciju kao i u prethodnom periodu – kod vas je prenaglašena osetljivost i toliko vam je potrebno da ste sigurni i stabilni u partnerstvu, ali vam to stalno izmiče. Voljena osoba vam daje sebe onoliko koliko je sada u mogućnosti – to što vama nije dovoljno to je već vaša stvar. Nešto bolja komunikacija i više pozitivne energije između vas dvoje ipak će vas jednim delom „dići“ u ovoj sedmici. Slobodne Škorpije – trenutno ste okrenuti ka prošlosti iako novih prilika ima oko vas. Uzalud pokušavate da na silu rešite emotivni rebus iz prošlosti – pustite, rešiće se sam od sebe onda kada to ne očekujete.

Posao Ulazite u ovu sedmicu nervozni i nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. No, i pored toga konstantno imate unutrašnji osećaj da su promene koje su vam potrebne bukvalno na dohvat ruku. Niste daleko od istine i neke naznake promena hoće se pokrenuti u ovoj nedelji. Prvo – finansijski segment će se poprilično aktivirati (iako će se aktivirati i troškovi) a drugo – dolazi vam ponuda koja vam je u prošlosti iz nekog razloga izmakla. Razmislite o njoj, pogotovo ako se vezuje za inostranstvo.

Novac Kao što sam već rekla – povećanje priliva ali i povećanje troškova.

Zdravlje Promenljiva raspoloženja i stres ne bi trebali da u većoj meri utičnu na vaše zdravlje. Možda na san.

STRELAC

Hrana Jedino bi vaš doručak trebao da bude bogatiji – da biste imali dovoljno energije za funkcionisanje tokom dana. Ostali obroci neka budu lagani, a izbegavajte previše mesnih prerađevina i začina u hrani. Mlečni proizvodi umereno.

Ljubav Pun Mesec i pomračenje dešavaju se u vašem znaku i jako aktiviraju i polje partnerstava i polje doma i stabilnosti. Nemirna je ova sedmica sama po sebi i da biste sprečili dodatno razmimoilaženje i udaljavanje od voljene osobe – promenite nešto kod sebe, neki vaš model ponašanja prema partneru. Tek kada vi počnete sa promenama, i partner će se pridružiti pa će tenzija popustiti. Ali, od vas mora krenuti. Slobodni Strelčevi – izuzetna nedelja da uplovite u emotivne vode, da se ponovo povežete sa bivšim partnerom ili da se neko nov pojavi. Dosadno vam svakako neće biti.

Posao I u poslovnom segmentu ova sedmica zahteva od vas da napravite promene, bilo u svom delovanju bilo u načinu razmišljanja. Iskustvo iz prethodnog perioda je trebalo da vas nauči da nije zlato sve što sija i da se na prave stvari možda treba i sačekati i strpiti. Vi se menjate a tom promenom privlačite bolje šanse u svoj poslovni život. Odličan je period da se poslovno povežete sa ljudima koji mogu biti vrlo značajni za vašu poslovnu budućnost. Nemojte se iznenaditi ukoliko se aktiviraju bivši poslovni partneri.

Novac Nešto više troškova odlazi na članove porodice ili na uređenje doma.

Zdravlje U zdravom telu – zdrav duh. Krećite se što više, budite aktivni!

JARAC

Hrana

Bez nekih velikih preporuka po pitanju ishrane ove nedelje, jer ste vi trenutno u takvoj životnoj fazi da uglavnom vodite računa o sebi. Jedino vam se preporučuju namirnice sa više gvožđa, naročito spanać, paradajz, cvekla, džigerica.

Ljubav Mesec predstavlja vašeg partnera a pošto nam je u ovoj nedelji Mesec pun i u fazi pomračenja – jasno vam je da će dražesno vam biće biti pa, mogli bismo onako lepo da kažemo – kanda malo neuračunljivo. Mozak će vas povremeno boleti od intenzivnog razmišljanja šta uraditi i kako se postaviti na dalje. Nije ovo jednostavna nedelja za vas, ali postoje šanse da iz nje izađete neoštećeni kao par. Napomena samo – ukoliko vi imate neku tajnu priču, ili nešto krijete od partnera – očekujte probleme u tom segmentu. Slobodni – ni kod vas prošlost ne miruje – čačka, priziva, šalje signale. Vidite šta ćete sa tim.

Posao Poprilično nemirna nedelja u poslovnom segmentu. Zaista bi bilo dobro da zadržite svoj mir i da ne reagujete prenagljeno u nekim situacijama – najpre iz toga što početni momenat može izgledati kao maltene pa nerešiv ali će se rešenje do kraja sedmice pronaći. Ili ćete makar biti na dobrom putu ka rešenju. Obratite pažnju na odnos sa kolegama, na sva papirološka i administrativna pitanja – jer može biti velikih grešaka i nesporazuma u ovom sektoru. Uključite razum i budite hladne glave.

Novac Zabrinutost zbog finansija je prolaznog karaktera.

Zdravlje Nesanica, stres.

VODOLIJA

Hrana U ovom periodu je stomak osetljiviji nego inače i reaguje težinom ili pospanošću na iole veću količinu hrane. Iz tog razloga potrebno vam je da namirnice rasporedite na više malih, laganih obroka. Uzimajte više tečnosti.

Ljubav Vodolije i dalje laganim i lepršavim koracima koračaju prema partneru – malo osmeha, malo šale, malo podsećanja na lepe zajedničke trenutke i sa puno mudrosti koje ste stekli od kako je Saturn ušao u vaš znak. Sada kada ide unazad – primenite naučeno. A partner? Partner će na sve to umeti da uzvrati u početku pomalo stegnuto – ali vrlo brzo će sve potisnute emocije „pustiti“ na vas. Lepo, uživajte. Slobodne Vodolije – vaše polje ljubavi vrvi od planeta – i oko vas su i novi i stari udvarači – neki otvoreno pokazuju naklonost, neki stidljivo i kroz tajne signale. A vi? Na koju stranu ćete se vi okrenuti?

Posao Pomračenje Meseca se dešava u vašem polju budućnosti i želja. Kod nekih – da „iseče“ i da kaže – nije ovo tvoj put, odustani i okreni se na drugu stranu. Kod drugih – da donese baš ono što se želi a što obezbeđuje jaku poslovnu budućnost i finansijsku stabilnost. Kako će biti baš kod vas – videće se u nekom skorijem vremenskom periodu i zavisi samo i isključivo od vaših natalnih karata. Generalno gledano – nedelja sa mnogo obaveza ali i mnogo vaše dobre energije da sve postignete. I zaradite.

Novac Novca će biti poprilično. Ne onoliko koliko biste vi voleli, ali dovoljno.

Zdravlje Ni vi ne možete da pobegnete od stresa u ovoj nedelji. Odmarajte, budite u prirodi.

RIBE

Hrana Stomak vam je osetljiviji ove nedelje, a moguće je čak da imate i blaže alergijske reakcije na neke namirnice, uglavnom na sezonsko voće. Iz tog razloga – u ishrani vam je potrebno više povrća, a manje mesa i mesnih prerađevina.

Ljubav Još jedna sedmica koja od vas zahteva mudrost, veru, strpljenje i mnogo razumevanja i ljubavi. Partner će uglavnom činiti sve što je u njegovoj moći da vam oteža – ne svesno i namerno da se razumemo, već nekim površnim rečima i potezima. Što se manje udubljujete u analiziranje – lakše će vam biti. Svesna sam da očekujete mnogo a dobijate samo deset posto, ali šta da se radi – sada je tako kako je. Za pojedine Ribe – ne muljajte, bićete otkriveni. Slobodne Ribe – neko koga poznajete od ranije ili čak bivši partner – itekako ume da pronađe prave reči za vas i da vam se približi.

Posao Pomračenje Meseca se dešava u vašem polju karijere i statusa i sigurno je da će u ovoj nedelji u poslovnom segmentu biti napetosti i kojekakvih situacija koje će vas nervirati i opterećivati. Ne dozvolite da budete uvučeni u bilo kakve rasprave – imaćete dovoljno nesporazuma sa drugima i bez toga. Sigurno je da znate svoj posao, tu sumnje nema – obavljajte ga kako treba i na dalje. Mogući su problemi sa papirologijom i administrativne i birokratske zavrzlame. Budite strpljivi i ne nervirajte se.

Novac Pojačani troškovi.

Zdravlje Alergije i slabije prehlade. Manji hormonski problemi.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/b92)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WC Captcha 2 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)