G-E0EWZBLP0V
недеља , 28 априла 2024
Home / DRUŠTVO / POLICAJAC (46) UMRO TOKOM ODNOSA Pronađen POTPUNO NAG u policijskom automobilu: Da li je ovo najbizarnija smrt?

POLICAJAC (46) UMRO TOKOM ODNOSA Pronađen POTPUNO NAG u policijskom automobilu: Da li je ovo najbizarnija smrt?

VESTI SRBIJA: FELJTON.rs
26.2. 2024.

U Srbiji, smrt nekad iznenadi na najneobičnije načine: od života ugašenog zbog dozera za šećer, do sudbine prekinute padom žice.

Sulude godine (1988) | Facebook

Bizarnost slučajeva, kao što je policajac koji je izgubio život tokom seksualnog odnosa, premašuje granice verovatnoće. Daleko od uobičajenih uzroka tragedije, ove priče izazivaju javno zaprepašćenje. Dokaz su da u Srbiji, kao i u celom svetu, smrt dolazi u najrazličitijim i ponekad nezamislivim oblicima.

U Bujanovcu se dogodila tragedija u sredu kada je S. A. (57) iz Vranja izgubila život u poslastičarnici pod bizarnim okolnostima kada je sa suprugom došla u radnju kako bi izabrali tortu.

Vlasnik radnje ih je poveo na sprat kako bi pogledali dekoracije za tortu.

U jednom trenutku dok su njen suprug i vlasnik radnje gledali dekoracije, a žena koja je stajala iza njih, i usled nepažnje pala sa prvog sprata kroz nezaštićen otvoren prostor i u besvesnom stanju je odvezena u Dom zdravlja u Bujanovcu, odakle je transportovana za Vranje, ali je usled zadobijenih povreda preminula.

Tužilaštvo je naložilo da im se nakon uviđaja dostavi izveštaj.

Usmrtio mladića dozerom za šećer

Sličan slučaj zabeležen je i u Ubu, gde je Nikola Lukić (26) nastradao 2022. godine, pogođen staklenim dozerom za šećer.

Incident se odigrao u kafiću „London“ u centru Uba, kada je L. M. (46) u toku konflikta sa vlasnikom lokala Đ. V. zgrabio dozer za šećer na jednom od stolova i udario u glavu Lukića koji je sve vreme smirivao situaciju.

Na žalost, nesrećni mladić je dva i po sata nakon tuče preminuo na putu za bolnicu u Valjevu pošto mu je iznenada pozlilo, iako se prethodno osećao dobro na pregledu u Domu zdravlja na Ubu.

Usmrtila ga električna žica sa bandere

Jovan Marić (22) iz Bečeja izgubio je život 24. avgusta 2022. godine u nesrećnom slučaju kada je na njega, dok se biciklom vraćao iz noćne smene, pala električna žica sa bandere.

Pojedini mediji su tada prvo preneli da je Jovan stradao kada je nagazio na žicu pored bare. Međutim, bliži prijatelji su razjasnili da se nesreća dogodila dok se sam vraćao kući biciklom, demantujući da je bio u pratnji kolege.

– Radio je smenu od 18 sati do 2 posle ponoći. Te noći, vraćajući se kući, nije bilo oluje ili lošeg vremena koje bi moglo da uzrokuje pad žice. Ona je jednostavno pala sa bandere direktno na njega – ispričao je tada izvor blizak neutešnoj Jovanovoj porodici.

Upao u septičku jamu za vreme nužde

Tomislav Pavlović (66) iz Leskovca poginuo je kada je upao u septičku jamu, za vreme nužde koju je vršio u poljskom klozetu!

Nesreća se dogodila u februaru 2016. godine, prilikom pada dela nadstrešnice šupe i klozeta, koje su sa sobom na žalost povukle i Pavlovića.

Njegovo telo su izvukli vatrogasci i radnici JP „Vodovoda“, koji su prethodno morali da – isprazne jamu!

Policajca izdalo srce tokom seksualnog odnosa

Policajac M.M. (45) iz Bajine Bašte, u martu 2015. godine nađen je mrtav u svom vozilu, a rezultat istrage je pokazao da je preminuo tokom seksualnog odnosa.

To se dalo zaključiti, na osnovu činjenice da je bio bez odeće, pokriven samo policijskom košuljom. Pretpostavlja se da je uzrok bio srčani udar, uzimajući u obzir da je policajac dve godine pre toga imao operaciju srca.

Zalutali metak pogodio čoveka kroz rektum

Na početku devedesetih, Srbija je bila svedok jednog od najneobičnijih zločina iz nehata. Sve je počelo kada je, tokom intimnog susreta, muškarac iznenada osetio jake bolove, nakon čega je žena pozvala Hitnu pomoć.

Muškarac je preminuo, a obdukcija je otkrila unutrašnje krvarenje i metak u njegovom telu, koji je ušao kroz neobičan put – analni otvor, bez ikakve ulazne rane.

Istraga je prvobitno sumnjala na ženu koja je bila s njim u trenutku smrti, ali je ona brzo oslobođena sumnje. Istraga se proširila, a ključni trag došao je iz susednog sela. Otkriveno je da je vojni penzioner dva dana pre nesreće čistio svoj pištolj i ispalio metak u vazduh.

Forenzika je pokazala da je metak iz njegovog pištolja usmrtio momka, putujući neobičnim putem i slobodnim padom kroz prozor direktno u telo žrtve tokom seksualnog odnosa sa njegovom izabranicom. Penzioner je osuđen na ubistvo iz nehata.

Izvor: ( FELJTON.rs/blic.rs)

FELJTON.rs U SRBIJI NEMAMO KONKURENCIJU! FELJTON.rs najcitanije novine u Srbiji..
Posaljite nam vase snimke u DM a mi cemo ih odmah objaviti anonimno.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na feljton.rs@gmail.com

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! opljackana STOMATOLOSKA OPREMA U VREDNOSTI OKO 200.000E, IMA OSUMNJICENIH..

NE PROPUSTITE…

POSTANITE NAS NOVINAR…

Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, ako imate bilo kakav problem, a policija ili bilo koji drzavni organ nece da vam pomogne, na pravom ste mestu! Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. A potom čitajte u feljtonu ili na portalu feljton.rs.

Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja i vredne nagrade.

pisite nam

feljton.rs@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

(FELJTON.rs)

Ako smatrate da je na našem sajtu vaše autorsko pravo nečim prekršeno, molimo da o tome obavestite admina, navedete link ka spornom sadržaju, kao i dokaz da ste vi nosilac autorskog prava. Po dogovoru, ili ćemo sporni sadržaj ukloniti ili potpisati vas kao autora i navesti link ka originalu. feljton.rs@gmail.com

Svaka objavljena vest sa fotografijom, na FELJTON.rs je vec bila javna vest..

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na našim komunikacijskim kanalima krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu feljton.rs@gmail.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim.

FELJTON.rs je prešao u novo vlasništvo od 1.1.2023. Novoj redakciji možete postavljati pitanja za vesti koje su nastale od 1.1 2023. Vesti koje su nastale pre 1.1 2023 biće obradjene i neke obrisane..

Stavovi izraženi u ovom tekstu autorovi su i ne odražavaju nužno uredničku politiku FELJTON.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

71 − 64 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

FELJTON.rs

12.11 2021

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti BOGATO nagrađeni ukoliko KACE I DELE OVU VEST PO SVOJIM DRUSTVENIM MREZAMA

U Novom Sadu je ponovo opljačkana jedna stomatološka ordinacija!

Naime, pljačka se dogodila u ulici Đorđa Zličića broj 44, i to već drugi put u kratkom vremenskom periodu.

 1 / 4 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

NE PROPUSTITE…

SRPSKI STOMATOLOG NUDI NAGRADU OD 50.000 EVRA! građani ce biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju,Ovo su detalji

Prvi put se pljačka dogodila 1. 12. 2017. godine kada je iz ordinacije ukradeno 120 turbina, a pre toga je stomatologu Aleksandru Radoviću nestao automobil iz dvorišta, i potom mu je kuća u kojoj stanuje obijena. 

Stomatolog Aleksandar Radović je za Espreso objasnio kako se sve to izdešavalo i na koga sumnja.

Kada se dogodila prva pljačka priveden je Predrag Kostic, za kim je im bila raspisana potera za tesku kradju, i on mi je 13. januara prošle godine upao u kuću sa nožem. Tada mi je naneo osam uboda, tako da sam jedva ostao živ, i bio sam smrtno ranjen. U tim trenucima, uzeo sam pištolj i u samoodbarni sam ga upucao, objasnio je Radović”. 

foto: Privatna arhiva

Kako kaže, druga pljačka se dogodila 6. juna prošle godine, a za oba puta podneo je i krivične prijave.

Drugog puta mi je nestalo 220 turbina, aparat za espreso kafu, zatim stomatološki kolenjaci u vrednosti od 200 000 evra. Što se tiče ove pljačke, policija još nije ništa otkrila ko je počinilac (izvrsilac), ali se zna tiper, organizato M.A. i njegov sin M.A. USKORO CE BITI OBJAVLJENE NJIHOVE FOTOGRAFIJE SA MESTOM BORAVKA..

Sve nase informacije su dobijene od izvora informacija MUPA Novi Sad

Za informaciju gde je roba prodata i koje ucesnik u pljacki nudim nagradu od 50.000e KOJA CE BITI ISPLACENA ODMAH.

foto: Privatna arhiva

Dodaje da je ponudio nagradu za informaciju, GDE SE DOSTA ZAINTERESOVANIH JAVILO SA RAZNIM INFORMACIJAMA. Jos nije dobijena tacna informacija tako da je nagrada jos aktivna

Juče sam objavio da sam raspisao nagradu za informaciju u vrednosti od 50. 000 evra, pa očekujem da će se neko javiti u narednom vremenskom periodu”, zaključuje Radović

U opisu je naveo da će građani biti nagrađeni ukoliko ponude relevantnu informaciju u vezi sa ovim slučajem oko otkrivanja izvršioca pljačke i poslovnog prostora u kome je ukradena stomatološka oprema. 

Informacije javiti

Novi Sad policijska ispostava klisa

ili pozivom 192

ili DIREKTNO Aleksandru Radovicu

Pratite nas na društvenim mrežama

https://www.instagram.com/feljton.rs/

https://www.facebook.com/feljton.rs

https://twitter.com/FeljtonRs

(feljton.rs/espreso)