G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / SINIŠA VUČINIĆ ZA FELJTON.rs O SERIJI PORODICA: Borojević me je odlično „skinuo“ ALI JE SERIJA ODRADJENA AMATERSKI I NEREALNIM CINJENICAMA!

SINIŠA VUČINIĆ ZA FELJTON.rs O SERIJI PORODICA: Borojević me je odlično „skinuo“ ALI JE SERIJA ODRADJENA AMATERSKI I NEREALNIM CINJENICAMA!

POLITIKA FELJTON.rs
30.03.2021.

Siniša Vučinić, koji je bio šef obezbeđenja bivšeg predsednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića i funkcioner JUL, kaže za FELJTON.rs da je odgledao prvu epizodu serije „Porodica“ i da je dosta amateriski odradjeno i da su nerealne cinjenice…

SLEDECA VEST

U VELJINOJ EKIPI SVAKO IMAO SVOJE ZADUŽENJE Jedni su mamili žrtve, dok su drugi bili VOJNICI KOJI SU UBIJALI, svi prodavali drogu!

– Gledaću i ostale epizode, jer me baš zanima kako to deluje sada sa ove vremenske distance. Ono što mi je prvo upalo u oči je da je Mira, koja jeste bila nežna žena, prikazana previše preplašeno. Takođe, sigurno znam da nije nikada izgovorila da je trebalo da izvedu tenkove i da sve pogaze – kaže Vučinić i dodaje:

– Inače, glumci su profesionalno glumili, a Igor Borojević, iako nešto mnogo ne ličimo, odlično je odigrao moj lik. Takođe su pogodili kako sam bio obučen, a i moj naglasak, te to da sumnjam u svakoga, jer jesam izuzetno oprezan čovek.

Dodaje da je zadovoljan, jer je serija pokazala neke stvari.

– Pokazalo se šta su učinili petooktobarci, poput laži da je Milošević uhapšen iako još uvek nije bio, a sve kako bi sprečili dalji dolazak ljudi ispred vile „Mir“, jer su znali da ne bi mogli da idu na 80.000-100.000 ljudi, koliko je moglo da ih se okupi da su nastavili da dolaze. Takođe su uvukli Baneta Ivkovića u navodne pregovore, služili su se lažima iako je bilo jasno da je jedini cilj da Miloševića isporuče Hagu kako bi zadovoljili Zapad. Mislim da je to bio auto-gol za bivši DOS, videlo se još tada da je to bio početak njihovog kraja – smatra Vučinić. 

serija Porodica
FOTO: PROMO

Kako ističe, uradili su tada neustavnu stvar, jer, veli, ko god on bio, protivustavno je bilo isporučiti bivšeg predsednika države drugoj zemlji.

– Takođe, baš me zanima da li će da bude prikazano i to da Milošević nije bio uhapšen, već se sam predao da ne bi sve nas pobili. Kada je shvatio da bi pobili članove njegove porodice i nas koji smo poslednji ostali uz njega, samo je rekao da će se predati i da zovemo Filu – naveo je Vučinić. 

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 1 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.