G-E0EWZBLP0V
Home / DRUŠTVO / KAŽU DA SAM SILOVAO ŽENU, MOŽDA ĆE SUTRA BITI DA JE U PITANJU MUŠKARAC ILI NEKO DETE! Lečić se ponovo oglasio: Javnost me razapela, a Tužilaštvo tek pozvalo! /VIDEO/

KAŽU DA SAM SILOVAO ŽENU, MOŽDA ĆE SUTRA BITI DA JE U PITANJU MUŠKARAC ILI NEKO DETE! Lečić se ponovo oglasio: Javnost me razapela, a Tužilaštvo tek pozvalo! /VIDEO/

FELJTON.rs

Kao bomba je odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld navodno glumac Branislav Lečić.

Lečić se oglasio za domaće medije i otkrio da je dobio poziv od višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

– Primetio sam da sam ja u medijima već osuđen, da svi misle da sam ja silovatelj, da sam ja monstrum, da sam ja čovek koji je podlac, koji je licemer, jer eto, sposoban je i za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu… – rekao je Lečić.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao.

– Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje -rekla je u svojoj ispovesti Danijela za „Insajder“.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

49 − = 41

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.