G-E0EWZBLP0V
субота , 20 априла 2024
Home / DRUŠTVO / VRELA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA PORUČUJE ŽENAMA: Same ste krive ako izgubite muževe, razmislite o tome!

VRELA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA PORUČUJE ŽENAMA: Same ste krive ako izgubite muževe, razmislite o tome!

DRUŠTVO FELJTON.rs
12.04.2021.

– Mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome- kaže samouvereno Ana Milanović (45), sada već slobodno se može reći regionalna zvezda.

Medicinska sestra i apotekarka iz Kragujevca svakodnevno je na naslovnim stranicma srpske štampe. Njeni spotovi sa popualrne mreže Tik Tok „tresu“ celu bivši Jugu, preti je 50 hiljada fanova, a ona je pregovorila o „udvaračima i komplimentima“…

Ana  Milanović, apotekarka, Kragujevac
FOTO: SCREENSHOT

Rekla je da joj „udvarači i komplimenti nikada nisu manjkali i da su društvene mreže joj nisu donele more komplimenata, jer je njima oduvek bila obasipana“.

– Svesna sam da sam poželjna žena i nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada ne vulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lepu ženu i da joj udeli kompliment. Jedna verovatno ljubomorna žena ostavila je komentar „zbog jedne ovakve sa Tik toka ja sam izgubila muža“. Nisam htela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome- kaže samouvereno Ana.

– Oduvek sam volela da pevam, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram… I onda sam, poslednjeg dana protekle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tik tok mrežu… I tako je sve počelo – kaže Ana Milanović.

Za to što provodi vreme na ovoj mreži ona „krivi“ koronavirus i stanje koje podrazumeva izolaciju i nedostatak vremena za druženje i okupljanje.

Ana Milanović, apotekarka
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

– Medicinska sestra sam u kovid-odeljenju intenzivne nege, gde svakog dana umiru ljudi. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vreme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smena, krećem u svoju apoteku. Kod kuće me čekaju obaveze koje ima svaka žena i majka. Ali, uz rad razmišljam o pesmama, i o načinu na koji bih mogla da ih predstavim na svoj način. I onda svake druge sedmice uzmem slobodan dan, koji posvetim sebi i Tik toku, i krenem da snimam klipove. Ja sama sebe snimam, bez ičije pomoći, mobilnim telefonom. Sama smišljam koreografije, sama se šminkam, biram garderobu. I za dan uspem da napravim petnaestak klipova – objašnjava Ana.

apotekarka, apotekarka Ana
FOTO: TIKTOK PRINTSCREEN

– Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada umre pre tri godine. Nakon toga, zadesila me je bolest u užoj porodici. Veliki problemi, borba i patnja… Ali, ja sam takva da pesmom koju volim oduvek sve lečim. Kada sam tužna, nervozna, umem da sednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispevam na sav glas. Nakon te „terapije“ osećam se kao nova. Ne volim da me iko sažaljeva, da me teši, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro – kaže kragujevačka „bomba“. Ona kaže da će uvek raditi posao koji najviše voli, kao medicinska sestra, ali i da neće odustati od pesme i klipova, kojima raduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama i svoje pacijente.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)