G-E0EWZBLP0V
четвртак , 18 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / KLAN VELJE NEVOLJE RADIO PO MONSTRUOZNOM RECEPTU ZLOGLASNIH ZEMUNACA: Mleli žrtve u mašini za meso u bunkeru štek vikendice!

KLAN VELJE NEVOLJE RADIO PO MONSTRUOZNOM RECEPTU ZLOGLASNIH ZEMUNACA: Mleli žrtve u mašini za meso u bunkeru štek vikendice!

CRNA HRONIKA FELJTON.rs
24.04.2021.

Policija je u kući strave u Ritopeku, koju su koristili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u tajnoj prostoriji pronašla još jedan dokaz o monstruoznim zlodelima

U kući strave u beogradskom naselju Ritopek, u koju su pripadnici klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića dovodili žrtve, a potom ih, kako se sumnja, kasapili, mučili i ubijali, policija je našla industrijsku mašinu za mlevenje mesa!

Prema nezvaničnim informacijama, ona je bila skrivena u tajnom bunkeru u štek vikendici.

Uništavali tela

– Osim mašine, za koju se veruje da su je koristili kako bi se oslobodili tela ubijenih, nađeni su i pištolji, automatska puška, snajper i veća količina municije. Forenzičari su u prethodna dva dana prikupljali tragove, a na osnovu prvih rezultata, u mašini ima tragova krvi. Svi dokazi biće odmah poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li pripadaju nekoj od žrtava sa spiska 12 nestalih – otkriva izvor.

BUNAR

Delove tela bacali u rupu?

Od prvog dana istrage i prikupljanja tragova u kući u Ritopeku, istražiteljima je posebnu pažnju privukao bunar u dvorištu. – Iskusni istražitelji odmah su posumnjali da su neki od ljudskih ostataka završili upravo u bunaru. Ta sumnja se još provera s obzirom na to da je na vrhu bunara pronađen trag krvi – otkriva sagovornik Kurira. Prema njegovim rečima, inspektori su iz kuće odneli čak i delove cevi i slivnika vodovoda

Ritopek, Veljina vikendica
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

On podseća da su posle hapšenja kriminalne grupe detaljnim pregledom kuće u Ritopeku i upoređivanjem tragova nađeni dokazi koji upućuju da su u njoj mučene najmanje četiri žrtve.

– I prvi put kada su istražitelji ušli u kuću, ostali su zatečeni i zgroženi. Tragova krvi je bilo gotovo na svim podovima i zidovima, od prizemlja do potkrovlja, u šupi, na bunaru… Međutim, posle pronalaska mašine za mlevenje mesa, koja je dovoljno velika da u njoj može da se uništi telo, svi su ostali bez teksta – otkriva on i dodaje da se tajna prostorija nalazi praktično ispod kuće.

Ritopek, Veljina vikendica
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Sagovornik podseća i da je u dvorištu zatečeno zgarište, za koje se veruje da su na njemu spaljivane garderoba i druge stvari žrtava.

PO UZORU NA ZLOGLASNE „ZEMUNCE“

Pravili gulaš od prijatelja

Zloglasni pripadnici zemunskog klana prvi su upotrebili mašinu za mlevenje mesa kako bi uništili tragove zločina. Sretko Kalinić navodno je detaljno opisao da su u jednom stanu u Španiji, dok su se svi zajedno skrivali od poternice koja je za njima raspisana posle ubistva premijera Zorana Đinđića, ubili čekićem, a potom isekli na komade i samleli pripadnika istog klana Milana Jurišića Jureta.

– Telo smo raskomadali, a delove samleli u „Bošovoj“ mašini za mlevenje mesa, ali prva koju smo koristili se pokvarila, jer je Jurišić imao metak u telu koji se zaglavio, pa smo kupili drugu – navodno je napisano u pismu koje su pronašli španski istražitelji, a nakon kog su u reci Manzanares zaista pronašli Jurišićeve kosti. Autor pisma naveo je, a Kalinić kasnije potvrdio u iskazu, da su od Jurišićevog tela napravili gulaš, koji su dali Vladimiru Milisavljeviću, zvanom Vlada Budala, da pojede.

Izvor otkriva i da su novi dokazi otkriveni na osnovu analize sadržaja kriptovanih telefona, ali i, kako se spekuliše, priznanja jednog osumnjičenog, koji je odlučio da postane svedok-saradnik.

Sredstva za mučenje

Oko kuće u Ritopeku i juče su bile jake snage policije. Podsetimo, kuća za mučenje je u vlasništvu uhapšenog pripadnika Belivukove grupe Vlade Draganića. Opasana je zidovima i opremljena video-nadzorom.

Ritopek, Veljina vikendica
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

– U kući od oko 300 kvadrata, nađene su palice, noževi, panciri, elektrošoker, hirurške rukavice, velike plastične kese, metalne stolice, užad, ali i tragovi jakog hemijskog sredstva kojim su, kako se sumnja, brisali krv – kaže izvor iz istrage i podseća da se za sada sumnja da su u kuću namamljeni i ubijeni Milan Ljepoja, Zdravko Radojević i Goran Veličković.

– Sada je jasno zbog čega su članovi među sobom Marka Miljkovića oslovljavali nadimkom Mesar – zaključuje sagovornik.

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

15 − 5 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)