G-E0EWZBLP0V
уторак , 23 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / BELIVUK PLANIRAO DIJANU ZA ŠEFA MUP DAN NAKON UBISTVA VUČIĆA: Raskrinkana cela akcija stranih službi, MAFIJE I IZDAJNIKA U SNS!

BELIVUK PLANIRAO DIJANU ZA ŠEFA MUP DAN NAKON UBISTVA VUČIĆA: Raskrinkana cela akcija stranih službi, MAFIJE I IZDAJNIKA U SNS!

POLITIKA FELJTON.rs
17.05.2021.

Šef „kavačkog klana“ Crnogorac Radoje Zvicer, njegova desna ruka za Srbiju Velja Nevolja, u saradnji s pojedincima iz aktuelne vlasti i policije, pripadnicima pojedinih opozicionih stranaka imali su spisak funkcija za dan posle. Tačnije, nakon atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

– Službe bezbednosti su došle do kompletnog scenarija koji je pripreman u Srbiji, u vezi s ubistvom predsednika. Ko je sve bio uključen od ministara, pripadnika policije i medija. Koja strana služba ih je vodila kao nevidljiva ruka. Ono što mogu za sada da vam kažem, kad je u pitanju analiza službi, jeste da su mozgovi operacije bili u Crnoj Gori. Da se tačno zna ko je iz službe dužio „kavački klan“ i za koje sve akcije su ih koristili, a zauzvrat im nudeći mirnu luku za delovanje na tržištima narkotika širom Evrope. Kako je Vučić postajao sve veća pretnja narko-dilerima, a u isto vreme dizao glas zbog položaja Srba u regionu, bio je dovoljan okidač da se na njega usmere različiti interesi, prenosi Srpski telegraf.

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

HIT VEST

NAJVECI NOVOSADSKI KRIMINALAC JAVNA IZVRSITELJKA BILJANA PESEVEKA! NAPLACUJE! 136.000 ZA DUG OD 15.000 DIN

Tako su prvo pridobili njegove bliske saradnike koji su za novac i položaj bili spremni sve da učine.  Zna se da je bio plan da jedan od ministara u vladi zauzme Vučićeve pozicije, što u stranci, što u državi. Dogovarali su se i ko će BIA da preuzme kad smene Batu Gašića, kao čoveka odanog Vučiću. Bukvalno su imali spisak funkcija i za neka manje važna mesta. Ko će recimo za državnog sekretara. Imali su svoj spisak eventualnih protivkandidata koje treba počistiti, tačnije sve one bliske Vučiću. Zato su ih kriminalni delovi policije pratili i prisluškivali da bi im se našlo nešto što može da se iskoristi protiv njih – otkriva naš izvor iz jedne bezbednosne službe.

O upletenosti pojedinih stranih službi u ovaj slučaj govorio je i predsednik Vučić.

– Imali su mnoge štek-stanove, uz pojedine ambasade, što je za mene bilo neverovatno – otkrio je Vučić gostujući na TV Prva, na kojoj su prikazani snimci Belivukove kuće u Ritopeku, koju su ovi kriminalci koristili za mučenje, sakaćenje i ubistva.

Dva plana atentata Član ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je odlučio da progovori, da podsetimo, potvrdio je istražnim organima da je postojao plan likvidacije predsednika Vučića. Zbog toga je i nabavljen arsenal oružja koji je potom policija zaplenila u kući smrti u Ritopeku. Trebalo je mecima iz teškog mitraljeza brauning sakrivenog u kamionu s ceradom izrešetati Vučićev blindirani automobil na mestu određenom za zasedu. Ekipa ubica bi tada pobegla pripremljenim vozilima parkiranim u blizini, iskoristivši paniku. Prema planu B, atentat na predsednika bi bio izveden na nekom od trgova prilikom njegove posete i druženja s okupljenim narodom i to hicima iz dva ukrštena snajpera koji pokrivaju ceo prostor. On je naveo i da je ekipa ubica imala doušnike u bezbednosnim strukturama koji su trebali da dojave vreme i maršrutu kretanja predsednika.

Dijana Hrkalović
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Dr Orhan Dragaš, stručnjak za bezbednost, kaže da se Vučić ponaša kao ozbiljan i odgovoran državnik iako je svakodnevno izložen više nego uznemirujućim saznanjima vezanim za planiranje njegove likvidacije.

SLEDECA VEST

Sve što treba da znate o izvršiteljima, a niko vam nije rekao, ZASTITITE SE OD JAVNIH LOPOVA, JAVI TE NAM SVE VASE PROBLEME sa izvrsiteljima FELJTON.rs

HIT VEST NE PROPUSTITE…

FELJTON.rs: POCELA CISTKA INSPEKTORA U Policijskoj ispostavi Klisa Novi Sad! INSPEKTOR T.T. SUSPENDOVAN I UZETA MU ZNACKA

– Predsednik Vučić je izneo izuzetno uznemiravajuće činjenice u vezi s planovima Belivukove grupe i najopasnije je relativizovati rizik kojem je izložen, a to upravo rade njegovi politički oponenti. Još opasnije je što su Vučić i njegova porodica izloženi pokušaju kriminalizacije, čime se pravi atmosfera da je normalno i logično da ga neko likvidira. Predsednik uprkos svemu pokušava da smiri situaciju. Ponaša se kao državnik i nastoji da ne stvara paniku – kazao je Dragaš, podsetivši da su bile slične prilike pred ubistvo Zorana Đinđića:

– Sve ovo već smo gledali 2003. i znamo, nažalost, kako se završilo. Recept je potpuno isti, ali ja sam uveren da baš zbog te naučene lekcije nećemo imati tragičan ishod kakav smo imali u to vreme. Setimo se da je i Đinđić pričao da ne veruje da je Bagzi hteo da ga ubije kod Arene da ne bi širio paniku. Važno je šta na tom polju rade BIA, MUP i strukture u vojsci koje su odgovorne za Vučićevu bezbednost. Na njima je presudna odgovornost za to da li će u ovom izuzetno ozbiljnom slučaju koji prevazilazi razmere klasičnog kriminala pobediti pravo i država ili će trijumfovati ubice i zločinci.

Svetozar Sveta Vujačić, savetnik ministra policije Aleksandra Vulina, upozorava da bi Srbija otišla u sunovrat ako bi mafiji pošlo za rukom da usmrte predsednika.

– Država se po svim pitanjima ne bi povratila za 20 godina – izričit je Vujačić.

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/informer)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 27 = 28

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)