G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / VELJINA EKIPA REKETIRA I IZA REŠETAKA: Članovi Belivukovog klana OTIMAJU pritvorenicima hranu, odeću i lekove! ČITAJTE U KURIRU

VELJINA EKIPA REKETIRA I IZA REŠETAKA: Članovi Belivukovog klana OTIMAJU pritvorenicima hranu, odeću i lekove! ČITAJTE U KURIRU

CRNA HRONIKA
28.02.2021.

Uhapšeni pripadnici grupe Veljka Belivuka traže od cimera razne „usluge“, niko ne sme da ih odbije

Nekoliko članova organizovane kriminalne grupe, koju je, kako se sumnja, predvodio Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, od hapšenja se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, njihov dolazak u CZ uneo je paniku i strah među ostalim pritvorenicima.

Kako kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem, Veljini momci navodno nikoga fizički ne maltretiraju, ali svojim cimerima traže razne „usluge“, koje oni ne smeju da odbiju.

– Njih če­tvo­ri­ca-pe­to­ri­ca su u CZ, a ne­ki pri­tvo­re­ni­ci, ko­ji su s nji­ma u kon­ta­k­tu, ža­li­li su se svo­joj ro­d­bi­ni pri­li­kom po­se­ta „da ih Ve­lji­ni mo­m­ci ma­l­te­ne re­ke­ti­ra­ju“. Nai­me, na­vod­no im tra­že ci­ga­re­te, le­ko­ve, obu­ću i ga­r­de­ro­bu, a ni­ko ne sme da ih od­bi­je, jer pra­te ve­sti o nji­ma i ni­je im sve­jed­no – ka­že naš izvor. 

Kako sve maltretiraju pritvorenike u Centralnom zatvoru saznajte u sutrašnjem Kuriru.

DANAS NE PROPUSTITE NOVI BROJ PORODIČNOG MAGAZINA LENA! Kako izabrati idealnu životinju za ljubimca

I ove nedelje samo uz Kurir poklon – najbolji porodični magazin u Srbiji!

Novi broj magazina Lena otkriće vam kako da izaberete idealnu životinju za kućnog ljubimca vašeg deteta. Moraćete da im se posvetite, ali zato će vas voleti najviše. Gde je i šta radi Nik Vujičić: mali-veliki čovek koji može sve. Srđan Predojević u intervjuu za Lenu: Vaspitavam decu da budu dobri i pošteni ljudi. Plus recept za hleb s maslinama – tražićete parče više!

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 2 = 4

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.