G-E0EWZBLP0V
Home / DIJASPORA / DAKA DAVIDOVIĆ PROLUPAO! BAL VAMPIRA NA RTCG: Najstrašnijim uvredama udario na Aleksandra Vučića i Srbiju!

DAKA DAVIDOVIĆ PROLUPAO! BAL VAMPIRA NA RTCG: Najstrašnijim uvredama udario na Aleksandra Vučića i Srbiju!

CRNA GORA Feljton.rs
14.03.2021.

Državna televizija Crne Gore večeras tokom praćenja izborne noći uključila se u štab Miodraga Dake  Davidovića koji je izgovorio najgore moguće uvrede na račun predsednik Srbije Aleksandra Vučića.

Čovek koji je na lokalnim izborima u Nikšiću jedva osvojio preko 3% glasova je nazvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića ludakom, sotonom i psihopatom.

„Ne mogu reći da sam zadovoljan rezultatima izborima. U uslovima u kojim su održani izbori, u banana državi, ovo je veliki uspeh. Cela država koja ima 10 miliona ljudi se obrušila na nas, posebno psihopata Vučić, rekao je on .

Davidović ogorčenim lošim rezultatima se nije zaustavio u besramnim optužbama na račun države Srbije i predsednika Vučića.

„Možemo biti zadovoljni da jedan kukavi glas dođe do nas. Čestitam pobednicima iskreno, moji saradnici će nastaviti da se bore. Možda će ludak stati negde i pustiti decu da se normalno bore u svojim namerama da naprave rezultat u drugim opštinama. Naš pokret neće posustati, moramo se suprotstaviti tom sotoni, ludaku, tom čoveku koji granica nema, tom psihopati. Nadam se da će Srbi to uraditi svuda gde postoje normalni ljudi“, rekao je Davidović.

Za sve to vreme reporterka koja je bila prisutna u štabu ni u jednom trenutku nije opomenula Davidovića da obrati pažnju kako se obraća na Javnom servisu koji gleda čitav region u tom trenutku.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

+ 11 = 17

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.