G-E0EWZBLP0V
четвртак , 25 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / Rastin kum čupao i pesničio ženu, pobegao, vratio se pa POSLE JEDNOG PITANJA NASTAVIO DA JE TUČE! DECA SVE GLEDALA! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Leštanima!

Rastin kum čupao i pesničio ženu, pobegao, vratio se pa POSLE JEDNOG PITANJA NASTAVIO DA JE TUČE! DECA SVE GLEDALA! Jezivi detalji porodičnog nasilja u Leštanima!

FELJTON.rs

Andreja Ančevića Akija, kuma Stefana Đurića Raste, uhapsila je policija zbog sumnje da je u martu dva puta pretukao ženu Aleksandru. Njemu preti kazna zatvora od šest meseci do pet godina

Andrej Ančević Aki (34), kum Stefana Đurića Raste (31), uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u martu dva puta pretukao suprugu Aleksandru Gašparević (33), i to naočigled njihove maloletne dece! Nasilje su prijavile komšije koje su videle kako povređena Aleksandra beži iz kuće. Rastinom kumu zbog porodičnog nasilja preti od šest meseci do pet godina robije.

Kako je naveo naš izvor iz istrage, Andrej Ančević je prvi put ženu napao 27. marta u porodičnoj kući u Leštanima kod Beograda, a drugi put samo dan kasnije u kući svoje majke.

Užas

Andrej je nakon kraće svađe uhvatio ženu za kosu i pred decom je udario pesnicom u lice
Izvor iz istrage

Čupao i pesničio ženu

Posle drugog napada Ančević je pobegao i dve nedelje se nalazio u bekstvu.
– Andrej je 27. marta nakon kraće svađe uhvatio suprugu za kosu i pred decom je udario pesnicom u lice. Nakon batina nesrećna žena je sa njima otišla kod svekrve kako bi potražila zaštitu. Ančevićeva majka odmah je zvala svog drugog sina, Andrejevog brata, i ispričala mu šta se dogodilo – kaže izvor iz istrage i dodaje:
– Kada je on došao, video je da je Aleksandra sva u modricama i da ima flaster ispod oka. Ona je plakala i molila devera da je zaštiti od njegovog pomahnitalog brata. Do detalja mu je objasnila kako su se posvađali i kako ju je Andrej pretukao. Aleksandra je to veče sa decom prespavala kod svekrve, a njen dever je ostao sa njima.

Rastin kum Andrej Ančević


Andrej Ančević se sutradan, 28. marta, pojavio u kući svoje majke kao da se ništa nije dogodilo i hteo je ženu i decu da vodi kući.
– Čim je ušao, počeo je da se svađa sa majkom i bratom. Optužio je Aleksandru da laže i da joj nije ništa. Deca su počela da plaču, a njihova baka ih je odvela u drugu sobu. Andrejev brat je pokušao da ga smiri, ali bezuspešno – priča izvor iz istrage.
Rastin kum je, dodaje Informerov sagovornik, u jednom trenutku uhvatio Aleksandru za ruku i uvukao je u sobu.
– Osumnjičeni je ženu pitao da li je zvala njenu porodicu, na šta mu je ona odgovorila da će ih pozvati. To je Andreja iznerviralo i ponovo je počeo da je udara. Njegov brat je uleteo u sobu i video kako nesrećna Aleksandra leži na podu i moli za pomoć. Dok su se braća prepirala, ona je ustala i istrčala iz kuće – napominje on.
Komšije koje su čule svađu i videle kako Aleksandra beži odmah su pozvale policiju i prijavile porodično nasilje.
– Čim je čuo policijske sirene, Andrej je pobegao. Policija je ipak u subotu uspela da ga pronađe i uhapsi. Njemu je određeno zadržavanje. Ančević se tereti za za porodično nasilje i preti mu kazna od šest meseci do pet godina robije – dodaje naš sagovornik.

Preživeo atentat, krio pištolj i drogu

Andrej Ančević Aki je u junu 2018. godine preživeo atentat kada je na njega i suprugu Aleksandru ispaljen rafal u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, ispred „Aviv parka“. Ančević je tada ranjen u stopalo i natkolenicu, dok je Aleksandra prošla bez povreda. Neposredno pre pucnjave Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, a zatim je došlo do pucnjave. Ančević je takođe krajem novembra 2018. godine uhapšen jer je u lokalu koji je uzeo pod zakup policija pronašla drogu, vagicu za precizno merenje i pištolj koji je bio sakriven u šanku.

Kum, vozač, telohranitelj
Inače, Andrej Ančević Aki u javnosti je postao poznat kada je venčao repera Stefana Đurića Rastu i njegovu tadašnju ženu pevačicu Anu Nikolić. Osim toga, bio je Rastin vozač i lični telohranitelj.
Međutim, oni su ubrzo prekinuli svaki kontakt, a Ančević je ispričao da je on Rasti i Ani zakazao venčanje i organizovao sve, a da ga oni nisu zvali ni na krštenje njihove ćerke.
– Rasta je pustio da mu drugi pune glavu o meni i ja mu ne zameram, neka misli šta hoće. Ima ljudi, a ima i neljudi, ali ne želim da pričam više o Rasti i Ani. Ja sam prema njima bio maksimalno korektan i to je sve – rekao je Ančević.

Rasta bez komentara

Redakcija Informera juče je u nekoliko navrata pokušala da stupi u kontakt sa Stefanom Đurićem Rastom. Ipak, on nije odgovarao na naše mnogobrojne pozive.

Pratite nas na društvenim mrežama

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

92 − = 82

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)