G-E0EWZBLP0V
Home / DIJASPORA / DOČEKASMO, MILO SE POJAVIO POSLE PORAZA U NIKŠIĆU! IMAO JE I ŠTA DA KAŽE POBEDICIMA, ubeđen je da su on i DPS i dalje glavni u Crnoj Gori!

DOČEKASMO, MILO SE POJAVIO POSLE PORAZA U NIKŠIĆU! IMAO JE I ŠTA DA KAŽE POBEDICIMA, ubeđen je da su on i DPS i dalje glavni u Crnoj Gori!

Predsednik Crne Gore države i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović poručio je da izborni rezultat u Nikšiću nije njegov politički kraj

On je za TV Nova BiH istakao da je DPS i dalje najjača politička partija.KNEŽEVIĆ JEDNOM FOTOGRAFIJOM RAZOBLIČIO MILA: Kad ti je trebao krst BIO SI SRBIN, kad ti treba Nikšić misliš da si CRNOGORAC, a u stvari si sve vreme VELEIZDAJNIK! /FOTO/MILO, NIKŠIĆANI NISU BAŠ TOLIKO NAIVNI! Diktator vidi da će izgubiti i rodni grad, pa se u panici ponovo uhvatio Beograda… U tu priču više ni mala deca ne veruju…

Ocenio je da, iz partijskog ugla, nema razloga za nezadovoljstvo.

– Ako gledamo iz državnog ugla, onda treba primetiti da je, na neki način logično, da svega nekoliko meseci nakon pojede danas vladajuće koalicije, pobede na koju su čekali 30 godina, još uvek na sceni euforija pobednika, tako da mislim je još uvek mali broj birača bio u stanju da racionalno razluči kvalitet vršenja vlasti u prethodnih nekoliko meseci, ali mislim da će i to uslediti u narednim mesecima – kazao je Đukanović.

(feljton.rs/informer)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

4 + 2 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.