G-E0EWZBLP0V
четвртак , 28 марта 2024
Home / CRNA HRONIKA / „NE ZAMERAM KOMŠIJI ŠTO MI JE UPUCAO SINA“ Oglasila se majka razbojnika kog je ranio bivši policajac kom je SA SEKIROM U RUKAMA UPAO U KUĆU

„NE ZAMERAM KOMŠIJI ŠTO MI JE UPUCAO SINA“ Oglasila se majka razbojnika kog je ranio bivši policajac kom je SA SEKIROM U RUKAMA UPAO U KUĆU

  •  Feljton.rs
  •  16.03.2021.
policajac, lebane, provalnik, Milutin Cvetković

Povodom kontroverznog događaja u noć 13. marta, kada je policajac u penziji Milutin Cvetković (86) ranio provalnika Dalibora S. (34), oglasila se i provalnikova majka.

– Ne zameram komšiji što mi je upucao sina… Šta je moj Dalibor radio u pola noći u kući komšije Milutina sa sekirom i fantomkom na glavi? Moj sin je sam kriv za sve što mu se desilo, kaže Verica S. za feljton.rs.

Verica je teško podnela vest o njenom sinu, ali ima razumevanja i za to što mu je komšija uradio, jer je bilo u samoodbrani.

– Milutin i njegova porodica su nam uvek bili dobre komšije… teško mi je, očajna sam zbog svega – kazala je Verica.

Dalibor, inače, ima suprugu i tri sina, uzrasta od 2 do 12 godina. Meštani Lebana imaju samo reči hvale za Daliborovu suprugu, koja se brine za decu i nadniči kako bi ih prehranila. Međutim za njega kažu da je neradnik i sklon alkoholu. Poznat je i policiji jer je prijavljivan zbog nasilja nad najstarijim sinom.

Daliborova prva komšinica kaže da je on mnogo pio u poslednje vreme i da je uz alkohol uzimao i tablete za smirenje.

– Dan pre nego što je napao komšiju napravio je haos u kući… Sve je polupao, čula sam njegovu decu kako vrište… Grehota – priča komšinica.

Milutinova ćerka Slavica ispričala je za Informer da je Dalibor odrastao pored nje, jer je dosta mlađi.

– Sa njegovim roditeljima smo se odlično slagali. Zaista ne znam zašto je upao baš u našu kuću i napao mi oca. U šoku sam zbog toga… Posle svega ne krivim Daliborovu porodicu, ali, iskreno, sada kad prođem pored njihove kuće okrenem glavu… – rekla je Slavica.

Milutin Cvetković
Milutin Cvetković

Podsetimo, razbojnik je tu kuću u gusto naseljenom kraju, ušao tako što je polomio staklo na jednom od tri prozorska krila. Ušunjao se nečujno i tačno je znao u kojoj sobi spavaju Cvetkovići.

– Moja teško pokretna supruga je spavala u krevetu, a ja sam dežurao pored nje u fotelji. Uhvatio me je prvi sam kada sam iznad glave ugledao čoveka sa fantomkom na glavi i sa sekirom iznad moje glave. Naredio mi je da ustanem, što sam i učinio. Rekao je da je čuo da imam mnogo novca i da mu ga odmah predam. Bio sam smiren, počeo da se ubeđujem s njim, ali nije vredelo – objasnio je Milutin.

Njegova nepokretna supruga je tada počela da vrišti, a starac je pokušavo da umiri razbojnika.

– Nisam se uplašio jer sam iskusan policajac i bio sam na Paštriku i drugim opasnim mestima tokom rata na Kosovu. Prevario sam ga. Iz nogavice sam izvukao pištolj i pucao mu u nogu. Pao je na pod. Potom sam odmah pozvao hitnu pomoć i policiju . ispričao je Milutin za „Blic“.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, koja je tražila da se Milutin oslobodi svake odgovornosti jer je upucao lopova u samoodbrani. Cvetković je u međuvremenu pušten da se brani sa slobode iako ga tužilaštvo za sada tereti za pokušaj ubistva.

Provalnik u kritičnom stanju

U Opštoj bolnici Leskovac upucani mladić je operisan i u kritičnom je stanju.

– Njemu je rana od metka prošla kroz dvanaestopalačno crevo i bubreg. Bubreg mu je odstranjen i dalje je, nažalost, u kritičnom stanju – rekao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, piše feljton.rs

(feljton.rs/blic)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)