G-E0EWZBLP0V
четвртак , 18 априла 2024
Home / CRNA HRONIKA / Nastavak drugi deo..POČELO JE – Danilo Vučić ZAUVEK POBEGAO U KOSTARIKU malo PRE HAPŠENJA VELJKA BELIVUKA!

Nastavak drugi deo..POČELO JE – Danilo Vučić ZAUVEK POBEGAO U KOSTARIKU malo PRE HAPŠENJA VELJKA BELIVUKA!

Istraga belivukovih zlodela, pokazuje da je mup imao precizne podatke o Belovukovim aktivnostima i da je sve to zadokumentovano. Ali mali daca Danilo Vucic koji je prisustvovao mnogim njihovim orgijama i zlocinima bio im je zastita, pritom treba imati u vidu, da je Belivuk po vucicevim instrukcijama obavljao mnoge prljave poslove, pocev od podmetanja oruzja u jajincima, kada je optuzena Srpska opozicija, da hoce da ubije Predsednika Srbije Aleksandra Vucica. I tim informacijama je danima zamajavan narod, dok je Vucicev kartel nemilice pljackao Srbiju.

Za ocekivati je da ce jedan od dvojice iz mupa uhapsenih da su deo Belivukove grupe, zatirali tragove u zatvor da ce biti privedeni mnogi koji smetaju Vucicevim ljudimapostavljeni u bezbednosni sistem.

Svako hapsenje nece izazvati uznemirenost javnosti znajuci sta je sve Belivuk cinio, pod punom zastitom porodice Vucic. U koliko ne obezbedi dokaze Belivuk ce biti neutrlisan kao nezgodan svedok, tu je virus korona ali u zalosti za njim mogu da se i ubiju i uhapseni koji su mu bili desna ruka, kao i najblizi drugovi odbeglog kriminalca Danila Vucica. Koji ih je kao najblize svoje clanove vodio u drzavnim delegacijama po belom svetu.

Afere koje je sam proizveo i odobrio i stavio pred sud javnosti, mnogo su oslabile Vucica, jer se protiv njega stvara dugo prizivani front koji hoce da ga smakne sa vlasti. Aleksandra Vucice je mnogo oslabila uzasno teska bolest brata Andrea, koji se vec tri meseca ne pojavljuje u javnosti, te nije u funkcionom stanju, reketiranju biznismena i stvaranju kesa. Neophodnog za nastavak tiranije gradjana Srbije.

Aferom hapsenja Belivekove grupe Vucic zataskava pedofilsku aferu, u Kojem je uhapsen profesor glume Mika Aleksic blizak Vucicev covek i SNS. Miki Aleksicu namestaju aferu Silovanje, nalaze devojcice BIA ih poducava, kako trebaju sve da imaju iste iskaze i da se sve odvijalo na isti nacin. Samo nisu racunali na propuste, da su te iste devojke po njihovim izjavama dolazile svaki dan na silovanje i to nekoliko godina: Svakom normalnom coveku je jasno da se radi o namestenim aferama. Mika Aleksic je snabdevao Belivukov kartel sa mladim muskarcima i devojkama. Ovu aferu je preko svojih ljudi otvorila Crnogorska tajna sluzba, dovodeci Vucicev kartel u opasnost. Da profesor Aleksic ne razveze jezik. Visim tuzilastvom u Beogradu rukovodi Natasa Krivokapic rodjena u Podgorici i bliskoj vezi i saradnji sa Crnogorskom tajnom sluzbom.

Nije ni cudo sto uhapsenog profesora brani advokat koji je vrlo strucan i osposobljen i koji je licni advokat Andreja Vucica. U svakom slucaju Vucic je protiv sebe stvorio veliki otpor u bezbednosnoj zajednici Srbije. Ostavljajuci prostor agentima DEA u Srbiji ciji je Vucicev narko kartel.

Aleksandar Vucic se u jednoj recenici pohvalio da ima cak 75 kumova. U sledecoj odrekao se svih. Nema veze sa njima ni njihovim poslovima, i sa mnogima je u sukobu uglavnom iz poslovnih i privatnih razloga. Lagao ih je i varao, kompromitovao ih je u medijima, otimao im je biznis kombinacije, namestao afere optuznice i sudske potstupke. Zato sada strepi zna da sada jedva cekaju priliku da mu se osvete.

U vrhu spiska se nalaze Nebojsa Stefanovic, Nikola Petrovic, Slavisa Kokeza, Goran Veselinovic i naravno Vojislav Seselj. O tome ko ce biti Vucicev kum pise zamenik glavnog urednika magazina tabloid Predrag Popovic. Bivsi urednik u dnevnom telegrafu nacionalu i pravdi nekada bliski saradnik i prijatelj aktuelnog diktatora. Da je Srbija pravna drzava, kumovi Aleksandra Vucica druzili bi se svakodnevn, ali u zatvorskom dvoristu. Mnoge ceka takva sudbina a neki ce pokusati da izbegnu, svaljivanjem krivice na sefa naprednjackog kartela. Hrabri su vec poceli da mu prete, a pametniji cekaju zgodnu priliku za osvetu.

(Kraj drugog dela… nastavak 3 deo)

(feljton.rs/Izvor:Balkanskataraba)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

− 5 = 1

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)