G-E0EWZBLP0V
Home / DIJASPORA / MILENA NIJE PODRŽALA DARU, A STIGLA POHVALA OD ONOG OD KOGA NISMO OČEKIVALI: Uvek ću stati iza filma kao što je DARA IZ JASENOVCA

MILENA NIJE PODRŽALA DARU, A STIGLA POHVALA OD ONOG OD KOGA NISMO OČEKIVALI: Uvek ću stati iza filma kao što je DARA IZ JASENOVCA

POP KULTURA FELJTON.rs
18.03.2021.

Milena Radulović podržala je film „Quo Vadis, Aida“ u kandidaturi za Oskara.

Mlada glumica na svom Instagramu podelila je plakat ovog ostvarenja, koji je nominovan za najbolji strani film. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca Boris Isaković i Jasna Đuričić.

Milena Radulović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Milena ranije nije uradila sa srpskim predstavnikom za prestižnu filmsku nagradu „Darom iz Jasenovca“. Međutim, ostvarenje Predraga Antonijevića dobilo je podršku iz Bosne i Hercegovine, ni manje i više, nego od Emira Hadžihafizbegovića.

Emir Hadžihafizbegović
FOTO: PROFIMEDIA

„Uvek ću stajati uz filmove koji se bave ubijanjem nevinih ljudi. Koristim priliku da spomenem i „Daru iz Jasenovca“. Takvi filmovi su nam potrebni. Da nas potaknu da razmislimo o tome šta treba izabrati i sa kakvim mentalnim narativom iza sebe želimo da napustimo ovaj svet“, izjavio je Hadžihafizbegović.

Emir u film  „Quo Vadis, Aida“ igra jednog od zapovednika u vojsci Republike Srpske. Glumac ne krije da je godinama prijatelj s rediteljem Gagom Antonijevićem.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 67 = 74

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.