G-E0EWZBLP0V
Home / SRBIJA / POTSETIMO ODAKLE JE SVE POCELO Sindikalci MINISTARSTVA PRAVDE jeli pršutu sa goih devojaka NA CELU SA MINISTARKOM MALOVICKOM (FOTO)

POTSETIMO ODAKLE JE SVE POCELO Sindikalci MINISTARSTVA PRAVDE jeli pršutu sa goih devojaka NA CELU SA MINISTARKOM MALOVICKOM (FOTO)

FELJTON.rs

24.4 2021

POTSETIMO KAKO JE PISAO 021 10.03.2012. | 15:19 > 09:10 ODATLE JE SVE I POCELO SA BAHANALIJAMA, KADA MOZE U MINISTARSTVU PRAVOSUDJA ZASTO NE BI U SVIM MANJIM OPSTINAMA, SVAKO KO IMA NEKU VLAST MOZE DA UCENJUJE MLADE DEVOJKE KOJIMA JE NEOPHODAN POSAO…

OVO JE BILA OTSKOCNA DASKA OD TADA POCINJU, JAVNE BAHANALIJE PO SVIM OPSTINAMA U SRBIJI I KOD SVIH MOCNIKA KOJI IMAJU MOC DA MANIPULISU SA ZENAMA I MLADIM DEVOJKAMA I NAJGORE MALOLETNICAMA. STO SE POKAZALO CESCE NEGO SA ZENAMA, DEVOJCICE SU IM POSLASTICA, ALI ETO DOLAZI I TOME KRAJ POLAKO CE SVI TI MOCNICI IZA RESETAKA, PA CE MOCI DA LUPAJU SELFI ALI SA CUCAVCA..

Sindikat pravosuđa je na svom poslednjem sastanku unajmio golu devojku, sa čijeg su nagog tela sindikalci jeli pršutu i voće.

Bahanalije su razotkrili predstavnici suparničkog Sindikata organizacija pravosudih organa Srbije, koji tvrde da su im fotografije sa događaja poslale „poštene kolege“ iz Sindikata pravosuđa. Predsednica sindikata pravosuđa Slađana Milošević pokušala je da odbrani svoju organizaciju od navoda o bahanalijama na sastancima, rečima da su u pitanju njihove pare.

„Važimo za smeran sindikat. Ne znam odakle im takve informacije i slike. Nikad nismo unajmili gole devojke za svoje susrete. Uostalom, čak i da pravimo bahanalije, mi to radimo od naših para“, pravda se Miloševićeva.

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, u čijem je sastavu i pomenuti sindikat, tvrdi da nikad tako nešto nije video uživo, već samo na filmu. „Prvi put čujem za to. Ne mogu da verujem da se to dešava, a da ja ne znam. Gledao sam ‘Kaligulu’, ali na sindikalnim skupovima to nisam video „, kaže Orbović.

Na slikama se vidi atraktivna plavuša obučena samo u crni donji veš, oko koje su, u stilu rimskih bahanalija, poređane različite voćke, a sudije i ostali pravosudni radnici su jeli najfiniju pršutu sa njenih grudi.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/021)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 37 = 47

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.