G-E0EWZBLP0V
Home / SPORT / LEBRON BLISTAO NA PARKETU, A NA KONFERENCIJI ODUVAO IBRAHIMOVIĆA: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti to pametno! (VIDEO)

LEBRON BLISTAO NA PARKETU, A NA KONFERENCIJI ODUVAO IBRAHIMOVIĆA: Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti to pametno! (VIDEO)

KOŠARKA
27.02.2021.

Ni se dugo čekalo na odgovor zvezde Lejkersa Lebrona Džejmsa. 

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović kritikovao je jednog od najboljih sportista planete, NBA zvezdu Lebrona Džejmsa jer javno govori o raznim društvenim temama, a posebno pitanjima veznim za politiku. 

Zlatan mu je tom prilikom poručio da bude najbolji u onome što jeste.

Ovo je prva greška koju poznati naprave kada osete da su to postali. Mislim da je bolje držati se dalje od takvih pitanja i raditi ono u čemu si dobar„, poručio je Zlatan, a onda je stigao i odgovor.

Zlatan Ibrahimović
FOTO: STARSPORT©

Pošto je Lebron izdominirao u dresu Lejkersa, došao je na konferenciju za  medije, a jedno od pitanja bilo je vezano da Zlatanov komentar.

Usledio je brutalan odgovor:

Ja sam neko koga napadaju jer radim stvari kako treba. Ali sam vrlo edukovan kada govorim o tim stvarima. Neću začepiti kada vidim da je nešto nepravedno„, rekao je Lebron i na kraju istakao da se nije pametno kačiti sa njim.

(feljton.rs/kurir)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.