G-E0EWZBLP0V
Home / CRNA HRONIKA / POČELO JE – Danilo Vučić ZAUVEK POBEGAO U KOSTARIKU malo PRE HAPŠENJA VELJKA BELIVUKA!

POČELO JE – Danilo Vučić ZAUVEK POBEGAO U KOSTARIKU malo PRE HAPŠENJA VELJKA BELIVUKA!

Prvi deo…

Hapsenje organizovane kriminalne grupe, na cijem celu je Veljko Belivuk zvani Velja nevolja, koga je na to mesto postavio Vucicev sin Danilo.Koji je pre hpasenja Belivuka pobegao u Kostariku i monte videa i tamo dobio drzavljnstvo i nikada se vise nece vratiti u Srbiju. Pokazuje i da je Aleksandar Vucic u problemima.

Pomenuti Veljko Belivuk divljao je po Beogradu i gradovima Srbije, imao je sa svojim momcima legitimacije BIA i legitimacije puma Srbije. Znacke BIA dao im je nacelnik uprave BIA Bojan Dimic, koga je Danilov otac Aleksandar Vucic odlikovao, odnosno orden je Dimic primio u ime odlikovane prve uprave BIA ciji je on nacelnik.

Uveren da mu spremaju atentat, a taj privid je stvorio nacelnik Bojan Dimic. Vucic je odobrio da se neutralise Belivukova grupa, i pohapseni su nakon svih zlodela koja su pocinili, javnost je odahnula jel ipak hapsenje onih koji ubijaju, trguju drogom i reketiraju, svima je drago.

Magazinu tabloid je tim povodom upuceno pismo koje objavljujemo:

Postovani u vezi ove ujdurme, o ovim navijacima partizana koji su samo pod maskom fudbala, imamo samo dopuna da je u sve ovo umesana propala BIA, i to cenri Beograd i Nis.

Ovom ubijenom i mucenom ljepoi Milanu je igru namestio policijski dousnik, Kuzman kojem je iz centra Nis dojavljeno, kako da postupi sa Ljepojom. Iz centra Nis receno je da prenese Ljepoji da ne nosi telefon, zbog pracenja signala, a takodje da ne polazi autom koji bi kasnije morao da bude unisten ili zapaljen. Njegova smrt je u Bezbednosno Informativnoj Agenciji bila u napred pripremljena. Belivuk i kompanija su samo izvrsioci, kako vesela udba voli da kaze ili ekipa za ciscenje.

Klasican pandurski olos Ljepoja je ubijen i tragovi su zametani kao i u slucaju zemunskog klana, koji je tagodje bio ekipa za ciscenje propale udbe.

Ljepoja je bio fiktivan cilj, a mogao je biti i bilo ko, konce ovih kriminalnih problema iz Beograda vuce Bojan Dimic, a ima i saradnike vesele u Niskoj udbi, to je izvesni Zdravko Colovic poslacemo vam i sliku lik je neopisivo opasan. I naravno njegovi naregbodavci, koji su iz potaje iz Niskog centra BIA. Jedva smo nasli Colovicevu sliku, po gradu nosi silikonsku mask, opasna je igrac.

Operativci prve uprave BIA od poverenja nacelnika Bojana Dimica, Sada brisu krvave tragove Belovukove druzine. Belovukovo hapsenje posluzice Vucicu da se obracuna sa delom pripadnika BIA i mupa, cija hapsenja ce javnost prihvatiti.

Vucic cilja i na svog momka nekadasnjeg Ministra unutrasnih poslova Nebojsu Stefanovica. Prosle godine u maju predvodio je delegaciju Srpske policije u poseti najodgovornije prestavnike zajednice sjedinjenih Americkih drzava. Primili su ih Direktor FBI-ja i Direktor DEA, Ministar unutrasnjih poslova, nacelnici sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala u Ministarstvu pravde i Ministarstvu finansija SAD-a. Prilikom posete Srpskom ministru stefanovicu saopsteni su poverljivi podaci, o delovanju mafije na celu sa Predsednikom Vucicem, njegovim bratom Andrejom i njihovim kumovima. Po povratku iz SAD-a, Stefanovi je odbio da saobsti Vucicu detalje razgovora i sa kojim informacijama raspolaze.

Njegov dotadasnji pokrovitelj je naredio da se Stefanovic izoluje kao virus, odma mu je podmetnuo aferu KRUSIK, a potom smrt oca Branka za koga se i nezna da li je stvarna, ili je i on evakuisan na sigurno mesto, kao i danilo Vucic.

Po povratku iz SAD-a Ministar Stefanovic je odma smenio, drzavnu sekretarku Dijanu Hrkalovic, koja je bila devijka iz BIA, i poverljiv covek Aleksandra Vucica za najprljavije poslove.

Verujuci u lojalnost Stefanovica Vucicu se omaklo, da ga postavi za prvog coveka Beogradskog DB-a SNS-a. A u mupu je Stefanovic postavljao na kljucna mesta, sebi odane ljude koje nije moguce sve ukloniti, na ta mesta u glavnom Vucic dovodi jos gore koji mu se kunu na vernost.

(Kraj prvog dela… Nastavak deo 2)

(feljton.rs/Izvor:Balkanskataraba)

About feljton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

9 + 1 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.